året 2016

Kjære lesere, godt nyttår! Jeg er veldig klar for 2017, det blir et spennende år på så mange måter og jeg kan nesten ikke vente med å se alt hva det nye året har å tilby, men først vil jeg bruke dette blogginnlegget til å se tilbake på året som har gått. 2016 – takk for at du har vært så innholdsrik og full av gode overraskelser. Jeg er så takknemlig! 


2016 startet med en positiv graviditetstest, tidlig i januar fant jeg ut at jeg var gravid og det var ren lykke! Vi var veldig klare for å utvide familien vår. Denne gangen hadde vi lyst til å holde det hemmelig en god stund, for noen ganger er det så godt at bare de nærmeste vet. I tillegg vant jeg for første gang i mitt liv en pris for bloggen min – årets livsstilsblogger! Om dere bare aner hvor utrolig mye det betydde for meg! Den prisen har jeg svevd på hver eneste dag siden og jeg har jobbet beinhardt hver eneste dag i hele år for å gjøre meg fortjent til den. For en måte å starte 2016 på! 

vixen_5

vixen_10

Februar kom og jeg kunne endelig fortelle dere hva jeg hadde jobbet med så lenge, skokolleksjonen min med Bianco – Bianco by Caroline Berg Eriksen! Vi var på lansering på fantastiske D’angleterre i Danmark, og ettersom Lars-Kristian hadde fri akkurat da kunne han for en gangs skyld være med. Det var gøy! Jeg er så takknemlig for dette samarbeidet og alle de fantastiske menneskene jeg fikk jobbe med. Utrolig gøy og en veldig fin erfaring å ta med seg videre!  

prlanseringkøben_3

prlanseringkøben

I februar fikk også Nelia sitt første par med langrennski og vi var i bakken her i Siljan flere ganger. Kjempegøy og virkelig en milepæl for små barnebein. 

skibakken_1

Vi var også på Farris Bad og jeg hadde juicemeny til maten for første gang ettersom jeg var gravid. En interessant opplevelse for en vinelsker 😉 

kjole

Med mars kom påsken, tur på fjellet med svigerforeldrene mine og endelig fikk vi møte hun som i dag har blitt kona til svogeren min – Brooke! En utrolig fin jente fra USA som kommer hit til Norge i januar. Det gleder vi oss til! Med påsken fulgte også hjemmelaget Prinsesse Sofia-egg til Nelia og påskeverksted! I tillegg avslørte jeg mitt andre store prosjekt, min egen iskrem: Frost by Caroline Berg Eriksen! Jeg arrangerte også event i Oslo sammen med Bianco. 

skitur_1morning snapspaskeverksted carolinebergeriksenno_7påskeegg_5frost by caroline berg eriksen raspberryfrost by caroline berg eriksen raspberry_6biancoprelaunch_15caroline vinner vilde

April kom og endelig avslørte vi graviditeten min for dere! Da hadde jeg allerede kommet halvveis og vi hadde jobbet lenge med en video som fortalte alt sammen og også vår kjærlighetshistorie fra a-å. Vi fikk hjelp av en tegner til å illustrere historien vår og resultatet kan du se HER dersom du ikke har sett den. 

lille venn_2uke22

Så var vi i karnevalbursdag – nydelig Rødhette og ulven 😉 

red riding hood and her little dog_5

I mai fylte bloggen hele 7 år! Vi var mange fine turer i Brekkeparken og så feiret vi 17.mai med gode venner. Vi avslørte endelig kjønnet på den lille i magen og jeg var enda en tur i København for en photoshoot. Jeg var 6 måneder på vei, men i utrolig god form og tok all fartingen og alle prosjektene på strak arm. Denne shooten var for Bianco by Caroline Berg Eriksen AW16. 

bursdag hurra syv aar_3brekkeparken mommo_13caroline berg eriksen 17. mai_4caroline berg eriksen 17. mai_12caroline berg eriksen 17. mai_6nasjonaldagen caroline berg eriksen 17. mai_3its a _2shoot_6

Juni – for en måned! Vi var på besøk hos God Sommer, Norge! 

god sommer norge_2god sommer norge_1

Nelia ble så stor jente denne sommeren, hun var så klar for å bli storesøster og hun var helt enig med oss om at smokken måtte bort. Så den leverte vi til Kaptein Sabeltann da vi var i Dyreparken. Et stort steg for den lille jenta vår. Hun var så flink! 

dyreparken_24abrahavn_4abrahavn_13dyreparken_26dyreparken

Så dro vi på ferie til vakre Hellas. Grekofil som jeg er blir jeg aldri lei av dette landet, og denne ferien gjorde ikke akkurat at jeg ikke ville tilbake. Det var to nydelige uker og vi hadde det så fint sammen vi tre! 

avreise

amirandes siste_7

rethymnon_3agreco_14agreco_3agreco_21rommet_7rommet_12mother and daughter love_11paradiseantrekkF_4amirandes siste_3

Juli kom og jeg var høygravid! Vi nøt mange kvelder på den fine terrassen vår med utekino, hadde piknik i hagen og dro til Brevik for å nyte sommeren med reker, blåskjell og is. 

uke 35 how biggravidoppdatering9uteomrade_4uteterasse_11uteterasse_6TERASSE_7uteomrade_1Brevik_2337brevik_9piknik_7piknik_2brekkeparken_8brekkeparken

Farmor ble 80 år og familien overrasket henne med fest i bakgården til Anettes kafé. For en fin kveld! 

Bursdag_Berit_0567bursdag_10antrekk_8antrekk_4bursdag_21bursdag_7

Og så hadde vi den årlige hytteturen vår med fantastiske venner. Dager vi vil huske for alltid! 

star_trailslordag_hytta_17Nelia_boblerfredag_6

Mamma fylte også år og vi overrasket henne med middag i Fredrikstad, vi kjørte helt fra Siljan for å være tilstede da hun kom på middagen som hun trodde kun var med pappa. Så gøy! 

overraskelseoverraskelse_15overraskelse_12

I august var det mange fine dager og vi dro til Foldvik Familiepark med Stine, Kevin og barna. Nelia red på ponni for første gang! 

Foldvik_13Foldvik_15Foldvik_19

Vi startet forberedelsene til at lille Naia skulle komme. Jeg var i uke 40 og SÅ klar! 

uke 40

krybbegraviduke37_4

Jeg avslørte mitt andre slipp med Bianco og hadde event i Oslo bare 14 dager før termin. Det var veldig spennende! 

Bianco0647_rebianco_dagen_16bianco_dagen_14bianco_dagen_13bianco_dagen_20

Rommet til Naia ble ferdig, nå kunne hun bare komme! 

babyshop_sonbabyshop_son_4babyshop_son_1barnerom_lor3

Og så, helt uforventet bare et par uker før termin overrasket jentene meg med babyshower! 

babyshower_12babyshower_3babyshower_8

September – den store ventemåneden! Nå er det glemt, men dere husker kanskje hvor utålmodig jeg ble mot slutten? Ettersom Nelia hadde kommet 1 uke før, ventet jeg i spenning 1 uke før denne gangen også. Men ingenting hendte.. Jeg måtte pent smøre meg med tålmodighet i nøyaktig 14 dager til. Jeg gikk 1 uke over. Bare en uke før termindatoen syklet vi 1 mil! Haha, alt for å sette i gang 😉 Det funket ikke da.. Dette var måneden da alt hendte: fødsel, visning på huset, salg av huset, kjøp av nytt hus. For en måned! 

opdalsvn25308

opdalsvn25332

opdalskveld03

Jeg fikk blomster av selveste ordføreren i Siljan fordi jeg har vært så flink til å sette dem på kartet mens vi har bodd her. Så gøy 🙂 

ordforer_3

Hundene fylte år – 10 og 11! 

hundebursdag_3

Og så… 1 uke over termin ville Naia komme. Endelig, lille venn ♥ 

Naia_fot

Avreisedag_6

Avreisedag_1

Vi dro til Sarpsborg for å se på huset som i dag er vårt ♥ 

230916_hustitting_6601

rosa_3

Og for å gjøre en nyfødtfotografering med Naia ♥ 

nyfodtfoto_2

nyfodtfoto

Vakreste storesøster og lillesøster ♥ 

Haslien Fotografene_19

Haslien Fotografene_15

I oktober ble det mange antrekksbilder med deilige ullgensere, vi var på en magisk fjelltur hele familien, jeg fikk besøk av de beste venninne mine og Lars-Kristian og jeg brukte mange kvelder på å planlegge fremtiden. Vi så på farger og interiør til huset og reiste til Hønefoss for å besøke showroom til TM Design. Og så var vi i Skrekkeparken! Og jeg ble langhåret igjen! 

ullgenser_2051016_Hosttur_0015

fargevalg_2

221016_torsketaco_3124

tm design_2

tm design_14

skrekkeparken

skrekkeparken_11

skrekkeparken_2

frisor_6

November – denne måneden føles veldig nære, det er kanskje ikke så rart, det er jo ikke lenge siden 😉 Vi var mye i Oslo og jeg var også på Se & Hørs kjendisgalla. En super fest! Men jeg var glad for at mamma og pappa var på samme hotell med Naia, for hun vil jo ikke ha flaske 😉 Godt planlagt! Den største jenta vår fylte 3 år! Verdens godeste, blideste og herligste jente ♥ 

201116_Nelia_3_ar_6074201116_Nelia_3_ar_6094

kjendisgalla

Camilla og jeg arrangerte event med Bianco, det var så fint og jeg er så glad for alle som kom 🙂 

bianco_event_16

bianco_event_11

bianco_event_8

Jeg var på fotoshoot i forbindelse med et prosjekt som kommer i 2017. Spennende! 

shoot_5

Og så benyttet vi oss av hovedstadens julemarked for å komme i stemning. Så koselig! 

julemarked_10

julemarked_8

julemarked_6

julemarked_2

julemarked_4

Desember var plutselig over oss og med alt som hadde skjedd er det også litt godt å kjenne at året var mot slutten. 2016 har bydd på mye som tar tid å bearbeide, alt som har hendt har vel egentlig ikke gått opp for meg ennå. Desember har egentlig vært utrolig travel med lite søvn og mye jobb på grunn av planlegging av julekalenderen vi hadde her på bloggen, men det var gøy og vi er mange erfaringer rikere når det kommer til videoproduksjon. Det kommer godt med i 2017, for da vil jeg gjøre mye mer video! Til tross for lite søvn og travel dager, jul ble det likevel og vi har til og med vært på to forestillinger! Her er årets siste adventskalender på plass i trappen i SIljan ♥ 

Nelia_trapp_17Nelia_trapp_11

Lille nissejenta vår, klar for Putti Plutti Pott ♥ 

putti_plutti

putti_plutti_6

putti_plutti_2

En ekstremt fin feiring for Nelia som ble 3 år! Pepperkakehustema, det var en stor hit! 

Bursdag_detaljer_8

Bursdag_detaljer_6

Bursdag_detaljer_18

Bursdag_detaljer_1

bursdag_barn_5

bursdag_barn_18

bursdag_barn_29

bursdag_barn_23

Vi feiret julaften i Sarpsborg 1 uke før selve kvelden. 

Pre_julaften_11

Pre_julaften_4

Og så dro vi til Ålesund for å feire der! En utrolig fin uke ♥ 

julemann_7

julemann_5

atlanterhavsparken_7

juleaften_16_22

juleaften_16

juleaften_16_20

241216_Julaften_2368

naia3


Tusen takk for følget i 2016, dere! Takk for at jeg får dele! Jeg legger hele sjelen min i denne bloggen og det gleder meg virkelig at dere fortsatt ønsker å følge med. Jeg gleder meg til å feire året som har gått i kveld og jeg gleder meg til 2017! Godt nyttår!  

62 kommentarer

 1. Kristine

  Hei,

  Hva skal dere gjøre med det fine treet til Nelia når dere flytter? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Planen er å ta det med 🙂

 2. Godt nyttår til dere! 😀

  Jeg blir alltid så glad av bildene dere tar, de er så varierte, stemningsfulle og helt nydelige <3
  Husker at du skrev litt om fototips tidligere, er det noe du kunne fortsatt med i 2017?
  Ønsker gjerne tips til å fange lyset og motiver slik som dere gjør 😀

  Klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du liker bildene 🙂

   Innlegg om fototips er absolutt noe jeg vurderer! 🙂

 3. Det er virkelig synd at du ikke er nominert til årets best kledde, for da hadde jeg stemt på deg!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 4. Kathrin

  Så hyggelig med ett tilbake blikkfikk meg til å bla meg tilbake i kalenderen min og minnes alt som har skjedd i 2016 Takk for det gamle og Godt nytt år til deg og alle dine. Gleder meg til å følge dere i 2017.

 5. Kristine

  Du har en helt fantastisk blogg Caroline, og nettopp derfor har du hatt den suksessen du har hatt 😀 lest bloggen din i 6 år nå, gleder meg til de neste 6 årene ;)))) Godt nyttår! Klem fra Stavanger

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Godt nytt år til deg <3

 6. Du er fantastisk! Godt nyttår til dere alle, gleder meg til å følge deg videre i 2017! 🙂

 7. Godt nyttår Caroline! Gleder meg til å følge deg videre gjennom hele 2017, bloggen din er i en helt egen klasse, virkelig! Klem

 8. Så koselig med tilbakeblikk på året som har gått 🙂 Og utrolig mange fine bilder! Ønsker dere et godt nyttår, og lykke til med flytting 🙂

 9. Husk at det heter Foldvik familiepark 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi, vet ikke helt hva jeg tenkte på da jeg skrev Follo 😀 Har rettet det nå!

 10. For et fint år! 🙂 Vi har også hatt et fint 2016, og nå gleder jeg meg til å ta fatt på 2017 🙂

  Godt nytt år!!! Gleder meg til å følge deg videre i 2017 🙂

 11. Cecilie

  Så utrolig mange fine bilder, Caroline! Lars-Kristian har blitt så vanvittig flink til å ta bilder.
  Tusen takk for 2016, og alle de gangene jeg har kunne klikke meg inn på bloggen for å glemme hverdagen for en stund og bare bli inspirert og glad av bloggen din Ønsker dere et godt nytt år, gleder meg til å følge deg og din nydelige familie videre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂 Ja, han er blitt kjempeflink! 🙂

   Ønsker deg også et Godt Nytt År!

 12. Jeg vil bare ønske deg og familien din Godt Nytt år:)
  Veldig fortjent den prisen som livsstil blogger.
  Du har inspirert meg ang trening for flere år siden. Det med å klare å kombinere det med familie. Nå har jeg jogga flere ganger i uka over flere år, samt spist sunt. Har jogga flere halvmaraton og andre løp. Dette er all ære til deg og din inspirerende blogg.
  Så ikke forandre på noen ting, bare forsett sånn du gjør, for du gjør en knallbra jobb! (Eller kanskje du kunne være litt flinkere på å ta deg litt mer fri, for vi lesere er her for det om;)
  Lykke til med nytt hus og oppussing!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig morsomt å høre! 😀

   Godt nytt år! <3

 13. Hei. Ønsker deg og dine et kjempegodt nytt år! Kan du fortelle litt om brynene dine, er det brynextension? De er veldig fine.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Godt nytt år til deg også 🙂

   Jeg bruker et serum fra Swiss Clinic! 🙂

 14. Jeanette

  Masse fine bilder! Babybildene av Naia var utrolig fine,vakkert med blomstene rundt! God nytt år til dere,og takk for kjempefin blogg. Har fulgt deg i mange år 🙂

 15. Så flott gjensyn med året Ønsker dere et riktig godt nytt år Gleder meg til å følge deg videre.

 16. Pernille

  Vil bare si at det er Foldvik familiepark ikke folke som du skrev

  1. Pernille

   Follo*

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg vet ikke helt hva jeg tenkte på da jeg skrev det :O Har rettet opp i det nå 🙂

 17. Marita Nordli

  Hei,Caroline
  Ønsker deg og din familie et riktig godt nytt år!
  Ser frem til å følge bloggen din, for å få inspirasjon, glede i en hektisk hverdag.
  Marita

 18. Ååå, fint innlegg <3 Ønsker dere ett godt nytt år!

 19. Tusen takk for alle flotte blogginnlegg i 2016 Caroline, du leverer på høyt nivå:-) Gleder meg til å følge deg i 2017! Du er enestående, klem og GODT NYTT ÅRS feiring med familien:-)

 20. Elisabeth L

  Godt nyttår til deg og familien også <3 du har virkelig gjort en strålende jobb dette året, og jeg må si å følge deg gjennom graviditeten var noe av det koseligste i 2016 🙂 syns du er kjempe nydelig med kort hår, men merker jeg savner det lange håret på deg når jeg ser bilder fra bianco lanseringen, håper frisyren gjør en comeback i 2017, hihi <3

 21. Godt nyttår, Caroline! Flotte bilder fra et flott år! Jeg følger deg videre inn i 2017! Og tusen, tusen takk for at du delte bildene av julepyntene på Snap! Såå stas De passer så utrolig bra sammen med de andre sløyfene du har på treet ditt. -Ingrid-

 22. Saftis er ikke iskrem :p

 23. Elisabeth

  Riktig godt nytt år til deg og dine Caroline!
  Det blir fint å fortsatt slå følge med deg på bloggen også i 2017. Vi må håpe på et trygt og godt år for alle.

  God klem fra Elisabeth ❤️

 24. Tusen takk for det du har levert på bloggen i 2016 og årene før, og så klart skal jeg følge deg i årene som kommer. Bloggen er avhengigskapende og jeg er innom hver dag.

  Godt nyttår til deg og familien din, det blir et spennende år for dere og jeg gleder meg til å følge dere:)

 25. Hei sååååååååååååååååå fint innlegg <3
  Hadde dere fotograf på fødeavdelingen?
  Og lager du fortsatt fotobøker til nelia og nå Til naia og? Hadde vært sååå fint å få inspirasjon på den fronten.

  Godt nyt år til deg.
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, koselig at du likte det 🙂

   Nei, Lars-Kristian tok alle bildene under fødselen. Vi har planer om å lage fotobøker, men vi henger litt etter kan du si :O

   Godt nytt år til deg også <3

   1. Tusen takk for svar.
    Nå tenkte jeg på bildet hvor LK kysser Naia. Den har han ikke tatt selv eller? Hadde dere da fotograf på barselavdelingen? Sååå fint det ble.

    Og fortsett med flytting / oppussing innleggene <3

   2. Evtl hvilken fotograf du kan anbefale både til barsel og nyfødt-fotoshooting?

 26. Vilde Fodstad

  Godt nyttår, Caroline! Så koselig tilbakeblikk til eventet i Torggata 🙂 Det var utrolig hyggelig å møte deg 🙂 Ønsker dere alt godt i det nye året!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, og godt nytt år til deg også 🙂 Veldig koselig å hilse på deg også! <3

 27. Beautiful! So many things to be proud of. Another fabulous year. Happy new year to you and your family. Here’s to another exciting year xx

 28. Kristine

  Utrolig fine bilder. Dere er veldig dyktige med kameraet!

  Kan du skrive et innlegg om foto, både utstyret og tips?

 29. Takk for alt du har delt i 2016, for all inspirasjon og glede du bidrar med gjennom bloggen! Beste ønsker for 2017 og masse lykke til med flytting. Det skal bli spennende å følge med på utviklingen av det nye huset!

 30. Godt Nytt År og lykke til med alt som venter deg/dere både privat og proffosjonelt.
  Klem fra meg

 31. Så utrolig flott innlegg ☺ Er ikke vanskelig å se at du legger mye i bloggen din. Flott tekst og mange flotte bilder☺ Lykke til med flytting ☺ Ønsker deg og dine et godt nyttår.

 32. Åh, vad roligt med en tillbakablick! 🙂 Många bilder som man hade glömt av.
  Gott nytt år älskade du!
  Kram <3

 33. Godt nytt år Caroline og til din flotte familie! Det er en fryd og følge dere og for et år dere har hatt! Du er uten tvil den beste bloggeren med best kvalitet på bilder og at du får til. Har fulgt deg i mange år og gleder meg til fortsettelsen. Lykke til med nytt år og allt det gode som venter dere med nytt hus og jobb og alt som skal skje. Klemmer og gode ønsker fra Lene

 34. Karoline

  Godt nytt år 😀

  Hvor er den fantastiske blå pyjamasbukser med skyer fra?

 35. Godt nyttår til deg og den fine familien din jeg syns det er merkelig at du kun har vunnet en pris på bloggen din, etter min mening er dette, desidert Norges beste blogg, klem ❤

 36. Godt nytt år, til deg og resten av familien din! Så morsomt med et lite tilbakeblikk! Gleder meg til å følge deg i 2017 😀

 37. Så flott innlegg. Du har en utrolig fin og innholdsrik blogg! Må alltid lese 🙂

 38. Tusen takk for at vi får følge deg, Caroline! Du er inspirerende og veldig flink til å skrive. Jeg gleder meg til å følge deg i all fremtid <3

 39. Godt nyttår til deg og dine.

  Det er en fryd å følge bloggen din! Henter masse inspirasjon av deg og jeg koser meg når jeg ser de nydelige bildene. Du gjør en fin fin jobb!

  Skulle hatt halv parten av din energi altså!! Du er supermamma og et arbeidsjern. Stå på, men husk å ta litt pauser kun for Caroline tid. Drit i mamma politiet, for egentid er lov;)

 40. Elisabeth h

  Din blogg er uten tvil en av de mest gjennomarbeidede,varierte og inspirerende bloggene i Norge, det er en fryd å se lekre bilder,få ideer til mat og innredning, bli pushet til å trene (på mitt eget nivå), helt herlig! Lykke til i ny bolig, og lykke til med alt i 2017.

 41. Godt nyttår til deg og dine 🙂 Flotte bilder med tekst fra 2016, gleder meg til å følge deg i 2017 🙂

 42. Har fulgt deg helt siden du planla bryllupet ditt i 2010, og gleder meg til å følge deg nå i 2017 også! Du gjør en så utrolig god jobb.

  Fatter ikke at du faktisk er den «største» bloggeren i Norge, uten at jeg skal nevne navn. Hver minste ting på bloggen er planlagt og så godt utført, innleggene er gode og velskrevne, annonsene/reklamene er profesjonelt skrevet og presentert, bildene du/dere tar er av overlegen kvalitet!! I mine er og forblir du Norges beste blogger, man kan virkelig se du har lidenskap for det du gjør. Tusen, tusen takk for den daglige inspirasjonen du gir.

  Fortsett det gode arbeidet ditt, og godt nyttår til deg og din fine familie!:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du gjør meg så glad, tusen takk Helene <3

   Stor klem! Og godt nyttår 🙂

 43. Sitter her med en liten tåre i øyekroken, vi er så heldige som får lov til å følge deg og familien din! Du er et fantastisk menneske Caroline og du fortjener alt godt 🙂 Det vises virkelig hvor hardt du jobber, håper 2017 blir minst like bra <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er god, Silje <3 Tusen, tusen takk!

 44. åå, for et gøy innlegg å lese 🙂 Utrolig mange fine og hyggelige bilder. Du stråler! Jeg er midt i en veldig stressende periode med flytting, eksamen, jobb og mye annet samtidig nå, men du inspirerer meg virkelig til å tenke at hvis jeg vil, så får jeg det til!

 45. Breviiiiik !!! favoritt plasen <3 og for en fantastisk familie du har Caroline <3 🙂

  1. *favoritt plassen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *