vil stoppe tiden, men samtidig ikke

antrekk_mandag_2

Så gøy at dere likte marshmallow-episoden! Haha! Den aktiviteten er definitivt på listen over ting jeg må gjøre om igjen. Jeg fikk aldri fortalt dere i går, men vi var faktisk i Kragerø for å se på gulv, og kjørte hjemmefra i 11-tiden. Vi rakk så mye, effektive dager som den gir meg påfyll! Jeg tror faktisk vi kommer til å gå helt bort fra de gulvtypene jeg har vist dere både her på bloggen og på snapchat tidligere. Den eneste haken er at vi risikerer å måtte vente til februar da, ettersom leveringstiden er litt lang, men det er det verdt! Gleder meg til å både vise og fortelle 🙂 

antrekk_mandag_6antrekk_mandag_5antrekk_mandag_1

Tenk at vi har kommet til 12. desember allerede, vi er halvveis til julaften! Det har gått så fort og sånn sett er jeg bare så glad for at jeg starter å nyte juletiden tidlig. På en annen side er jeg veldig veldig veldig glad for at tiden går så fort også, for nå nærmer det seg overtagelse av huset med stormskritt! Det kiler i magen selv om jeg føler at det er mye som mangler før noe som helst er på stell, vi har bare masse ideer i hodet og jeg det er så mye som skal til før alt er på plass. Men vi stresser jo ikke med å få ferdig huset. Vi har god tid. Men samtidig er det så gøy, jeg vil jo bare gjøre alt på en gang! *pustemedmagenfullavsommerfugler*

antrekk_mandag_3antrekk_mandagantrekk_mandag_4

skjørt zara / topp gina tricot / jakke ganni / veske adax by caroline berg eriksen / sko bianco by caroline berg eriksen 


I morgen er det Luciafeiring i barnehagen, så jeg lurer faktisk på om jeg bare burde ta kvelden snart. Vi må kjøre fra Siljan klokken syv om vi skal få med oss festlighetene (herregud som jeg gleder meg til bo i byen) og det må vi jo! Etter Luciatoget skal jeg til Oslo en tur, og nå er det heller ikke mange dagene til vi biler til Ålesund. Så sånn egentlig så tror jeg at jeg heller skal bruke noen timer av denne kvelden på å pakke. Og så. Så skal jeg legge meg 🙂 

Håper dagen deres har vært fin, det er jo mandag! 

14 kommentarer

 1. Katrine

  Haha så gøy dere at dere var i Kragerø 🙂 bor her nemlig, haha!

 2. Michelle

  Så fine bilder av deg 🙂 Ja, helt enig, tiden flyr forbi!! Har ikke kommet i julestemning i det hele tatt.. skolen har tatt opp all tid! men har siste eksamen på fredag, DA skal det bli jul og kos for meg også 😀 Koselig med luciadag i barnehagen da, det er jo skikkelig stemning!

 3. Ann Karin

  Tenker dere har valgt store blanke mørke fliser til alle gulv. Det ville jeg gjort

 4. Fint å kunne se at du bruker de samme klærne 2 dager på rad. Det er fint med gjenbruk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er antrekksbilder som vi tok dagen før 🙂 Men ja, det er fint å bruke ting om igjen uansett! 🙂

 5. Begynner du å miste hår av ammingen nå? Jeg tror du hadde kledd lugg jeg! Tar du utfordringen? Som en del av julekalenderen eller noe sånn som en tilegg konkurranse 🙂

  Tror du hadde kledd det godt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, ikke ennå. Men jeg tror det skjer noe snart, med Nelia mistet jeg litt hår etter ca 4 mnd 🙂 Haha, blir nok ingen lugg på meg 😉

 6. Her hjemme valgte vi rødbrunt matt gulv. Vi hadde hatt rødbrunt gulv tidligere, bare blankt og det holdt seg ganske fint, er jo sef litt mer jobb med mørkt. Men dette matte mørke gulvet er helt grusomt å holde fint. Når man går på det med bare bein så etterlater beina litt fett som syns som blanke merker på gulvet, eller om man har klamme sokker/barn med fete fingre som krabber osv, fett syns godt. Matt gulv ikke å ambefale om det er mørkt.

 7. Synes du kledde skjørtet jeg 🙂 så på en video att du var usikker på om det var noe for deg!
  Tøft med lange støvletter og kåpe til 🙂

 8. Det gulvet dere hadde valgt ut var ikke så pent synes jeg, så nå er jeg spent på hva dere har landet på 😀

 9. Kristin

  Like fin & fresh som alltid 🙂

  Den fargen på jakken var helt nydelig, hva heter jakken & fargen? 🙂

 10. Hvordan går det med studiene til Lars-Kristian?

 11. Du ser alltid fantastisk ut!

 12. Heisann 🙂 Jeg har en datter omtrent på Naia’s alder. Hvordan greier du å koordinere all fartingen, handling, kafébesøk osv med henne? Jeg bliiiir så stressa bare jeg skal en liten tur ut av huset. For hun gråter jo når hun er trøtt og sulten. Og er hun våken når vi kjører bil blir det protester på at hun sitter der fastspent Våkner hun i vogna når den står still blir det også protester. Hun vil jo ikke ligge der helt i ro kan du skjønne Kan du dele noen tips og innlemme oss i logistikken din? Jeg er nemlig sabla imponert og ønsker gjeeerne å vite hvordan du greier det

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *