kick off for årets julegaverace

julegaveshopping

Da har vi offisielt startet årets julegaverace! Og for en fin måte å starte på: med kakao, ikke noe kaos og en liste hvor det kun gjenstår 4 navn. Vi ble nesten ferdig med alt i dag og nå tar vi siste rest til søndag, så er alt i boks til vi reiser til uka! Gleder meg masse til biltur oppover til Ålesund, det blir så fint å være med familien der – det har vi ikke vært før! Eller, med familien har vi selvfølgelig vært, men vi har aldri feiret jul der før. Forrige gang vi skulle feire i Ålesund var jeg innlagt på sykehuset i en hel uke med nyrebekkenbetennelse og måtte nesten overtale legen til å sende meg hjem lille julaften. Redningen ble at svigerforeldrene mine kom hit til oss i stedet, og det er jeg så glad for. Tre år har faktisk gått siden den gang, og etter det har vi feiret her i Siljan igjen og så i Sarpsborg og nå er det altså Ålesund som står for tur. Det blir så fint, kan jo ikke huske når jeg var der sist! 

julegaveshopping_2

Det var litt befriende med lue og myke sko på julegaveshopping i dag, egentlig hadde jeg vel nesten ikke klart å bevege meg i noe annet. Jeg ER så trøtt og føler at jeg går rundt i et slags vakuum, så i dag blir det virkelig tidlig til sengs! 

julegaveshopping_5

julegaveshopping_3

julegaveshopping_6


Nå skal jeg rydde på plass alt som har kommet i hus av gaver og så skal jeg ta noen bilder i forbindelse med kalenderen og DA er alt klart! Gleder meg til fredag kveld i morgen uten jobb. Bare beina på bordet i armkroken til Lars-Kristian. Jeg har et sterkt håp om at jeg klarer å presse gjennom årets første julefilm 😉 Håper alt er fint med dere ♥ 

27 kommentarer

 1. Hej Caroline
  Vil du dele hvilken makeup du har på på billederne? Det serer flot ud.
  Jeg er vældig glad for de andre ting du tidligere har anbefalet.
  Vh
  Janne

  1. Caroline

   Tusen takk, Janne! Jeg har bare foundation og et pudder samt litt brynpudder på brynene 🙂 Ikke så veldig spennende :p

   Klemmer 🙂

 2. Johanne

  Sykt søtt og koselig det bildet der dere drikker av kakaoen med matchende luer 🙂

  1. Caroline

   <3

 3. Julie Nilsen

  Du er såå fin når du ikke har så mye sminke (øyenskygge)! 🙂

 4. Åh så fantastisk herlig bilde av deg og nelia med kakaoen <3 lille jenta mi er 1 år og vi storkoser oss om dagen..! I morgentidlig våkner hun opp til pyntet juletre, lurer på hvordan hun reagerer <3 nyter hvert sekund med henne nå, men må innrømme at jeg gleder meg til hun blir på nelia's alder så vi også kan kose oss på kafé sammen og gjøre masse ting vi har glede av sammen <3 ikke at vi ikke gjør det nå altså – men nå blir det mer søl med den kakaoen enn glede tror jeg <3

  1. Caroline

   Tipper hun reagerte med store øyne og et digert smil 🙂 <3 Forstår godt at du gleder deg, det er lov! Det er superhyggelig når de blir 2-3 år 🙂 Stor klem <3

 5. Ingeborg

  Jeg tenkte på det du sa om donering av pengene i forrige innlegg. Nå som det er jul, og mange unge gruer seg pga dårlig økonomi, foreldre som drikker for mye eller de ikke har et sted å være, så forslår jeg at du donerer pengene til vanskeligstilte barn og unge i Norge.

  Dette er dessverre er tema som er tabu. Jeg ser at hver høst og vår, når skoler skal samle inn penger til et formål, går ofte pengene til barn som er rammet av krig, sult eller naturkatastrofer. Å samle inn penger til barn i Norge går liksom ikke. Det å hjelpe sine egne er liksom ikke viktig nok. «Du har ikke det gale, andre har det mye verre.» Hvert år under innsamlinger er det elever som ikke kan bidra med penger. De har ikke råd til det.

  Vi ser gang på gang, at mange av ungdommene som begår kriminelle handlinger ofte kommer fra et ressurssvakt hjem. (Jeg sier ikke at alle kommer fra dette!) Da må vi begynne et sted. Vi må hjelpe! Donér pengene til barna som gruer seg til jul, til barna som ikke har råd til å feire bursdag eller gå i bursdag. Barna som sier de er mett, men de har ikke råd til å kjøpe mat på skolen. Aleneforeldre som ikke har et sted å feire jul, og lurer på hvordan økonomien skal gå rundt. Disse menneske trenger all hjelp og støtte de kan få!

  Du kan gå inn på Røde Kors sine sider og lese om vanskeligstilt ungdom. Disse må vi hjelpe!

  Jeg håper at du, Caroline, med din store stemme i samfunnet, kan ta opp dette temaet. Det er et utrolig viktig tema. Vi må få vekk skammen rundt dette. Vi må lære at enkelte barn i Norge har det helt forferdelig. Enten det er vold eller dårlig økonomi. Man kan være fattig i Norge og. Det er ikke bare i de sørlige delene av verden man finner fattigdom. Det er også i verdens rikeste land.

  1. Caroline

   Tusen takk for innspill 🙂

   1. Kva med Stine Sofies Senter for barn i Kristiansand? Kjempeviktig og nystarta tiltak som skal bli eit kompetansesenter i arbeidet med barn som har opplevd vold og overgrep. I disse Dark Room tider måtte dette vere eit fint formål å støtte.

  2. Christine

   Så flott kommentar,og jeg er så enig. Jeg har et tips til deg Caroline,og det er å dra ned til juletreet på handelstorvet i Skien. Der har mange barn og unge skrevet ned ønsker de har for gaver i jula. Kanskje dere,sammen med Nelia, kan glede et ekstra barn i jula. Da lærer jo også Nelia gleden av å gi noe til dem som ikke er like heldige som henne:) Omvendt julenisse som også er i Skien er jo også supert.

   1. Caroline

    Vi pleier å gi til omvendt julenisse, og skal det i år også 🙂 https://www.carolinebergeriksen.no/2013/12/01/omvendt-julenisse-2013/

 6. har du gjort microblading eller tegner du bare? Du har såå fine bryn!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg styler dem bare til selv (grer og klipper) De har vokst masse ut i det siste etter at jeg startet å bruke serum fra swiss 🙂 Tegner inn eller bruker pudder der jeg fortsatt mangler fylde 🙂

   1. serum som får øyenbrynene til å vokse der det ikke er hår? det virker ikke? jeg har prøvd tonnevis av slike og skulle gjerne hatt et som virket.

   2. Castor oil fra Pukka er supert for det! Å mye rimeligere enn dyre serum.

 7. Monica Jensen

  Genseren din, hvor er den fra? 🙂

  1. Caroline

   Get Inspired 🙂

 8. Henny88

  Det siste bildet av deg og Nelia er sååå koselig. Hadde bare jeg sett sånn ut etter 4 timer med søvn. 😛 Skjønner jo at du bruker sminke, men du gløder liksom. Kanskje jeg bør begynne å bruke løsvipper selv, for det åpner blikket veldig ser jeg her. Anyway, du ser veldig fresh og våken ut 🙂 Ha en god helg!

 9. Kristina

  Er det allerede tre år siden du lå på sykehus i julen?! Jeg husker det som om det var i går… haha tia går så innmari fort :’))

  1. Caroline

   Ja, det går virkelig altfor fort :O

 10. Ååå, kos <3 Tar gjerne en av den milkshaken!

 11. Benedicte

  Utrolig skjønt bilde av deg og Nelia når dere drikker av den samme koppen! 😀

 12. Irmelin

  Det er lite som slår fredagskveld og fri fra jobb! I det siste har jeg hatt fri nesten hver eneste fredagskveld, og det er så utrolig deilig. Det er da man får følelsen av helg 🙂
  Og apropos julefilmer: jeg har allerede tjuvstartet med Harry Potter. Kanskje ikke julefilm, men vi pleier å se de i jula 🙂

 13. Så koselig bilde av deg og Nelia som drikker kakao ❤️ Koselig med slike førjulsinnlegg! Hadde foresten vært supert med et julegaveinspirasjonsinnlegg! Og et om hvordan man kan bruke julekjolen på forskjellige måter? Altså om man har en svart finkjole feks, hvordan kan man style den på ulike måter, som til julefeiring med familien, fest i romjula osv.
  Ønsker deg ellers en flott førjulstid videre, og god tur til Ålesund 🙂 Håper på litt snø til jul på Sunnmøre også!

 14. Nathalie

  Hej Caroline! 🙂 jag älskar dina skor, vart har du köpt dom? kramar från Sverige! ❤️

 15. Du er så mye finere uten øyenskygge og rød-ish leppestift! Det er nesten en skam at du ikke ser det selv. Du ser sååå fresh og ung ut!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *