carolines jul luke 14

I dagens luke viser jeg deg hvordan jeg sminker meg med Isadora sine helt nye sminkeprodukter fra serien Boho Baroque Holiday look! 

isadora_1isadora

Neglelakkene og leppestiften kommer i en golden editin-utgave spesielt for jule- og nyttårstiden, og disse finnes kun i en begrenset periode. Don’t miss it! Jeg har valgt lepper markert i mørkere bærfarger og øyne rammet inn av skimrende gulltoner til årets julelook. Det er kjempefint å dra på litt ekstra nå i partysesongen! Vita.no har nå en kampanje med 20 – 25 prosent rabatt, men ved å bruke rabattkoden VITA30ID får du ytterligere 20 prosent rabatt på produktene hos vita.no frem til 18. desember 🙂 

18 kommentarer

 1. Hanne-M

  Mye penere og yngre looking før du begynte!

 2. Så forbaska pen du ered mindre sminke!! selfølgelig NYYDELIG med også, men ahh(!!) såå vakkert ansikt du har Caroline!!! her ble det mange utropstegn, men ingen er der uten grunn<3 Du er vakker på utsiden og ikke minst på innsiden! vær så snill å ikke glem det!

 3. Så forbaska pen du er med mindre sminke!! selfølgelig NYYDELIG med også, men ahh(!!) såå vakkert ansikt du har Caroline!!! her ble det mange utropstegn, men ingen er der uten grunn<3 Du er vakker på utsiden og ikke minst på innsiden! vær så snill å ikke glem det!

 4. Er det samme highlighter du har brukt i videoen som på bildet her? De så så forskjellige ut 🙂

 5. Jeanette

  elsker sminken til Isadora,men dette var ikke pent. Altfor mye og skarpt!

 6. Dette var virkelig ikke min smak, synes det er aaaaalt for mye :p

 7. Jennifer

  Caroline,
  Is there somewhere that we can send you a Christmas card?

 8. Hei Caroline!
  For en ukes tid siden sendte jeg en liten gave til Nelia og Naia i posten.
  Bare lurte på om dere har mottatt den enda? 🙂

  En riktig god jul til dere!

  Hilsen Line
  (Lines Smokkelenker på fb og instagram)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den har vi fått 🙂 Tusen takk, setter veldig stor pris på omtanken! 🙂

   En riktig god jul til deg også <3

 9. Camilla

  Såå gøy å få videoer med sminketips! Du har jo alltid så fin øyenskygge 😀 Klem

 10. Elisabeth Marie

  Jeg ELSKER denne looken! Nå vet jeg hvordan jeg skal sminke meg på julaften 😀 Ha en flott uke videre!

 11. Hei.. veldig fint sminket, ser veldig lett ut når du gjør det. 😉 Kan du fortelle litt om kostene du bruker?

 12. Kine-Katrine

  Har dere bestemt dere for hvilket veldedig formål dere skal gå for? 🙂

 13. Utrolig kule og fine bryn!!

 14. Heelt OT, men jeg må bare spørre! Hvordan er nettene dine? Jeg føler du legger deg sent og står opp tidlig, og likevel er du opplagt som bare det?! Jeg er i permisjon og ammer på natta og er trøtt som en klut hvis jeg ikke legger meg kjempetidlig og sover så lenge som jeg kan, 9 er fint. Men så får jeg jo null egentid på dagen og ikke gjort en dritt 🙁

 15. Jeg synes det hadde vært fint med en litt tynnere «flick» på eyelineren og kanskje blendet ut litt mer i overkant av øyenskyggen. Tenker at uttrykket ikke hadde blitt så hardt da. Men det er jo smak og behag selvsagt 🙂 Følger du noen «smikeguruer» på youtube forresten? Er selv stor fan av blant annet pixiwoo. Dyktige damer med mange gode tips!

 16. Hei Caroline
  Hvilken farge har du på neglene?
  Mvh Kari

 17. i loved the lipstick color on you, but looks darker than in the picture… could you write the number of the lip pencil and lipstick? i looked everywhere already and couldnt find them 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *