12 days of christmas workout

trening_8

Jeg var på jakt etter tips til noen enkle øvelser jeg kan gjøre fremover når vi har altfor mye på planen eller vi er bortreist og jeg likevel vil bevege meg litt, så da jeg søkte på pinterest kom jeg over noe superinspirerende! Flere hadde laget en enkel oppsetning på 12 øvelser og de skulle gjennomføres på samme måte som julesangen 12 days of Christmas. Hvor smart?! Jeg ble i hvert fall så gira og laget min egen versjon som jeg tenkte å dele med dere 🙂 


trening_2

Du kan sangen, sant? Første runde gjør du øvelse nummer 1. Andre runde gjør du øvelse 1 + 2, i tredje runde gjør du øvelse 1 + 2 + 3, i fjerde runde gjør du øvelse nummer 1 + 2 + 3 + 4 og så videre! Jeg skal prøve i morgen tenkte jeg, så gjør jeg nok en svett geriljaintervall-oppvarming først. Så gøy!

061216_trening_tirsdag_8626 12 days of christmas workout plan

trening_1

Det er fort gjort å nedprioritere treningen i jula og det gjør selvfølgelig ingenting, men jeg synes alltid det er deilig med litt høy puls på morningen uansett – bortsett fra på julaften, det har faktisk aldri hendt at jeg har trent da. Håper i hvert fall at 12 days-oppsettet mitt skal holde meg gående selv om vi har reist til Ålesund for julefeiring – men det får tiden vise 😉 

061216_trening_tirsdag_8618

I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye annet spennende enn å ha hatt hjemmekontor og jeg holder på fortsatt. Det er så mye som skal landes for 2017 i disse dager og timene går altfor fort, men det er kjempegøy! I tillegg flytter vi jo snart, så vi MÅ snart bestemme oss for fliser og gulv og farger og møbler og ja.. det meste. Føler ikke at jeg har kontroll på noe for tiden, og det viktigste må faktisk kunne krysses av før alt annet: julgaver! Vi har satt av hele torsdagen til det, det gleder jeg meg til! Julegavehandel er kanskje noe av det hyggeligste jeg vet! Håper dere har hatt en fin dag ♥ 

37 kommentarer

 1. Så smart og morsomt!! Dette skal prøves! Kjente motivasjonen bare steg ti hakk nå 😀

 2. Og om du ikke hadde nok, er det lov å spørre om dåp ? Jeg blir helt målløs av deg hvordan har du kapasitet til å rekke over alt som du gjør. Og lille vakre Naia, må være en liten engel. Tror ikke jeg rakk noe de 3 første mnd med baby og 3 åring. Uansett, jeg heier på deg. Jeg liker at du prioriterer jobb ! Du er et bra forbilde, selv om det er litt tabu selv idag i 2016. Unner deg alt godt – og bøyer meg i støvet på kvaliteten du leverer !! Kunne gjerne sett og hørt mer om Naia – men har fullstendig respekt for at dere vil verne henne .

 3. Kunne du lagt ut en video der du gjorde disse øvelsene ? Alle sammen

 4. Ikke relatert til det innlegget her, men kommer det oppskrift på den søstpotetmiddagen du viste på snapchat?

  1. Caroline

   Ja, i morgen 🙂

 5. For noen utrolig freshe sko! Kan jeg spørre deg hvor de er fra, og hvilken modell de er?
  Bruker du de til løping eller styrketrening?
  Om det er til styrke, har du noen gode løpesko å anbefeale?
  Klem<3

  1. Caroline

   Jeg er utrolig glad i Asics, har mange par derfra og de svikter aldri. Helt supre til både styrketrening og løping / jogging 🙂 Denne modellen er Asics GEL-CUMULUS 17 🙂

 6. Så inspirerende!
  Håper du tar deg tiden til å nyte adventstiden du er så glad i❤️
  Det virker som du har mye på tapeten, nyfødt barn, husflytting, oppussing, trening, imponerende kalender både til bloggen og nemia, bursdagsplanlegging, blogging, ærender før jul osv… Og du har jo heller ikke ordnetlig «mammapermisjon».
  Håper du vet at vi som lesere har full forståelse for at bloggen ikke blir like hyppig oppdatert for tiden. Likevel er det kvalitet i alt du gjør. Må bare si jeg beundrer deg virkelig for alt du får til… Du og LK er også et godt team☺️ Senk skuldrene og pust med magen, så ordner alt seg tilslutt.

  1. Caroline

   Tusen takk, Helene! Det er godt å høre, virkelig! <3

   Jeg nyter midt oppi alt, men jeg gleder meg til en litt roligere periode nå, kjenner jeg. Det er veldig mye akkurat nå, men jeg verken kan eller vil legge fra meg. Allerede til uka roer mye seg og det blir godt! 🙂 Stor klem <3

 7. Hei! Så kult konsept- kjempemotiverende! 🙂 Jeg har null utstyr (og tydeligvis null fantasi akkurat nå), så jeg lurte på om du kan foreslå en øvelse som kan erstatte kettlebell swings? Og evt. hoppetau øvelsen (men her tenkte jeg kanskje jogge på stedet med høye kneløft kunne være et alternativ? Dog åpen for andre forslag ;))

  Takk for kult konsept og inspirasjon! 🙂

  1. Caroline

   Jogge på stedet er knall eventuelt kan du jogge på stedet med høye kneløft også #heavy :p Du kan bare velge en annen øvelse som du liker og som er effektiv for kroppen og pulsen 🙂

 8. Kristin

  Hvor er trenings-skjorten din kjøpt? 🙂 Og skoene?

  1. Caroline

   Begge deler er fra Get Inspired 🙂

 9. Hei.hvor mange serier tar du i den økta?holder jo sikkert med en men…..:)

  1. Caroline

   Jeg vet ikke ennå, skal teste senere 🙂

 10. Hvordan gjøres rumpeløft?

 11. Mathilde

  Du kler virkelig den blåfargen! wow 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 12. Camilla

  Skriv gjerne hvor lenge treningsøkten varer:-)

  Klem Camilla

  1. Caroline

   Det har jeg ikke funnet ut av selv ennå :p Håper jeg rekker å prøve senere i dag 😀 Skal si ifra – om ikke her, så blir det på snap 🙂

   1. Camilla

    Ok. Lykke til

 13. Hvordan gjør dere det med Nelia nå i ullsesongen? Jeg ser hun ofte er avbildet i vanlig bukse og genser. Har dere ullstrømpebukse og ullsinglet under da? I barnehagene her så går de fleste med ullundertøy i vinterhalvåret (ikke vanlige klær over). Bare nysgjerrig på hvordan dere løser det med ullplagg siden hun ofte går med vanlige klær.

  1. Caroline

   Nelia bruker ull under de vanlige klærne sine 🙂 Ofte går hun bare i ull og fleece i barnehagen også, dere ser henne jo så å si aldri før hun skal avgårde 🙂

 14. linda anderberg

  Hej Caroline
  måske du har lyst til at dele din kostplan også ?
  Ha en god dag.

 15. Hei! Må bare si at julekalenderen din er utrolig bra og gjennomført!:-)

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Eli! 😀 Tusen takk!

 16. Dette er ikke relatert til innlegget her i det hele tatt, men jeg lurte på om du kunne komme med noen tips til ammevennlige juleklær som kan brukes i juleselskap og ellers i romjula? Og som en også kan bruke når ammingen er over. Har en liten som spiser hele tiden, så det går liksom ikke å måtte skifte hele tiden eller gå på soverommet for å amme som en nesten må om en må dra opp hele kjolen

  1. Caroline

   Kjoler som den jeg hadde på meg i helgen (den røde) eller skjorter og bodyer med knapper eller utrigning er perfekt! Det synes i hvert fall jeg 🙂 Du trenger jo ikke å bruke kjole, men kan også bruke en pen bukse med bluse som er ammevennlig eller for eks. skjørt med topper som egner seg til amming 🙂 Vet selv at det kan være en utfordring, har ikke funnet julekjolen / antrekket helt ennå jeg heller :p

 17. Mina Kristiansen

  Hvor er buksen fra?? Ser det er Casall, men er en fra get inspired?

  1. Caroline

   Ja, den er derfra. Helt magisk stoff 😀

 18. Hei
  Vil gjerne komme med tips ang gulv.
  Velg matt overflate, som er lakkert eller hardvoksoljet, så får dere en slitesterk overflate som i tillegg er lun.

  Tenk på hvor dyp v- sporet langs planken er. Er den for dyp, samler den skitt. Litt dybde er derimot bare fint!

  På store gulvflater tar 1-stav plank seg best ut. Gulvet blir ikke så travelt!

  Litt mønster eller fargevariasjon i treet kan være heldig med et så mørkt gulv da det ikke blir så «flatt» å se på og støvet ikke blir fullt så fort synlig .

  Masse lykke til! 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips, Stine 🙂

 19. Hei!

  Jeg prøvde den treningsøkten i morges- det var tungt, men deilig! Ellers vil jeg bare si at bloggen din er helt super, mye bra inspirasjon både til trening og kosthold.

  1. Caroline

   Så bra 😀 Jeg har fortsatt ikke fått testet ut, men håper at jeg rekker i kveld 😀

   Stor klem!

 20. Therese

  Hei! Kan jeg spørre hvor du har kjøptmutstyret ditt? Interessert i kettlebells og hoppetau selv:) på forhånd takk!

 21. Prøvde meg på denne i dag. Utrolig god økt tusen takk for tips

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *