som et barn igjen

duplo_6

Vi startet dagen i dag med å bygge lego vi! Nelia fikk et kjempefint Prinsesse Sofia-slott i duplo til jul, så hun har gledet seg til å sette det sammen helt fra vi var i Ålesund 🙂 Jeg tilbyr meg alltid å hjelpe med å bygge noe, pusle, tegne eller leke hva som helst med henne, for jeg synes det er så fint å kunne leke med barna! Det samme gjelder for Lars-Kristian – deres favoritt sammen er Løvenes Konge! Haha 🙂 

duplo_3duplo_2duplo291216_duplo_2940

Vi fikk satt sammen to slott tilslutt, og nå får det stå i nøyaktig 11 dager til, for den 10. januar overtar vi huset i Sarpsborg! Tenk på det! De første ukene gikk SÅ sakte, men nå har det gått så fort!  Jeg kan nesten ikke vente. Jeg tror det kommer til å ta litt tid før det er helt fiks ferdig, jeg følte jo ikke at huset vi bor i nå var klart før det hadde gått 2-3 år, så det tar tid å bo seg inn. Men vi starter i hvert fall med å slipe ned gulvet nede allerede dagen etter overtagelse, så det blir saker! Gleder meg så til å vise dere! 

duplo_1291216_duplo_2900duplo_5

Vi kom nettopp hjem fra et kaotisk Skien og jeg tror vi har fått tak i det meste, nyttårsfeiring blir det i hvert fall uansett 😉 Mamma, pappa og Anette kommer i morgen, gleder meg veldig til det – siste festmåltidet i dette huset og siste gang de er her  Håper dere har en fin dag! 

13 kommentarer

 1. Anne Marte

  Kloke ord Caroline❤ Barna er det viktigste og mest verdifulle vi har. Tid med barna er som å så korn for forholdet videre i livet. Det har vi erfart Nå har det vokst seg frem gode, trygge relasjoner med tenåringsdøtrene. Er så glad for at vi brukte tid med dem, og fortsatt bruker. 19-åringen har akkurat flyttet for seg selv, men tar med kjæresten hjem for å feire nyttår med oss. Så glad❤
  Gleder meg til å følge dere videre på ferden Du er til enorm inspirasjon. Klok, vakker, varm og omsorgsfull. Godt nyttår til deg og familien

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne Marte 🙂 Så koselig å høre om så tette bånd! Det er lenge til Nelia og Naia blir så gamle, men jeg håper at vi har like tette bånd som jeg har til mine egne foreldre <3

   Godt nytt år til deg også!

 2. De koseligste bildene på din blogg må være når du er i settinger som denne. Hvor du egentlig ikke har stilt deg så veldig opp og hvor du «er tilstede». Elsker de virkelig, og de gir et helt annet inntrykk en på de bildene hvor det er veldig tydelig at du har stilt deg opp for et bilde. Skjønner at det er noen av de bildene på bloggen da de virkelig er smakelige bilder de også, på sin måte 🙂
  Godt nyttår til alle 6, både to- og firbente!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Rikke 🙂

   Et riktig godt nytt år til deg også <3

 3. Godt nytt år 2017!
  (Dere er heldige som har noen å feire nyttår med, og som har hatt et spennende år.)

 4. Catrine

  Har dere tenkt noe mer på om det er joe dere gjerne vil/skal selge? 🙂 Og evt hva?

  1. Catrine

   noe* 🙂

 5. Åh! Det er så vakkert å se kjærligheten og leken mellom mor og datter:-) Smil og latter:-) Helt nydelige bilder!!!

  Føler så med deg i spenningen på huset, og husker følelsen fra de gangene man har flyttet selv! Man går nesten rundt seg selv:-) Gleder meg på deres vegne over at det nå virkelig nærmer seg:-)

  Fortsatt god jul og godt nytt år!

 6. En ting vil jeg få sakt etter å ha lest gjennom innlegg fra desember, det er helt mindblwing hvor dyktig du er. Bildene er høyt profesjonell, du er stylet og fresh barna rene og velstelte, huset perfekt polert ned til minste detalj. Visst er det jobben din, men fader du fyller den til det fulle. Veldig beundringsverdig! Midt i glammen har du barn og bikkjer, til og med uten dem hadde det vært helt utrolig. Minsten min hang i gardinstanga på rommet sitt…Tjaaaa det var vel i oktober..Det henger pr dags dato et teppe over vinduet hans…Her er det villavillakulla stil. Vi er sjeleglad hver morgen vi finner sokker som matcher før vi drar ut døra.. nå har jeg tre barn da, og fulltidsjobb..Å rydder hele tiden.. men her er det som å rydde i sterk storm..

 7. Marianne

  Koselige bilder av dere <3
  Har lest meg gjennom bloggen for juledagene og her var det mange fine innlegg.
  Ønsker deg og familien med små og store, samt firbente et riktig godt nyttår!
  Gleder meg til å følge med når dere flytter inn i nytt hus:)

 8. For et koselig innlegg, med noen flotte bilder. Du virker som en så flink og god mamma <3 ønsker dere en flott nyttårsfeiring. Gleder meg til å følge deg i 2017 også. Klemmer fra fast leser 🙂

 9. Fantastisk fine bilder med en masse uttrykk. Spesielt nr 1 og 2, der fokus er vekk fra det å bli fotografert – bingo! 🙂

 10. Så koselig. Det er så flott og viktig at man som foreldre eller andre som tante/onkel er med å leke. Det gir noe til både voksne og barn tror jeg. Er det trist å skulle flytte fra dette huset? Man vet jo hva man flytter fra, men ikke hva man flytter til!! Men er sikker på at dere vil få det flott.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *