tutu, mandag og road trip

gamlebyen

Hei mandag! Nå er bilen stappet full nok en gang, med pakker og hunder og barn og kofferter og nå stopper vi ikke før vi er i Ålesund! Kanskje. Vi får se om barna orker å sitte så lenge, vi har planlagt mange stopp langs veien og tenker at vi kommer til å bruke EN DEL tid, men om vi kommer oss helt frem i dag, det tar vi som det kommer! 


Her kommer noen antrekksbilder fra dagtid på lørdag, da møtte jeg Charlotte i kafeen til Anette i gamlebyen for å bytte gaver 🙂 

gamlebyen_6gamlebyen_3gamlebyen_5gamlebyen_7gamlebyen_2gamlebyen_4

jakke boda skins / genser gina tricot / (eget design) veske adax by caroline berg eriksen  / sko + hansker bianco by caroline berg eriksen (sponset) skjørt ootd 


I dag ser jeg litt annerledes ut, med behagelige stretchy jeans, oversized genser, lue og nesten ugg-sko på beina. Det skal være comfy på road trip! Følg meg gjerne på snap, kommer sikkert til å bruke det litt underveis på den lange strekningen – carobergeriksen 🙂 Jeg gleder meg alltid til lange bilturer med familien, synes det er så utrolig koselig, og selv om jeg har vært superpraktisk og smurt matpakker til oss i dag, så tipper jeg at den forsvinner ganske fort eller blir erstattet med boller på veien. Det hører med! Vi har funnet frem en bok vi skal lytte til også, Nelia har iPaden sin og Naia er mett og god, så da er det bare å komme seg på veien. Tenk, neste gang vi reiser til Sarpsborg er det for godt. Det er rart det. Vi gleder oss ♥ 

34 kommentarer

 1. d antrekket var jo finere enn fint 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lisa 😀

 2. God tur. Med ønske om en riktig god jul og ett godt nytt år!

 3. Hvorfor tar dere ikke fly?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi det ville krevd ekstremt mange kolli :p Har med en del gaver og to hunder, det hadde bare blitt mas. Dessuten liker vi å kjøre bil alle sammen og gjør heller en tur ut av det 🙂 Det er jo så hyggelig 🙂

 4. Julie Nilsen

  Hei,

  Hvor har Lars Kristian kjøpt de fine julegenserene sine som han bruker på julekalenderen? Jeg ønsker å kjøpe en av dem til min kjæreste også 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Match 😀 Den jeg har på meg som er hans er fra Cubus i fjor 🙂

   Klem 🙂

 5. Tøfft tøy rocka med stil 🙂 kler det her også du 😀
  God tur til Ålesund 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita 🙂

 6. Ranveig

  Spør igjen jeg 🙂 Hvor er den fine lyse jakken med pels/stoff du hadde utenpå den hvite genseren fra Ganni, i et innlegg lenger ned her? Jeg har genseren, og synes jakken passet så fint. Håper du svarer 🙂 God tur til Ålesund 🙂

  1. Ranveig

   Tror jeg fant det ut, Mango 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, den er fra Mango 🙂

    Klem!

 7. loving the all black look!

  Inspirational and stylish wall art for your home!
  http://www.printsandroses.com/

 8. Nydelig antrekk! Jeg elsker bilturer – heldigvis har vi en gutt som også synes å trives på biltur så det er jo helt perfekt 🙂

 9. Hei! Du vet ikke tilfeldigvis hvor veskene dine selges nå? Er på jakt etter Caroline-veska i svart – etter å ha googlet lenge finner jeg den bare i rød på nett. Men det er kanskje noen butikker som forhandler og?

 10. Dette antrekket på en lørdags formiddag fikk meg til å tenke «Walk of shame» … kult antrekk altså… men alt til sin tid kanskje…

  1. Seriøst?
   Og hva er galt med ‘walk of shame’ forøvrig?
   Elle bare slutshamer du dine medsøstre?
   Kanskje alle vi damer bare skal backe hverandre opp og fram, istedetfor å hakke ned på hverandre?
   (Og dette var ikke Caroline-politiet, men feminist-politiet)

 11. Har tenkt å kjøpt meg tutu kjørt lenge men veit ikke åssen jeg skal style det sånn at jeg kan bruke det til hverdags. Har du noen tips Caroline ? Du ser foresten bare smashing ut

  Ønsket dere en riktig god jul og godt nyttår ❤️

 12. Det er barndomstradisjon det, kjøre til Ålesund annenhver jul 🙂 Kos dere.

 13. Michelle

  Hvordan strømpebukser kjøper du og hvor kjøper du de? Jeg sliter med å finne noen som er i god kvalitet og holder lenge 🙂

 14. Hei 🙂 eg brukte linken om daniel wellington klokke og bestilte to klokker, har berre fått den eine men har betalt for begge to. Eg har vore i kontakt med posten, dei har berre fått en pakke, som innhold berre en klokke:/ veldig kjedeleg! Og dei som leverte pakken (UPS) har berre fått tilsendt en. Og eg finne ikkje noke informasjon om korleis eg skal få tak i dei og få svar. Pakken mottok eg for ei veke sidan, men har ikkje fått noko svar eller ei ny pakke med den siste klokka. Dette er penger eg har brukt og skulle vert julegåve. Eg lure på om du/dåke kan hjelpe meg med dette problemet?

  1. Hei!
   Jeg ville ha sendt de en mail. Du finner all kontaktinfo på nettsidene deres. Jeg sendte de mail ifjor angående en tilsendes, og de var kjapp med tilbakemeldingen.
   Har du tatt vare på pakkseddelen som kom med den éne klokka? Stod det én eller to klokker der, da? Greit å ha i hende om det skulle oppstå noe.
   Lykke til.
   Lisa

   1. *tilsendelse

   2. Eg har vore på heimesida deira men finn ingen mail.

 15. Du ligner på Madonna innimellom synes jeg ❤

 16. Nydelig 🙂 kos deg med familien

 17. Antrekket var kjempefint, men på en Lørdag formiddag synes jeg ikke det passet. Ellers er du lekker. Hadde på meg et lignende antrekk på julebordet ❤

 18. Hvordan får du Naia til å takle så lange bilturer? 🙂 Jeg har en datter som er like gammel, men jeg kan ikke kjøre mer enn 2-3 timer med henne. Hun godtar bare å sitte fastspent i bilstol når hun sover. Når hun er ferdigsovet gråter hun bare og vil ikke mer. Tips mottas med takk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror det er stor forskjell på barn når det gjelder bilkjøring, og når de er såpass små så kan man nok ikke gjøre noe annet enn å la barnet bestemme selv. Hun spiste rett før vi dro og underveis stoppet vi for ammepause hver 3. time ca. og sørget for at hun fikk strekke godt på seg, sprelle litt på stellebordet etc. etter måltidet – og da var hun fornøyd resten av bilturen. De sier som regel i fra dersom de er misfornøyd, og da må man jo bare stoppe. Naia sover en del, så det gjør det selvfølgelig lettere også 🙂

   1. Ja det er sant Min lille sover ikke mer enn 2 dubber x 1 time på dagen. Sliter med å få henne til å sove mer enn 12 timer i døgnet Heldig hvis du har en baby som sover mye

   2. Åj, det skulle være noen smileys inni der men de forsvant 😀

 19. Utrolig kule bilder!

 20. Hei!
  Hvordan strømpebukser har du på deg her? Fint antrekk! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂 Den er fra h&m, men den er litt tynnere enn jeg vanligvis bruker om vinteren (100 denier) lånte denne av mamma, så jeg vet ikke hvor tykke de er :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *