juletrening

trening_2

Andre juledag! I dag skal vi besøke et vennepar som bor ute ved Vigra, så da er det bare å holde på hatten! FOR ET VÆR! Vi sov nesten ikke i natt noen av oss, det hørtes ut som om vinden skulle blåse hull i soveromsveggen og lyn og torden var rett utenfor ruta. Jeg våknet av at det blinket og braket rett over midnatt og da hadde jeg sovet i nøyaktig 12 minutter. Fantastisk. Stakkar tante Vivi som skal fly hjem i kveld, jeg hadde ikke vært særlig høy i hatten om det var oss, så jeg er sjeleglad for at vi har kommet hit på en annen måte og sender masse gode tanker Uansett, lite søvn altså – likevel var det på HØY tid å bevege seg litt midt i all julekosen. Ikke at vi sitter mye rolig, men en skikkelig økt tror jeg det begynner å bli 2 uker siden? Så jeg tipper jeg kommer til å være støl i morgen, og da skal vi sitte i bilen hele dagen. Haha, fin kombinasjon! Etter min lille plan skal jeg skikkelig i gang igjen fra torsdag, men det var uansett utrolig godt med en liten løpetur og litt styrke i dag. Påfyll av energi er aldri feil! 

trening_4

trening

261216_trening_2667

trening_3


Nå skal jeg hive meg i dusjen før vi bokstavelig talt blåser avgårde på besøk. Ha en fin dag ♥ 

22 kommentarer

 1. Hei og god jul til deg! 🙂
  Du har fått så fine øyenbryn, har du brukt noe serum du vil anbefale?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 God jul! Jeg bruker et serum fra swiss clinic 🙂 Har fått skikkelig fart på hårene inn mot neseroten 🙂

 2. Håper det er greit at jeg spør om dette.

  Hvordan planlegger du trening ift ammingen? Jeg fikk baby omtrent samtidig som deg og har bare kommet meg på treningsstudio et par ganger i vinter fordi jeg sliter med utdrivningen etter trening. Har så mye adrenalin i kroppen og det hemmer utdrivningen og da blir lille liggende i timesvis før h*n blir fornøyd. Har du noen tips til å roe fortere ned etter trening evt hva som fungerer for deg dersom du er «plaget» med det samme.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er helt i orden! 🙂 Har ikke hatt noe problemer med dette og merker ingenting til at hun sliter med å få tak / at utdrivningen er langsom. Har ammet rett etter en økt flere ganger og det har ikke vært noen forskjell 🙂 Kanskje du har trent for hardt for eks.? Går jo an å prøve med litt roligere økter 🙂

   Klem!

 3. Hvilken sang ride. What når du trener?
  forslag please!

  Du er en flott kvinne, og jeg liker at du respekterer 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan lage en liste 😀

 4. Kan du legge ut hva du fikk til jul?

 5. Kristin

  Fresh som alltid 🙂
  Hvilken øyeskygge har du på her? Den var utrolig fin!
  Fortsatt god jul 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har bare en baseskygge, en lys en fra Kicks 🙂 Husker ikke nummer :/

 6. Martine

  Hei, lurte på hvilke headphones du bruker, og om du er fornøyd med dem? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Superhappy med dem 😀 Laget et innlegg om dem for en tid tilbake – https://www.carolinebergeriksen.no/2015/10/29/ukens-lesersporsmal-12/ 🙂

 7. Kristin

  Hei! Hvilken størrelse har du i Aimn-thigtsene?
  Er 177cm og litt redd for at small skal bli for korte i bena… Hehe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har xs 🙂

 8. Hei 🙂
  God jul til deg og dine.
  Hvilken klinikk tar du botox hos?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk det samme 🙂 Jeg bruker ikke botox.

 9. Hei. Håper dere har hatt en fin jul?
  Ser noen spør om du kan legge ut liste/bilder på gaver du fikk til jul. Men håper du ikke gjør det.
  Er redd det bare vil bli bråk.

 10. Christine

  Du ser så flott ut!
  Kunne du kanskje skrevet et innlegg hvor du forteller hva du gjør på trening i løpet av en uke? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ofte lagt ut treningsplaner, det blir sikkert noen endringer i 2017, så jeg kan jo lage nye etter hvert 🙂

 11. Har din tante feiret jul sammen med dere i Ålesund? God tur hjemover 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men det er min tante Vivi også 🙂

   1. Ah, jeg som ikke henger med ;p

   2. Caroline Berg Eriksen

    Altså, ikke på ordentlig, men jeg sier ofte tante Vivi 😉 bare fordi det er koselig <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *