førjulsfeiring

Pre_julaften_4

Hei bloggen og fine lesere! Tusen takk for fantastisk engasjement rundt forrige bloggpost, vi har nesten nådd målet allerede! Alle monner drar, det er denne innsamlingen et tydelig bevis på! 


Pre_julaften

Pre_julaften_1

Pre_julaften_2

Pre_julaften_3

Alt vondt tilside, så håper jeg dere nyter førjulstiden. Det gjør virkelig jeg, sammen med alle jeg er glad i. Hele dagen i går gikk med til familie, så jeg  rakk vel nesten ikke å åpne dataen engang. Noen dager er det det eneste rette å gjøre: å være tilstede og å ta dagen litt som den kommer. Det var kjempefint! Vi hadde en liten minijulaften i går og både Nelia, Naia og vi fikk pakker fra Sarpsborg, slik at vi slipper å ta dem med hele veien til Ålesund og slik at besteforeldrene fikk oppleve en enorm barneglede selv om julaften ikke skal være her i år. Det er klart de vil det!  

Pre_julaften_5

Pre_julaften_7

Pre_julaften_8

Pre_julaften_9

Pre_julaften_6

Pre_julaften_10

Pre_julaften_11

Pre_julaften_13

Pre_julaften_12


I dag har vi vært på forestilling, liten og stor! Vi så på Natt i Nisseland som Elise, Katrine og jeg var med på i 1997 – det er mange år siden! Forestillingen ble satt opp for første gang den gang da og i år er første gangen siden. Det var helt magisk å være med på og jeg har hørt på musikken hver eneste jul siden. Den ligger på Spotify og Tidal om du er nysgjerrig, og det er faktisk sangene vi spilte inn i studio i 97. Synes nesten jeg kan høre Elise og meg hyyyle ut når nissebarna synger i studio 😉 Jeg savner ofte den tiden og savnet blir jo ikke akkurat mindre av å mimre tilbake som i dag Håper dere har hatt en fin kveld! 

35 kommentarer

 1. For en nydelig kjole!! Hvor er den fra?

 2. Så fantastiks flott kjole du hadde her . Nydelige bilder av både mor og datter. God tur videre til Ålesund og familie feiring.

 3. Hei Caroline, for en nydelig kjole du har på, hvor kommer den fra? <3

 4. Hei Caroline! Hvor er kjolen din fra? Den er helt fantastisk!!

 5. Nydelig kjole. Hvor er den kjøpt??? Må ha.

 6. For en nydelig kjole! Hvor er den fra?

 7. Nydelig kjole. Hvor er den kjøpt??? Må ha.

 8. Ranveig

  For noen fine bilder, Nelia stråler av forventninger, så søtt 🙂 Kjolen din var kjempefin 🙂 Jakken du hadde, som er en blanding av pels og stoff, over Gannigenseren, hvor er den fra? Kjempefin, den også 🙂 Ha en fin førjulsfeiring 🙂

 9. Elisabeth

  Hei Caroline! 🙂
  Har bestilt denne kjolen til julaften. Den er så nydelig!
  Håper den kommer frem i tide.
  Lurer på hvordan du synes den er i størrelsen?

 10. Kristin

  Kjolen er fra Ganni, koster kr 4 199,-. Normal i str, jeg er en XS til vanlig og har selv kjolen i XS.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har du helt rett i 🙂 Jeg trodde jeg svarte på et annet innlegg! Har rettet opp i det nå 🙂

 11. Ingvild

  Hei!:) finner ikke kommentarfeltet på youtube (luke 18)…. men vet hvilke språk det er. Du snakker kinesisk og din mann serbisk:-)

 12. Hei 🙂
  Syntes det er rart at du ikke skriver hvor klær er fra når du ikke tjener penger på plaggene 🙁
  Vet at flere har reagert på dette inne her tidligere. Alle bloggere skrive hvor klærne er fra uavhengig av om de tjener penger på det eller ikke. Du vet godt at du kommer til å bli spurt om hvor det er fra. Hvorfor bare ikke skrive det under et av bildene ? 🙂 ikke ta det frekt. ‘Måtte bare få det ut hvis du skjønner 😉
  Du ser kjempe fin ut 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Silje!

   Den eneste årsaken til at jeg ikke har svart på det er fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid, og grunnen til at jeg ikke skrev det under bildet er fordi jeg stort sett kun gjør det på antrekksbilder 🙂

   Kjolen er fra Boozt/Ganni 🙂

   1. Hanne-M

    Nei? Boozt har ikke denne kjolen, tror ikke de har hatt den, heller.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo, de har hatt den. Jeg har jo kjøpt den der 🙂 Jeg handler nesten alltid Ganni fra boozt.

    https://www.dropbox.com/s/di4k3h86uiuql4f/Kvittering%20boozt.png?dl=0

   3. Hanne-M

    Tomt iallfall. Når bestilte du? Har fulgt med nesten hver dag, måtte bestille fra Danmark.

   4. Hanne-M.. men herregud er dette noe å henge seg opp i ? Jeg handler også Ganni på Boozt så hva er problemet ditt eller hva mener du med at Caroline ikke skal ha kjøpt kjolen der. Regner med at det er en tanke bak kommentaren din ?
    Og til Silje, så er det vel fint om Caroline legger ut linker under antrekks poster, vi trenger ikke vite hvor alt er fra til enhver tid, Og hvorfor skal Caroline gjøre det som du mener alle andre bloggere gjør ? Syntes det er fint som hun vanligvis gjør, så har hun mulighet til å kunne tjene litt på jobben også, hadde hun kun skrevet navn så hadde hun fått x antall kommentarer om hun kan legge ut link til hvor det er kjøpt.

   5. Altså…. Enn at Caroline må legge fram kvittering for hvor kjolen er kjøpt…. Folk altså!! Kan kanskje heller bruke energi på å klikke seg inn på det andre innlegget og donere penger til Alepp0???

 13. Eva Lill

  Bare et lite tips: Bestikket ligger feil. Gaffelen skal nærmest tallerkenen, så kniv og så skje.

  1. Bestikket ligger riktig. Bestikket plasseres utenfra og innover i den rekkefølge det skal brukes 🙂

 14. Ranveig

  Trodde denne kjolen var fra Ganni. Ligner veldig 🙂

 15. Aleksandra

  Hei Caroline!
  Jeg kjenner meg så igjen i det du skriver om å savne en hobby/tid. Selv føler jeg et enormt savn etter dans som jeg drev med døgnet rundt hele barne og ungdomstiden. Jeg har så mange venner som fortsatte med det og får derfor stadig en påminnelse om «hva jeg går glipp av» som jeg syns er veldig vondt. Men så har man jobb og familie og egentlig ikke noe anledning til å gjøre et «levebrød» ut av det. Du virker som en følsom kvinne og jeg vet du satt stor pris på teater og dans når du var yngre. Hvordan takler du det savnet?

  1. Aleksandra

   🙂

 16. dress brand?

 17. Så fine bilder:) ser ut som dere har hatt en kjempefin julefeiring Har nøyaktig samme kjole og body til min lille jente på 5 uker, den er sååå fin❤️

 18. Nydelige alle sammen <3 Jeg lurer på hvilke tanker du har om alkohol og barn/høytider. Du er jo et enormt forbilde for mange, som her fronter alkohol sammen med barn. Har du sett kampanjen til av-og-til med hun jenta som teller glass som pappaen drikker? Jeg spør litt fordi jeg gjerne vil høre tankene dine om dette, da veldig mange barn gruer seg til jul og du ikke selv har problemer med å "fronte" alkohol, jul og barn sammen. Håper du tar deg tid tilnå svare. Og ønsker dere en fin julehøytid på sunnmøre!

 19. bare et lite pip; husk «av og til»-kampanjen om alkohol og barn i jula (ser bare at dere har så himla mange glass på bordet..)! (ett glass er nok til at barn kan merke forskjell i oppførsel og føle usikkerhet…tro meg..)

 20. Så fine bilder! God jul til dere <3

 21. Hei! Lurer bare på hvor skoene som du har på i innlegget fra 13 desember kommer fra? De var så fine! 🙂

 22. Hei og GOD JUL til dere! Da jeg så bildene av lille Naia synes jeg hun lignet på din pappa! Da jeg så bilder av han nå synes jeg det samme! Stort å være morfar i alle fall!

 23. Adele P

  Hvor er skoene til Nelia fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Eurosko / ponny 🙂

 24. Cathrine

  Hadde vært koselig å høre hva Nelia fikk til jul <3

  1. Det har da ikke vært jul ennå….! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *