carolines jul luke 10

I dag prøver Lars-Kristian og jeg å lage det fineste dyret ved hjelp av go’grøt fra Ellas Kitchen og du må gjette hvilke dyr vi har kladdet ned på tallerken 😉 Premien i dag er en hel masse go’grøt fra nettopp Ellas Kitchen inkludert to par deilige tøfler til en verdig av 1500 kroner! Det skal visst utgjøre ca. 75 klemmeposer med go’grøt, så det er jo virkelig ikke verst! 

1fq3ml

Dersom du har små barn har du garantert hørt om Ellas Kitchen før og mest sannsynlig har du smakt det også, det har i hvert fall jeg! Jeg elsker smoothien deres, den hvite smaker jo som pina colada! Haha 🙂 

ellas_3

Ellas go’grøt inneholder økologisk melk, havre og frukt, og tar bare 10 sekunder å tilberede dersom du ønsker at barnet ditt skal nyte den varm – hele greia går i mikroovnen! Ellers kan den også spises som den er rett fra posen. Husk å delta på youtube om du vil vinne 🙂 Masse lykke til! 

8 kommentarer

 1. Katrine

  Reinsdyr og gris

 2. Hvorfor har du slettet luke nr7?

 3. Reinsdyr

 4. Reinsdyrr

 5. Reinsdyr

 6. Heisan det står ikke hvor man skal skrive svaret, men her er det, det er et søtt lite reinsdyr , kanskje tilogmed Rudolf som er rød på nesen.

 7. Stine Vinje

  Reinsdyr

 8. Det er selvfølgelig Rudolf – et reinsdyr(Enhjørning er det nærmeste jeg kom reinsdyr på smileyfronten)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *