hverdagsgleder som gir påfyll

familie_juletre_4

Plutselig var det torsdag! Den kom altfor fort og i dag er jeg fullstendig ødelagt, har ikke orket å dra på meg noe annet enn behagelig treningstøy og en stor lue. Vi har ikke sovet i mer enn 4 timer i natt, vi jobbet nemlig fra tidlig morgen til langt på natt i går for å ferdigstille julekalenderen, så det ikke blir så mye for oss resten av førjulstiden. For en jobb det har vært! Jeg hadde aldri sett for meg at det skulle være så tidkrevende, men nå er jeg en erfaring rikere. Og da er det ekstra gøy at dere liker kalenderen også, det betyr mye for meg 🙂 Vi er nesten i mål nå! Vi har fortsatt ikke fått landet hvilket formål vi skal donere til, dere kom med så mange gode og fornuftige forslag da jeg spurte dere, så jeg har skrevet en liste og skal gå gjennom den flere ganger før vi tar et valg. Skulle gjerne gitt til alle! 


familie_juletrefamilie_juletre_2

Stunder som denne i hverdagen gir meg masse påfyll Etter barnehagen i går kveld ble det pakkekalender og rester etter bursdagsselskapet i helgen. Måtte spare på en doughnut og noen cupcakes til en passende anledning, og den kom visst allerede tre dager etter at konfettien hadde falt 😉 

familie_juletre_6familie_juletre_1

Nelia har fått sin egen julepynt hun også, dere husker kanskje den jeg viste dere til Naia? Prinsesse Sofia er like populær i år som i fjor, så denne får henge på treet i mange år tipper jeg. Veldig stas med noe som er bare sitt skal jeg si deg 🙂 

familie_juletre_5familie_juletre_3

Nå gleder jeg meg til litt roligere perioder fremover, førjulskos og ikke noe stress. Jeg trenger rutiner på trening og søvn igjen og ikke minst skal vi starte julegavehandlingen i dag! Det ser jeg frem til hvert år, det er alltid finest å kjøpe gaver til andre. Vi sitter på en kafé i byen og jobber nå og snart skal vi til barnehagen for foreldresamtale! Det er like spennende hver gang! Så blir det julegavehandling i treningstøyet 😉 Håper dere har en fin dag 

30 kommentarer

 1. Veronika

  Hvor har du kjøpt sofia pynten?

  1. Caroline

   Disney Store – disneystore.dk 🙂

   Klem!

 2. Hverdagsinnlegg uten reklame – det er såå bra. Ha en fin torsdag!

 3. Så utrolig fin du va på disse bildene 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Inger! 🙂

 4. Så fine bilder! Hvor er den grønne genseren fra? Ønsker deg og din familie en God Jul

  1. Caroline

   God jul til deg og dine også <3 Den er fra Gina 🙂

 5. Benedicte

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den genseren? Det er en av de finere julegensrene jeg har sett i det siste.

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Den er fra Gina Tricot 🙂

 6. Så utrolig fint sminket du var på bildene her! 😀 Du er alltid å fin men her var det ekstraordinært fint! Kos dere med juleshopping. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 7. Gleder meg så til å bli mamma til lille Leah (som kommer når som helst) når jeg ser bilder av deg og Nelia <3

  1. Caroline

   Å! Masse lykke til, det er herlig å være mamma! <3

 8. Caroline

  Hvilken leppestift bruker du? Den kledde du kjempe godt:)

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Dette er en fra Isadora 🙂

 9. Jeg synes du er så vakker nå! Liker at brynene dine ikke er så markerte som tidligere og leppene dine ser så mye finere ut når de er naturlige. Smilet ditt blir mer ekte og levende uten den store overleppen, vær så snill ikke fyll den igjen:)

  1. Caroline

   Tusen takk Sophia! Er veldig glad selv for at bryna mine har vokst ut 😀

 10. skirt and trousers brand?:)

  1. Caroline

   Skirt from Magmalou and sweater from Gina T 🙂

 11. Hei!

  Må bare si at håret ditt er veldig fint nå for tiden. Fargen ser så naturlig og frisk ut, og du kler lengden veldig godt! Det virker som du koser deg som tobarnsmor, Caroline 🙂 Du ser iallfall ikke trøtt og sliten ut som en del småbarnsforeldre fort kan bli. Jeg er spent på hvordan jeg blir som mor. Nå er det bare 2 mnd igjen til termin, og det går fort!! 🙂

  Ha en fin dag! Klem til deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 😀 Selv om jeg skal innrømme at jeg gleder meg til en tur til frisøren før jul 😉 Masse lykke til med fødsel og den magiske tiden du har foran deg <3 Stor klem!

 12. Michelle

  Så fine bilder av dere 🙂 lykke til med julegave handlingen, er stress men samtidig kos!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 I dag var det bare kos 😀

 13. Shit, jeg trodde at første bildet var av Hugo jeg, at du hadde kledd Hugo i nisseklær! Haha, er det mulig! Så søtt tenkte jeg 🙂 Kom ned til siste bildet før jeg skjønte at det var Naia 🙂
  Glemmer litt at dere har Naia også på en måte, det er liksom dere tre, deg, L.K og Nelia fortsatt, gammel vane..

 14. Nelia har altså det mest nydelige håret jeg har sett!

 15. Hei
  Lurer på om du har krøllet på samme måte som på videoen fra isommer? der hvor du viste hvordan du gjorde. De så liksom mykere ut på bildene her i dette innlegget og ikke med de rette endene, kan det stemme? Jeg skal på noe ikveld og har lyst til å lage krøller å trenger tipsHar samme lengde som du

 16. SOCK TROUSERS?:)BRAND:)

 17. Du ser utrolig frisk og fin ut!!
  Såg tilbake på noen gamle bilder av deg, og du ser berre ennå mer smashing ut nå!!

  Stå på med bloggen, finner den veldig inspirerende og hyggelig! 🙂

 18. Hvordan får man sett arkivet ditt?
  Finner det ikke på bloggsiden din nå.

 19. Hei
  Hva bruker du for å få til så fine krøller?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *