den siste vennemiddagen i opdalsveien

lutefisk_1lutefisk_2lutefisk

Hei torsdag! I går hadde vi den siste middagen med gode venner i dette huset, og jeg skal innrømme at det var veldig rart. Vi har hatt så mye gøy innenfor disse veggene og så mye har hendt på 5 år. I starten var det mange dater på både dag- og kveldstid, lange turer og gode samtaler, sene kvelder med vin og latter. De siste årene har vi ikke hatt like mye tid på dagtid som vi hadde tidligere, vi har fått barn og de har fått barn og nå når vi først er sammen setter vi, om mulig, enda større pris på både selskap, mat og vin. Vi har allerede planlagt datoer for å treffes i 2017, så dette lover bra  De 5 årene her i Siljan har bare vært starten på et livslangt vennskap. Det er jeg helt sikker på! 

lutefisk_11lutefisk_4

Jeg dekket bordet julefint og vi serverte lutefisk! Første julemiddagen i år, det ER jo SÅ godt! 

lutefisk_6lutefisk_7

Rødvinsgløgg med pepperkakehus! Det er klart! Disse skal jeg lage om igjen til nyttår, men da skal jeg forsøke å lage 3D-hus i stedet 😉 

lutefisk_9lutefisk_10

Julestrømpene til hele familien har funnet veien til peisen. Hvor fine er ikke disse? De er fra etsy og kommer til å passe perfekt inn i det nye huset også. Gleder meg allerede til jul der neste år! Haha 🙂 

lutefisk_12lutefisk_14lutefisk_13

Jeg hadde tenkt til å ta litt bilder av årets julehus, men det ser ikke yt til at jeg rekker. Vi skal jo avgårde i dag og grunnen til sen oppdatering kommer av pakking til både liten og stor. Vi blir jo borte helt til romjulen vi nå. I tillegg har vi vært på helsestasjonen med lillesøster, det var på tide med vaksine igjen i dag og det var ikke så veldig populært. Stakkar liten ♥ 

Nå skal jeg bare hive meg rundt og forsøke å pakke i rekordfart. Altfor mye planlegging, må nesten skrive liste 😉 Håper dere har en fin dag ♥ 

29 kommentarer

 1. Anne Grete

  Hei Caroline! Kan du linke til julestrømpene? Evt skrive hvilken skrift og str på skrift du har valgt på dem, de var så fine og jeg fant dem ikke. Tusen takk for inspirasjon.

 2. hvor er blonde toppen i fra?

 3. 🙂 skirt and necklace brand? nice..:) beautiful!

 4. Hvor er toppen fra?:)

 5. nissemor

  Så nydelig julesteming du har laget her…:-) Du inspirerer! 🙂

 6. Ranveig

  Så utrolig fint bordet var pyntet 🙂 Kan du være så snill å fortelle hvor den fine granbarpynten kommer fra? Jeg har brukt noe lignende selv, men må kjøpe grener fra plantasjen å klippe til, synes ikke det blir så pent dandert. Svar gjerne på hvor pynten kommer fra, som du har dekorert granbaret med også. Likte det så godt.
  Ha en riktig fin og koselig jul med familien 🙂

 7. Pernilla Knutsen

  Hei hvor har du kjøpt de krokene før å henge opp julestrømpene på?

  Hilsen Pernilla

  1. Linda Trælnes

   Det lurte jeg på også, di var jo så utrolig geniale

  2. Ja, det lurer jeg også på 😀

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg fant dem på Etsy, men jeg får dessverre ikke linket dit akkurat nå :/

 8. Rebekka

  Hei Caroline 🙂 så fint du har pyntet hjemme hos dere! Jeg lurte på hvor du har kjøpt de som holder oppe julestrømpene? Har strømper jeg vil henge på peis selv, men har ikke klart å løse hvordan, så de hankene så veldig grei ut 🙂
  Klem <3

 9. Kristin

  Oj så smart feste til strømpene på peisen! Det at jeg aldri har funnet et smart oppheng gjør at ingen i min familie har fått strømper. Hvor har du kjøpt de?

  1. NinaMarie

   Oppheng til familiens julestrømper er jeg på utkikk også! ♡

 10. Det er mange som har begynt å pynte hjemmene sine til full jul så tidlig! Tradisjonene har jammen begynt å forandre seg! For meg er det f eks helt rart med så mye rødt i advent! Da er det lilla, hvitt og grønt som gjelder! Rødt på selveste julaften og romjulen! Da blir det mer magisk syns jeg! 🙂

  1. Sååå enig

  2. Det er også mange som bør lære seg riktig tegnsetting….

  3. Samme for meg:) virker som folk glemmer advent, synd.

   Vi pynter til jul lille julaften, treet pyntes rett før vi legger oss<3

 11. Hei. Antrekket ditt var fantastisk flott. Hvor har du kjøpt det?

 12. Så utrolig fin topp du hadde på deg! Hvor er den kjøpt? 🙂

 13. Hvor er den sorte fløyelstoppen fra ?

 14. Så fine bilder,- så fint pyntet Og fine deg
  Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt krokene til å henge strømpene på?
  Jeg må også si at jeg synes bloggen din er kjempefin og at du er veldig god til å formulere deg. Du har god setningsoppbygging, bra grammatikk og du får inn stemningene i teksten. Jeg synes også at du formidler en god helhet av hverdagen deres,- oppturer og nedturer. Jeg ønsker dere en fortsatt strålende advent og en stemningsfull julefeiring❄️

 15. Har du linken til julestrømpene?

 16. Charlotte Lysvold

  Hvor er det nydelige antrekket fra?

 17. Madikken Svensson

  Hvor er de du bruker til å henge julestrømpene i fra? ☺️

 18. Nydelig skjørt. Hvorfra? 🙂 🙂

 19. Hei Caroline. Du hadde et nydelig julepyntet hjem. Jeg holder i disse dager på å kjøpe meg nye spisestuestoler og ønsker meg akkurat samme type som du har på bildet. Har sett både på Riviera og TM design sine stoler. Kan jeg spørre hvilket merke du har og hva fargen/modellen heter? Setter stor pris på om du kan «hjelpe meg» med dette. Mvh. Siv May Knudsen i Bergen..

 20. Hva heter det fine serviset dere har? 🙂

 21. Elisabeth

  Så flott antrekk! Hvor er det fra?

 22. Angelica

  Hei,
  Hvor kommer antrekket i fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *