home alone

home_alone_3

God morgen! Åh, for et kaos det var her i går, dere vil ikke tro det: 4 kofferter lå med innholdet vrengt utover hele overetasjen – bagasje for 14 dager og nye julegaver måtte vaskes og fordeles utover oss fire som bor her, og det var ingen lek. Det er alltid kaos å komme hjem etter så mange dager på reisefot, så jeg trengte gårsdagen til å komme på plass. Det er jo snart nyttår og da får vi gjester, så ting må være på stell. Derfor rakk jeg veldig lite annet enn å rydde i går, men jeg var sjeleglad da jeg kunne plane ut på sofaen med Lars-Kristian og ENDELIG se Home Alone da kvelden kom. 

home_alone

home_alone_6

Hvor amazing er ikke pysjamasen min?! Denne har jeg klødd i fingrene etter å vise dere! Det blir nesten ikke mer julete enn dette og jeg tror faktisk at jeg hylte høyt da jeg så den hos asos tidligere i år. Jeg rakk akkurat å bestille den før den ble utsolgt – I love it! 

home_alone_1home_alone_4

Det ble enkel servering med ferdigpizza etter en lang dag, kostholdet kommer i annen rekke når vi har så mye på planen dessverre. Men frossenpizza med ekstra ost, grønnsaker og masse pesto er jo faktisk utrolig godt! Og det var digg med et avbrekk fra julemat og boller langs veien akkurat nå. Vi avsluttet serveringen med hjemmelaget kakao på pinne – mmm! 

home_alone_2

I dag skal vi ut og handle til morgendagen! Tenk at jeg ikke har planlagt pynting av bordet eller noe?! Planleggingen får bare bli til underveis og da trenger jeg kaffe. Hjernen fungerer ikke som den pleier å gjøre nå som jeg er midt i ammetåka. Det er en vesentlig forskjell fra «før amming» og «midt i amming», og jeg synes det blir mer og mer tydelig. Haha! Egentlig er det mer skummelt enn gøy, men jeg må jo se lyst på ting 😉

Uansett! Ha en fantastisk dag! Nå er snart 2016 et lukket kapittel og FOR et kapittel det har vært! 

21 kommentarer

 1. Godt nyttår! Nydelig familie!

 2. Lykke til med festplanlegging! Gleder meg til å se, det blir sikkert bra selv om det blir på sparket! Hvis det er noen trøst kjenner jeg igjen følelsen av at hodet ikke fungerer helt etter at barn nummer to kom. For min del har det blitt bedre, men ikke gått helt over selv om jeg sluttet å amme for to år siden… Tror det er noe med det å gå fra et barn til to, det krever så mye mer planlegging at det virker som hodet er opptatt med kontinuerlig «multi-tasking» hele tiden, noe som gjør at det blir mindre mental kapasitet igjen til de tingene man ønsker å være skjerpet på… Det er bare å le av det, det er nødt til å bli tragikomiske situasjoner… Godt nyttår til deg og dine! Gleder meg til å lese bloggen din i det nye året!

 3. Martine

  Synes alltid du er så nydelig sminket <3 Hvilket pudder bruker du? 🙂
  God helg

 4. Hei. Om jeg tenker tilbake en god del år, virker det som du har ett sunnere og mer avslappet forhold til mat nå. Egentlig en bedre balanse i forhold til trening også. Bare en subjektiv oppfattelse. Har alltid likt deg. God nyttårsfeiring 🙂

 5. Svanhild

  Det der høres veeeldig kjent ut!! Haha! Kaos er bare forbokstaven! Jeg har tre barn og da blir det til at vi er mest hjemme- venner og familie har åpen invitasjon
  Godt nyttår til deg og dine fine

 6. Hei
  Kan du lage et innlegg om løpetrening snart?
  Hvor fort klarer du å løpe halvmaraton?

 7. Jeg lurer på en ting! Har du kåret vinnere i julekalenderen fra 21. desember og utover? Det er godt mulig at det er noe jeg ikke har fått med meg, men jeg ser bare ingen annonserte vinnere 🙂 Godt nyttår, fine Caroline <3

 8. Man kan ju undra hur många klädesplagg med julmotiv/-tema man behöver :p

  1. Det lurer jeg på også. Har sett mange varianter de siste par ukene…. en ny pr år burde vel holde mer enn nok.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Man trenger uendelig mange gensere med julemotiv 😉

   2. Kristine

    Haha, Eh, No.?!

 9. Søteste pysjen da 🙂

 10. Mamma til 3

  Hvorfor stresser du sånn med å rydde? Skal dere ikke straks pakke ned hele huset å flytte?

  1. Klart det er deilig å få litt orden på ting, og spesielt når man har vært så lenge borte. Alt skal vel ikke ligge å flyte, vel? 🙂

 11. Du kan ikke oppsummere året som har gått? Det har jo skjedd så mye! 🙂

 12. Åh, jag fullkomligt älskar de filmerna!
  Hoppas du hade en mysig kväll <3
  Kram.

 13. Får vi se julegavene dine??

 14. Så utrolig kul og koselig pysj, ikke jul uten «Alene hjemme» Og det frister med litt annet enn bare julemat, og litt godt noen dager og ikke måtte styre med mat, men ta det enkelt Jeg synes det er vanskelig å unngå noen ekstra julekilo jeg, er det bare meg eller flere som merker det på vekten i løpet av jula? Jeg prøver å få til litt trening, og en og annen gåtur om ikke annet, men det er jo så mange fristelser i jula Men man må jo kose seg litt også.

 15. Elsker at du nevner ammingen <3

 16. Hvor mange julepyjamaser har du egentlig?
  Gleder meg masse til å se nye huset, det blir gøy!!
  Ønsker dere et fantastisk Godt Nytt År

 17. Hvor er pysjen fra? Elsker «alene hjemme», går ikke en jul uten å se den, i år så barna den for første gang også <3
  Kos dere masse med familien i kveld!:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *