carolines jul luke 9: avsluttet

Konkurransen er avsluttet og vinnerne er annonsert her!

Haha, i dag er jeg superflau, for jeg kan ikke akkurat si at jeg faktisk klarte oppgaven i dagens uke med glans. Jeg sier en filmreplikk fra en kjent julefilm og du må gjette hvilken!

cool stuff_3

I dagens luke trekker jeg 3 lesere som kan vinne hvert sitt polaroidkamera fra coolstuff.no og det er så kult! Kameraet heter Impossible Polaroid 600 og er faktisk det klassiske og kantete instantkameraet fra 80-tallet, men det har blitt pusset opp! Jeg elsker tanken på at noen andre har brukt dette før meg! Du kan lese mer om premien HER. Cool Stuff er tidenes gadget-butikk og dersom du ikke vet hva du skal gi til noen i år, men trenger noe som ikke er koster for mye og som kanskje gir en god latter eller er praktisk, bør du ta en titt 🙂 

cool stuff_1

cool stuff_8

Akkurat i dag har de forresten satt ned sjokoladefontene, den lille med 30 prosent og den store, som vi har i filmen, med 20 prosent 🙂 De er jo helt supre om du skal ha selskap og ikke vet hva du skal finne på til dessert! Du finner disse HER

cool stuff_2


Ikke glem å legge igjen kommentaren under filmen på youtube om du har lyst på et polaroidkamera 🙂 Lykke til ♥ 

103 kommentarer

  1. «Alene hjemme» eller «Home Alone» 😀

  2. Hjemme alene!! 😀

  3. Herregud her var du gøyal! Haha, jeg lo så godt av denne videoen. Gøy å se dere på denne måten og 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *