driving home for christmas

julegaveshopping_4

God kveld til deg! Nå har vi landet hjemme i Sarpsborg, så deilig! I dag starter julen for alvor for meg, jeg kjenner det i hele kroppen bare jeg kommer inn døren til barndomshjemmet Vi blir her til mandagen og i morgen skal vi feire julaften her – Nelia skal få pakker og vi skal spise julemat. Kanskje nissen kommer også 😉 Så blir gavene igjen her tenker jeg, bilen som skal ta oss til Ålesund er så stappet at jeg er helt imponert over at vi faktisk har fått med oss alt. 2 hunder, klær og ting til 4 personer for 14 dager og gaver. Hjelp. Mandag er det driving home for Christmas vol. 2 – da står Ålesund for tur og der blir vi noen dager ut i romjulen ♥ 

julegaveshopping

julegaveshopping_2

julegaveshopping_3

julegaveshopping_8

julegaveshopping_6


Tidligere var jeg i et møte og etterpå gjorde vi ferdig julehandelen. Nå er alt i boks og vi kan ta juleferie med beina høyt. Det har jeg sett fram til! Nå skal vi faktisk spise reker, og denne gangen skal jeg få nyte et glass hvitvin til. DET er lenge siden, det! Håper dere har en deilig kveld  

34 kommentarer

 1. God Jul til dere. Hvor er den fine jakken fra? Passet så fint utpå genseren fra Ganni

 2. Ingrid Grace

  Se der ja, da var den hvite varianten av genseren, så flott den er!
  Jeg ble veldig nysgjerrig på hva du har på deg utenpå genseren på bildet hvor du står ved vognen?
  Dette var et pent antrekk. Buksene kjenner jeg igjen fra videoen du lagde.

  Kos dere masse i Sarpsborg, blir stas med julefeiringen i morgen for både store og små.
  God tur videre over helgen, håper på fint vær oppover E6.

  Ha fantastiske dager fremover.

  Mange klemmer Ingrid Grace.

 3. Karoline

  God jul, Caroline!
  Her oppe er det kaldt, men ingen snø:)

 4. Ønsker dere en riktig god jul!
  (Må få spørre, hvorfor MÅ dere feire jul i Sarpsborg så lenge før jul, med pakker etc ?Barna har godt av å være med besteforeldre uten at det må være noe «ekstra» . Hvis dere skal feire et annet sted i år, så er det jo bare sånn, man trenger ikke to feiringer, men dere om det! )

  1. Christine

   Vi feirer også to steder hvert år,fordi da slipper vi å dra på dobbelt med pakket fra det ene eller andre stedet. Når man skal feire andre steder enn hjemme,så er det jo fint å kunne feire sammen med begge sett besteforeldre.
   Trenger ikke være så krass i måten du spør på,alle har forskjellige tradisjoner som de trives med. Jeg er sikker på at du gjør noe andre ikke ville gjort i jula,men du trenger ikke å kritiseres for det for det.

 5. Hei skjønne Caroline!
  Hvor er jakken din fra? Ønsker deg en fin jul! Klem

 6. Hvor er jakken fra? Nydelig

 7. Joe and the juice i Sarpsborg

 8. Manglet et par hjerter der gitt …

 9. Kjersti

  God Jul og god ferie til dere:-)kos dere masse 🙂

 10. To julefeiringer i år? Det holder vel med 1? Jeg forstår at det er hyggelig for alle besteforeldrene og oppleve barnebarn på juleaften, men det er ikke alltid det blir en realitet 🙂 god tur til Ålesund

 11. Hvorfor feirer dere jul før selve julaften? 🙂 i

 12. Charlotte

  Hei!
  Her kommer et spørsmål av ren nysgjerrighet og for å prøve å forstå.
  Det er ingen hemmelighet at du tjener mer penger enn de aller fleste, og bruker ufattelig mye penger på materielle ting som du egentlig ikke trenger, eller har behov for. Du skriver sjelden om krisene rundt om i verden, TV aksjoner for ulike temaer, feks «heia jentene», «flyktninghjelpen» «barnebruden» osv eller om du donerer penger til veldedighet, har fadderbarn osv. Så det jeg lurer på er; donerer du penger? Har du fadderbarn? Engasjerer du deg i noe som har med u-land kriser å gjøre? De TV aksjonene som har vært nå den siste tiden har jo handlet om barn og jenter, og da tenker jeg på at du har jo barn, som er jenter.. Hva er dine tanker om dette? (Jeg ser du noen ganger skriver om veldedighet i Norge, men familier i Norge som ikke har så mye penger til jul kan jo ikke sammenlignes med disse menneskene og ikke minst barna som lever i nød)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Charlotte 🙂

   «Barnebruden» var jeg faktisk ambassadør for og deltok aktivt i kampanjen. https://www.kk.no/livsstil/kjendisene-vil-stoppe-theas-12-bryllup-28813

   Angående flyktninghjelpen så skrev jeg om katastrofen i Syria flere ganger i fjor. Jeg donerte selv 10 000,- og samlet inn over 115 000,-. Du kan lese mer om det her: https://www.carolinebergeriksen.no/2015/09/05/flyktninghjelpen/

   Jeg har også deltatt i TV-aksjonen og samlet inn penger for Leger uten grenser, det kan du lese mer om her: https://www.carolinebergeriksen.no/2013/04/07/leger-uten-grenser-pluss-10-000/

   I tillegg kommer det er innlegg i morgen, som jeg håper vil engasjere mange 🙂

   1. Charlotte

    Hei igen!
    Så flott! Jeg leser ikke bloggen helt fast, så jeg får ikke med meg alle innlegg, så da måtte jeg spørre. Skulle ønske det var noe absolutt alle bloggere engasjerte seg mer i, i og med at de tjener såpass mye penger som de gjør, på veldig ofte, materialistiske ting. Takk for at du gjør en innsats, og gir til de som virkelig trenger det!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det går helt fint 🙂 Jeg er sikker på at flere bloggere gir privat, uten at de nødvendigvis skriver om det på bloggen. Vi gjør jo det selv, og har f.eks fadderbarn hos http://www.verdensbarn.no, uten at jeg har skrevet så mye om det på bloggen.

 13. Herregud om de vil ferie to ganger må de vel få lov til det,det er jul så gaver får man jo naturligvis, så det er på sin plass å både få og gi gaver.
  Spre glede og vær glad på andres vegne,riktig god jul til alle 🙂

 14. Hei!
  Hvor og når får man vite hvem som har vunnet i adventskalenderen? 🙂
  God jul

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei!

   Vinnerne annonseres på YouTube under hver enkelt luke 🙂

 15. Flotte Caroline, du stråler! Unner dere en fin førjulstid og juleferie nå både hjemme og hos svigers. Jeg har et spm til deg og Lasse som jeg håper dere kan svare på. Hvordan ville dere stilt inn camera dersom dere skulle tatt bilde ute i mørket av et hus med mye julelys? Håper på svar da dere er så flinke med foto. Jeg har selv Canon camera. Ha en finfin søndag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Beate 🙂

   Tusen takk! Jeg ville satt kameraet på et stativ, brukt en liten blenderåpning (høyt f-tall >11), ISO på 100 og så en lukkertid som ga deg den eksponeringen du ønsket 🙂 Med liten blenderåpning og lav ISO så må du sikkert bruke en relativt lang lukkertid, derfor må kameraet stå på stativ for å unngå kamerabevegelser.

   1. Takk for svar! Klem

   2. Caroline Berg Eriksen

    Bare hyggelig 🙂

 16. Spiser nelia reker? Jenta mi vil ikke prøv engang :((
  Lurte på om du har fått to gannigensere Til 8400kr . . Bare lurte for sett mange bloggere og alle har begge disse genserne …. Nydelige er de ❤️ Go tur til Ålesund sikker en vakker by håper få sett

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, de har jeg kjøpt selv. Skulle ønske jeg kunne lære meg å strikke, i det minste at jeg hadde tid! Tusen takk 🙂 <3

   1. Wow! 2 gensere til 8400kr hver? Himmel å hav hvor mye penger dere må ha!

 17. Hei Caroline! Håper dere nyter tid med familien 🙂 Jeg har et kanskje litt umodent spm, men lurer rett og slett på hvor ofte du snakker med venninnene dine? Ser jo at du er flink til å være sosial osv, men tenker på hvor ofte du har kontakt med dem utenom når dere sees. Jeg er i samme type familiesituasjon som deg (mann, barn, hus, krevende jobb osv), og sliter litt med å balansere alt man skal få tid til. Har flere nære venninner som pga jobb og familiesituasjon fortsatt har så utrolig mye mer tid til å knytte bånd – jeg får dårlig samvittighet og føler meg mer utenfor enn før. Synes det virker som om du har funnet en så fin balanse på ditt liv, både når det gjelder jobb, familie, venner mv. Har du aldri dårlig samvittighet for ting du ikke rekker, eller føler du også på tidsklemma innimellom? Setter stor pris på svar, men full forståelse om du ikke har tid;) 🙂

 18. Hei,
  jeg lurer bare på hvordan du foretrekker vognen med den baggen på siden, eller om du (til kun et barn vel og merke) kunne tenke deg å ha bare vognen uten mulighet til å slå den ut på siden?

  Jeg står mellom buffaloo eller den som du har, men lurer på om jeg kommer til å irritere meg over baggen på siden (F.eks når det regner)
  Og hvordan går det å holde det hvite rent?

  Tusen takk, og god jul 🙂

 19. Hvilken Joe& the Juice er dette?

 20. så flott at dere skal til Ålesund og være såpass lenge! blir så glad når dere skal være med lars kristian sin familie også, siden det er din familie vi (naturlig nok) hører mest om her. håper dere får gode dager!

 21. Er jakken fra Mango? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂

 22. Katrine

  Hvilken linse har du tatt disse flotte bildene med Caroline?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   De er tatt med Sigma Art 50mm f1,4 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *