carolines jul luke 11

I dagens luke har vi ikke vært noe særlig kreative, men premien er likevel utrolig fin! 3 heldige lesere kan vinne en klokke fra Mockberg 🙂 Sjekk ut videoen over for å finne ut hva du må gjøre for å delta!

mockberg_1

Klokkene fra Mockberg er virkelig så fine, de er klassiske og enkle med akkurat passe fokus på detaljer. Designeren av klokkene er svenske Elvira som bare er 23 år gammel – dermed er hun en av de yngste designerne som virkelig har slått gjennom med sin visjon om å skape klassiske og tidløse klokker for de som søker det ekstraordinære. Litt girlpower, det er kult! Klokkene er håndlaget av polert, rustfritt stål og ekte skinn med et elegant design 🙂

mockberg

mockberg_2


Delta i konkurransen ved å kommentere på youtube for å vinne! Masse lykke til ♥ 

13 kommentarer

 1. Hvor er gullkoppene+skål kjøpt?

 2. Benedicte

  Hei Caroline! Nå har jeg sittet i over 30 min å forsøkt å finne ut hvordan jeg skal kommentere under youtubevideoene dine men finner det ikke ut.. er innlogget med egen bruker så problemet ligger ikke her.. har du noen ide om hva som kan være galt? Har prøvd både på appen og på nettsiden, dog på mobil på begge ettersom jeg ikke har pc.. de klokkene var virkelig nydelige så skulle virkelig ønske jeg fikk mulighet til å kommentere..

  1. Hei, du må abonnere på youtube-kanalen også… Om du ikke har gjort det 🙂

 3. Kjempe fine klokker 🙂 har abonnert og kommentert på YouTube, men kan se ut som at ikke linkene fungerte? Eller var det bare jeg som gjorde noe feil 😉

 4. Michelle

  Så fin neglelakk! hvilken er det? 😀

 5. Cecilie

  Elsket den svarte klokken med gull detaljer.

 6. Sunniva

  Hva spiser du til avocado? Så på snapchat at du hadde noe som lignet majones i avocadoen 🙂

  1. Caroline

   Majones 🙂

 7. Det är så lite variation på bloggen just nu.. Bara julkalender, annan reklam och bilder av er i olika kläder med julmotiv :p ni tar jättefina bilder och jul är absolut väldigt mysigt – men det tar ju helt av på din och flera andra bloggar redan i början av november!! Hoppas att du har tänkt skriva om andra saker också i december 🙂 och att julkalendern bara är på youtube framöver.

  Tycker också att det är lite väl mycket fokus på Neila, även om hon är supersöt! 🙂 men jag läser bloggen på grund av dig, inte för att se ditt (dina) barn varje dag. Missförstå mig rätt 🙂

 8. Solveig

  Hei! Hva skjedde egentlig med appen din? Jeg har den fremdeles på telefonen, men den vil ikke fungere

 9. Hei.
  Hvordan kårer dere vinnere av julekalenderen?

 10. Hei
  Får heller ikke til adventskalender!
  Anita

 11. Ugh har selv samarbeidet med Mockberg og de er virkelig de verste. Vanvittig dårlig service, sendte klokken TO MÅNEDER etter de sa de skulle.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *