christmas gift wrapping

pakkeinnlegg_1

Hei i kvelden! Det er bare 2 dager til julaften, har du alle gavene i boks? Det har vi og i kveld har jeg kost meg med gaveinnpakning 🙂 Først med kakao i glasset og deretter kom svigermor hjem og da ble det gløgg i glasset. Fine greier, julen blir bare bedre og bedre!

pakkeinnlegg_4

pakkeinnlegg

pakkeinnlegg_3

221216_Pakkeinnlegg_1802

Jeg handler alltid inn masse krimskrams for å gjøre gavene litt personlige og ekstra fine. Ikke at det er noe galt i å få dem pakket inn i butikk, det hjelper på i en stresset førjulstid og jeg blir alltid glad når de ansatte i butikken spør om de skal pakke inn for meg. Men noen gaver lar jeg alltid være uinnpakket, slik at jeg kan gjøre det selv. I år har jeg handlet inn det meste fra Panduro som alltid og i tillegg har jeg funnet fine bånd hos TGR her i Ålesund sånn i siste liten. 

pakkeinnlegg_2

pakkeinnlegg_5


Vet du hva annet vi har gjort i dag? Vi har vært i akvariet! Og der har ikke Lars-Kristian og jeg vært siden 2010, da tok vi med mormor Marit og det var så fint I dag var vi med Nelia, Naia og farfar og så julenissen mate fiskene. Stor stas for både voksen og liten skal jeg si deg 😉 Ellers har vi bare gode samtaler med svigers og lader opp til julefeiring. Jeg har roet ned veldig siden vi kom hit og har satt bryteren på julemodus, det kjennes fantastisk godt! Fra i morgen ettermiddag får epost og andre jobbrelaterte ting (minus bloggen) vente, for nå er det snart jul for alvor! Håper dere har det veldig fint  Tusen takk for alle bidrag til innsamlingsaksjonen, hittil har vi samlet inn 142. 550,- En svimlende sum som uten tvil vil gjøre en forskjell for veldig mange sjeler ♥ 

6 kommentarer

 1. Tror jeg har sett litt for mye på Snøfall i det siste, når jeg leste antikvariatet istedenfor akvariet i innlegget her

  God jul til deg og dine, Caroline ❄️

 2. Helt enig, Kenny G dirigerer følelsene. Tårene faller på sekundet når han treffer. Ville bare takke for ALT du har gitt i 2016 og ønsker deg alt det beste for 2017. Klem

 3. wow! nice pictures 🙂 what is jeans brands? 🙂 merry christmas…

 4. Kunne du dratt i gang en innsamlingsaksjon for Amadia International slik at de hadde fått ferdigstilt skolen de bygger og fått hjulpet enda flere barn? Det er en non profit organisasjon der hver eneste krone går til de som trenger det mest for absolutt alle jobber frivillig. Flere av de frivillige der har brukt feriepengene sine i 2015 og 2016 på å reise til Lesvos for å hjelpe til. De har flaskeinnsamlinger og loppemarked for å få sendt nødhjelp avgårde til flyktningene. De har arrangert fester for barna på asylmottak og delt ut klær og hygieneartikler til vanskeligstilte familier. Alt dette gjør de ved siden av sine. 100% jobber, studier og barn.

  Mottoet deres er: «Vi skal først hjelpe ett barn – deretter et til og slik skal vi fortsette» Hvor fint er ikke det? ❤️

  Du kan lese mer om de på: http://www.amadia.no

 5. Kjempefint armbånd du har på deg sammen med klokken:) Hvilke merke er armbånde?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *