kvelden før kvelden og kakemannmaling

julemann_7

Fine lesere! Det er dagen før dagen, kvelden før kvelden og jeg tipper de fleste av dere sitter og ser på programmet med samme navn på nrk akkurat nå. Det gjør i hvert fall vi! Grevinnen og hovmesteren blir aldri gammel, den ble akkurat ferdig for i år og det samme gjelder grøten med mandel. Den er i magen for lenge siden og svigermor har til og med svingt seg på piano! Så flink! Vi får piano i det nye huset vårt, så jeg gleder meg til å pusse støv av gamle kunster. Eller.. Kunster og kunster – jeg spilte vel bare i 7-8 år, men likevel. Jeg kunne jo ganske mye og kan fortsatt noter selv om det ikke akkurat går fort.. Så jeg har i hvert fall lyst til å ta det opp igjen. Hørte jeg nyttårsløfte? Ellers har vi har malt konditorfarge på kakemenn i dag 🙂 En superhyggelig aktivitet som vi nesten må videreføre, det var så populært! 


julemann_6julemannjulemann_4julemann_3

julemann_2julemann_5

dyp konsentrasjon på begge to, haha 🙂 

julemann_1

Jeg har fortalt eventyr på sengen og strømpen til Nelia er hengt opp på peisen ved siden av grøten til nissen. Tradisjoner, det betyr enormt mye for meg, det skaper så mye hygge og kjærlighet  Nå gleder vi oss til i morgen alle sammen, men først må overraskelser pakkes inn og legges under treet. Håper dere har en deilig kveld med alle dere er glad i og at dere har det godt  En stor klem! 

1 kommentar

  1. Christin

    Så koselig! Hvor er luen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *