christmasy pajamas

avreise_1

Se denne one piecen av en pysjamas da! Lars-Kristian holdt på å le seg ihjel da jeg danset rundt i denne hjemme hos foreldrene mine i for snart et par uker siden, men jeg elsker den! Så julete, føler meg som en polkagris – haha 🙂 Den er fra BikBok og sokkene er fra Asos. 

avreise_3avreise_2avreise

Vi overnattet på hytta til svigerforeldrene mine i natt, som ligger på Dovre og herfra regner vi rundt 8 timer hjem til Siljan inkludert stopp. Ho hei, for en sinnsykt lang dag vi har foran oss alle sammen! Heldigvis trives vi i bilen alle sammen, jeg kjenner bare at jeg trenger kaffe i litervis om jeg skal holde ut akkurat i dag. Jeg ble så sinnsykt trøtt av å amme akkurat nå, noen dager er det som om Jon Blund kommer ut i stedet for melk, helt utrolig. Kunne sovnet over tastaturet her. Tipper vi kommer til å bytte litt på kjøringen denne lange strekningen, jeg skal jo tross alt gjøre en romjulsquiz av sjåføren, så da kan ikke jeg kjøre 😉 Vi sees fra Siljan! Nå må vi komme oss på veien  

16 kommentarer

 1. size?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Small 🙂

 2. Du er så flott:-) Fin pysj<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 3. Forresten så skilles det ut et søvndyssende hormon når man ammer, så ikke så rart om du blir trøtt. Blir ofte trøtt selv når jeg ammer:-)

 4. Karianne

  Hvor er hjortene på peishylla fra?

 5. Fy flate, må skaffe meg en sånn! 😀
  Lurer forresten på om krøllene til Nelia er naturlige? La spesielt merke til hvor nydlig hun var på julaften <3

 6. Nice outfit 😉
  where do you buy your nice socks? 🙂
  thank you and have a nice day 😉

 7. Hei Caroline og God jul 🙂

  Du la ut på snap bilde av noen nydelige sløyfer til juletreet med Nelia og Naia sitt navn på. Hvor er disse bestilt?

  Klem

  1. Rutt Janne

   De er kjøpt hos Yndlingsknippet. Jeg bestilte 2 stk før jul, en med navnet til min babyengel og en med navne mitt og min kjære (siden det var vår første jul i nytt hus! Håpløs romantiker??!). De er nydelige. Det er vel bare å Google så kommer siden opp. Er et norskt produkt.

 8. Cecilia

  Hei <3 Hvilken øyenbrynspenn bruker du? =)
  Ha en fin dag!

 9. you are really slim and looks really good on you. m all sizes have run out! 🙁

 10. Kjøre lenge med baby og en 3 åring er fryktelig slitsomt, det blir som et laaaaasngt intervall drag, bare å bite tenna sammen.

 11. Når skal du trekke de iste vinnerne i julekalenderen?:-)

 12. Tror du at du kan linke de kule jule-sokkene? 😉

 13. Jeg hadde bare sååå lyst på en sånn onesie selv. Så noen fine på Cubus. Mannen steila litt. Haha 😀 Men tror jeg skal skaffe en på salget nå. For den regnfulle mørke vinteren nå når jula snart er over 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *