atlanterhavsparken og barndomsminner fra lille julaften

atlanterhavsparken_9

Lille julaften allerede. For meg betyr det mandel i grøten, pynting av juletreet og risting og klemming på pakker som skal på plass under. Jeg er sikker på at mamma og pappa kunne se at det glitret av forventning i øynene på Anette og meg mens vi hang opp kuler og sløyfer på treet og bar ut pakke etter pakke. Det var alltid like spennende. Og da kvelden kom sigende på og nissefar hadde fått både grøt og juleøl ved peisen under strømpene våre, da fulgte mamma oss i seng og fortalte eventyret om kvelden før julekvelden. Det var da all den fine frukten i den flotte storstuen våknet til liv. Et eventyr jeg maste meg til å høre selv da jeg var tenåring, men som jeg likevel føler at jeg aldri husker helt riktig. Aldri sånn som mamma fortalte det, for ingen forteller eventyr som min mamma I kveld er det min tur til å fortelle videre til Nelia, for nå føler jeg at hun er stor nok til å lytte. Spent på hvordan min versjon blir, men jeg skal gjøre mitt beste for å videreføre tradisjonen og holde den ved like i flere år fremover. I kveld skal vi spise grøt også, jeg ble så glad da svigermor foreslo det! Og restene må vi selvfølgelig sette fram til nissen. Fine tradisjoner ♥ 


atlanterhavsparken_7

atlanterhavsparken_1

atlanterhavsparken_3

atlanterhavsparken_4

atlanterhavsparken_5

atlanterhavsparken_6

atlanterhavsparken_10

atlanterhavsparken

atlanterhavsparken_11

atlanterhavsparken_12

atlanterhavsparken_8

jakke boda skins (annonselenker) bukse HER / genser HER / veske HER / sko bianco by caroline berg eriksen  


Som jeg nevnte i går, var vi i Atlanterhavsparken og det var så gøy! Supert å få kommet seg litt ut, men likevel være inne når været er så fiendtlig som det er her akkurat nå. Vi blåser sideveis så fort vi går ut døren og jeg våkner flere ganger om natten av hagel mot soveromsruta og en vind så sterk at jeg er redd den skal gi etter. Men været gjør ingenting når julestemningen likevel skapes av de jeg er sammen med og omgivelsene rundt oss. I dag blir det joggebuksefredag og de siste forberedelsene med innpakning og andre ting før morgendagen. Fy søren som jeg gleder meg til Snekker Andersen og 3 nøtter til Askepott sammen med Nelia! Jeg håper du har en fin dag og at du får en fin kveld med de du er glad i ♥ 

14 kommentarer

 1. God jul til deg og dine, flotte Caroline<3 Jeg gleder meg til å høre om julen deres, og jeg gleder meg stort til å følge dere inn i 2017 med nytt hus og alt som følger med:)

  Stor julekos fra Rygge<3
  (som skal feire jul hos mamman sin med eget barn for første gang. Gjett om jeg gleder meg!)

 2. Rå fint antrek 🙂 Så koselig dag dere hadde i går 🙂 Ønsker deg og dine en god jul, kos dere masse 🙂

 3. Du var så tøff på håret på det øverste bilde så trodde du hadde klipt deg ,men ser jo på de andre bildene at du har hestehale.Du hadde blitt super fin med kort hår..God Jul

 4. Hvilken str har du i jeansen, pluss er den normal i str?
  God Jul til deg og dine! 🙂

 5. Oh! Vestlandsvind! Kose deg og ikke vær redd 🙂 god jul

 6. God jul Caroline! 🙂 Det er en fryd å se på bildene dine her inne, jeg håper de liksom aldri tar slutt når jeg leser innleggene. Jeg tror jeg har sagt det før, men da sier jeg det uansett igjen – så mange bloggere som anser bloggen som sin jobb, har noe å lære av deg når det kommer til en gjennomgående kvalitet. Tommel opp for jobben du gjør her inne! 🙂

 7. Vakker familie 🙂
  God jul til deg.
  Og jeg ønsker alle de velsignelser i kommende nyttår. 🙂
  Jeg ønsker å skrive mange ting, men jeg er ikke god på engelsk. Norsk er for vanskelig for meg. Vennligst forstå som jeg er i ferd med å lære engelsk.
  Igjen, God Jul og Godt Nyttår mottatt 🙂

 8. Nyt juletiden med den fine familien din❤️ Håper du endelig får slappet litt av!
  Bor selv i Ålesund og vet været ikke er noe å skrye av. Huff… men gleder meg masse til alle julefilmene som vises i morgen!

  Ville også bare si at det er et kjempefint initativ dere har tatt med å samle inn penger til Redd Barna. Fint at du bruker makten bloggen fører med seg til noe som utgjør en enorm forskjell for mange. Du gjør en så god jobb!

 9. Underbart! Hoppas ni får en fin jul! 🙂
  Kram <3

 10. God Jul til deg og dine og nyt julefreden. Den er deg vel unt. Hilsen meg

 11. Flotte Caroline! Det er vell snart på tide at vi får et innlegg om hvorfor dere valgte å gå SÅ langt bort fra lavkarbo kostholdet deres og over til dette, som er umulig å la være å legge merke til at du spiser nå en god del raske karbohydrater og, Nelia, mye sukker i forhold til hva dere gikk ut i media om at dere hadde planlagt å gi barna deres. Hva er grunnen og hvordan føles dette kostholdet på kroppen i forhold til lavkarboen? hvordan merkes det på søvn, humør, trening, matlyst energi og alt dette? Vi fortjener vell en dyp forklaring på dette fra eksperten som har prøvd det ene og det andre 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg spiser fortsatt lavkarbo, Stine 🙂 Hva jeg og resten av familien gjør i høytider, gjenspeiler ikke nødvendigvis hverdagen 🙂

   1. Jeg har lagt merke til dette på bildene siden i sommer nå? Hvor mye karbo om dagen ligger du ca på nå da? når du spiser høykarbo innimellom merker du mer energi når du trener? har ikke selv fått lavkarboen til å fungere når det gjelder energien ennå, må vell bare gi det litt tid. Gikk fra veganer til lavkarbo å ble så treng og tung! hvor lang tid tok det for deg før kroppen fungerte godt på trening med lavkarbo? da mener jeg de dagene du var på veldig lavt inntak av karbo?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg teller egentlig ikke, men holder meg bare unna de vanligste kildene som pasta, ris, poteter, brød osv. 🙂 Det er lenge siden vi la om. så jeg husker ikke helt hvordan det var i starten. Jeg unngikk jo uansett disse matvarene før vi la om, så det var ikke så store endringer for meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *