gingerbread house decorating party vol. 2

bursdag_barn_3bursdag_barn_1

Her kommer noen flere bilder fra gårsdagen! Vi holdt jo faktisk på til langt på kveld med å rydde ting på plass og plassere de nydelige blomstene her og der, kakerester har blitt med i barnehagen og noe går også til de fine naboene vi har 🙂 Jeg har brukt dagen på å trene og jobbe, og nå er jeg i full gang med middagen. Bakt søtpotet står på menyen, jeg deler oppskriften på onsdag. Det er bare å glede seg 🙂 

bursdag_barn_5bursdag_barn_2

bursdagssangen! 

bursdag_barn_29bursdag_barn

mamma måtte hjelpe til å skjære i den svæææære kaka! 

bursdag_barn_23bursdag_barn_24bursdag_barn_16

utrolig morro for unga – OG for de voksne 😉 

bursdag_barn_17bursdag_barn_18bursdag_barn_19bursdag_barn_10

fikk sitt helt eget forkle hun – så heldig! 

bursdag_barn_11bursdag_barn_12bursdag_barn_14

bestevenner! 

bursdag_barn_21

altså, pinjata formet som en sukkerstang? klart det! 

bursdag_barn_28

let’s go PINK! 

bursdag_barn_27

bursdag_barn_4

Det handler ikke om å lage den flotteste og største bursdagen, ungene hadde kost seg med langpannekake og flasketuten peker på og det blir helt sikkert slike bursdager i løpet av årene som kommer også. Alt Nelia bryr seg om er at vennene hennes kommer på dagen hennes, det er det som betyr noe for henne og det er det som betyr noe for oss. Jeg synes det er synd at enkelte tror at jeg kun bryr meg om å lage det størst mulig – da kjenner dere ikke meg. Det viktigste for meg er å være sammen med familie og venner og at folk koser seg når de kommer til oss. Jeg elsker å lage fest, å ha en idé og å kunne bringe den til live og det er det jeg gjør hver gang jeg planlegger barnebursdag eller nannet. I tillegg er det utrolig gøy å kunne dele det på bloggen, slik at andre kan bli inspirert. Det betyr ikke at alle andre skal gjøre akkurat som jeg gjør, men jeg håper jo at noen kan få ideer om noe de kan gjøre selv. Denne gangen ble det også et unntak, det ble ekstremt stort og det ble over the top og det er fordi jeg fikk muligheten til å gjøre det sånn – og det er jeg utrolig takknemlig for! Herlighet, Nelia sin kake var jo finere enn min egen bryllupskake! Dette er ikke daglig kost eller normalt, og dette er ikke noe noen av oss tar for gitt, men noen ganger får du en mulighet du ikke kan si nei til og jeg er SÅ glad for at festligeting.no ville gjøre dette for oss og med oss. Det var en magisk dag med minner for livet, og vi hadde det så fint 🙂

109 kommentarer

 1. Elisabeth

  Hvor har du kjøpt kjolen til Nelia?

  1. Caroline

   Tim og Tia 🙂

 2. Det så ut som en aldeles nydelig bursdag Kommenterer aldri på slike ting,men kjenner eg blir så sint inni meg når eg leser hva folk skriver. Jeg lager til slike bursdager selv til barna. Av en enkel grunn: jeg ELSKER å planlegge,kjøpe inn,lage til,pynte osv….og jeg går hjemme uten lønn med mine små. Alt går an,det betyr ikke at det koster en formue som «normale» folk ikke har råd til. Det er åssen du ser på det. Og hvorfor sksl vi ikke lage slike bursdager hvis vi liker og stelle og styre med slikt bare fordi andre ikke liker det eller ser på det som dyrt og unødvendig… ungene elsker bursdag uansett åssen man gjør det. Kjempe fin blogg,mye inspirasjon.

 3. Wow! Så sykt fint! Får så mye inspirasjon av bloggen din! Fikk lyst på et sånt selskap selv hihi 🙂

 4. Synes bursdagsfesten ser utrolig flott ut, og wow, så mye arbeid du og dine medhjelpere må ha lagt i det! Samtidig blir jeg direkte provosert, når et bursdagsselskap for en 3-åring blir så overdådig. Skjønner at dere har mye penger, skjønner at du elsker å ordne i stand fest, men det er jo faktisk snakk om et barneselskap. «Pølsebod» med wienerpølser, gelé og sjokoladekake til dessert, pakke hverandre inn som dorullmumier og skattejakt bør da vel være mer enn bra nok? Jeg er overbevist om at barna kosa seg i selskapet DITT, men håper du ikke glemmer at såpass små barn som oftest ikke husker hendelser som det over lengre tid. Hvorfor ikke spare det til hun blir eldre og faktisk kan nyte minnene? Eventuelt ha et til slikt selskap for deg selv, der du inviterer dine venner? For all del, du har gjort en kjempegod jobb med pynten og alt det der, men å ordne i stand en barnebursdag handler faktisk ikke om hvem som kan ordne den beste festen.

  1. Har du i det hele tatt lest det Caroline har skrevet i de to innleggene om feiringen? Ser ikke sånn ut.. hun har fått tilbud fra et firma om hjelp til bursdagen, og det er DEM som har kommet og stelt i stand. Et firma som har blitt startet av tre flinke småbarnsmødre som prøver å vise hva de er god for og for å selge produktene sine- det er jo en KJEMPE mulighet for dem å få vist det frem på en så stor blogg. Og hvem takker vel nei til å få så god hjelp når man er sliten fra fødsel og travel hverdag? Ikke mange tror jeg. Så les ordentlig før du kommenterer slike ting.

 5. For en fantastisk fin bursdagsdekorasjon og idé! Synd at janteloven er slik inngrodd i Norge at du må unnskylde deg i slutten av innlegget for at du har ordnet dette. Selvfølgelig er det ikke alle som har muligheten til å gjøre slikt, og dette blir kanskje lagt ekstra godt merke til nå som julen nærmer seg. Vi må alle prøve å hjelpe de som ikke har det like bra, men å dra ned noen som har det bra hjelper absolutt ingen!

 6. Så utrolig koselig bursdag! 🙂 Kan jeg komme neste år? 🙂
  Hvis noen føler seg dårlig fordi du lager fin fest, så må de stå for det selv. Dette tror jeg nok at du vet, Caroline. Men jeg ville bare si at vi er flere som skjønner det 🙂 Festen du har laget er helt nydelig!
  Du ville aldri sagt at en barnebursdag med torokake og grandiosa er en dårlig bursdag. Men andre foreldre kan si at den bursdagen du lager er dårlig fordi du gjør mer ut av det?
  Vi hever oss over det, gjør vi ikke? 🙂 Haters gonna hate, det vil alltid være noe som får dem til å føle seg dårlig. De bør ta seg en runde med seg selv, spør du meg.
  Nelia er heldig som har en så barmhjertig mamma som deg, som ikke rakker ned på andre foreldres bursdagsfeiringer. (I mean…omg).
  Klem 🙂

 7. Synnøve

  Hvor har du kjøpt kjolen din? den er så fiiiin!!! MÅ HA 🙂

 8. Elisabeth E.

  Tusen takk for nydelige bilder av en nydelig liten 3 åring <3
  Nå er mine største barn så store at jeg har startet å mase etter barnebarn, og jeg må si jeg gleder meg ennå mer nå som jeg ser hva jeg kan finne på til bursdagene 😀 Gleder meg til å stelle i stand til små barnebarn bursdager sammen med med mine døtre. Jeg unner både deg og Lars Erik alt dere kan gi begge jentene deres. Dere jobber begge to og at dere prioriterer barn, hus og hjem, klinger meget godt i et kommende Bestemors hjerte 😀

 9. Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte bare ma være uhyggelige. Det er på en måte Must å bare ha noe uhyggelig å skrive. Jeg tror ikke de ser ferdig bildene engang før de går inn på kommentarfeltet og fyrer løs. Jeg hadde Bridal showern min på et hotell, bestilte kake og cupcakes, cake pops pluss andre ting jeg hadde laget selv. Pyntet hele salen sammen med kun én venninne. Hadde hatt ideer om hvilke farger jeg skulle ha og hvordan jeg ville dekorere osv over lengre tid. Man tar så klart ideer her og der jeg. For min del tok jeg bare ideen over hva det kan være av dessert på bordet. Man vil alltid gjøre dette for seg selv Jeg er den første i min vennekrets som har hatt Bridal shower, så jeg ville gjøre det stort som mulig så de også synes det er stas og kanskje kan tenke seg å gjøre på samme måte eller ta non ideer. Og det er ikke hverdag man bruker så mye penger så hvorfor ikke gjøre det slik man ønsker på den spesielle dagen din. Jeg gleder meg til å få unger så jeg kan planlegge bursdagen deres dette var en Wow bursdag Caroline, du er utrolig kreativ å flink veldig inspirert

 10. isabelle h

  Dette er den mest fantastiske bursdagsfesten jeg har sett:) for noen flinke damer!! og for en opplevelse for både Nelia, vennene hennes og foreldrene:) jeg hadde gjort akkurat det samme for min lille gutt om jeg hadde hatt muligheten.. all ære til deg for krativiteten din caroline, du er så flink:)

 11. Må si jeg blir helt matt av enkelte kommentarer her inne. Her har Caroline laget tidenes bursdagsfeiring og vi får ta del i det gjennom nydelige bilder. Okey,så er det kanskje ikke en gjennomsnitts barnebursdag det her,men har vi noe rett til å dømme av den grunn. Folk kommer med kommentarer og surver om att de har ikke mulighet til å lage en slik bursdag til sine unger så hvorfor gjør Caroline dette mot dem.Vet dere hva?Jeg synes ikke synd på dere.Har dere så liten tro på dere selv som mødre så er det noe dere må jobbe med,det er ihvertfall ikke Caroline sin feil.Hvor kommer all denne negativiteten ifra?Hva med å være litt mere positive og klare å glede seg over andres gleder. Jeg har heller ikke råd til å lage en slik bursdag til sønnen min,men fikk masse inspirasjon og gledet meg over de vakre bildene og ansiktet til Nelia som strålte som en sol.Vær litt positive og slutt å klag.Livet er hva man gjør det til.

 12. Elisabeth

  For en fantastisk bursdag for en nydelig jente!

  Jeg syntes det er synd at du skriver det du gjør nederst, eller rettere sagt: jeg syntes det er synd at du må skrive det du gjør og forsvare feiringen av 3-åringen nederst. Men det er vel en del av det som følger med jobben din, og noen skal alltid kritisere.

  Du fremstår som en fantastisk mor og det syntes at Nelia koste seg og hadde en bursdag hun sent vil glemme, og det er det viktigste. Hvordan dere velger og feire hun er deres valg.

  Nyt dagen fine deg!

 13. uæææ dette var over the top ja. Men tror ikke jeg hadde sagt nei om jeg fikk noen til å fikse en slik fest for meg gratis 😛

 14. Hvorfor må folk alltid lete etter noe å kritisere? Jeg hadde absolutt ikke takket nei til en slik mulighet for å ffå hjelp til å arrangere selskap. En «helt vanlig bursdag» er utrolig mye jobb uansett. I dette selskapet var alt nydelig – og inspirerende! Det store pepperkakehuset (Eller en borg eller et slott eller whatever) lager man av en stor pappeske, man kan kjøpe de billigste ferdigpepperkakene og la ungene dekorere dem, forklær kan man lage av kjøkkenhåndklær og skrive navn på med tekstiltusj og man kan pynte med kongler og granbar som man finner i skauen… Inspirasjon er ikke nødvendigvis å gjøre ting likt. Inspirasjon er å ta ideer fra andre og tilpasse dem til sin egen situasjon.

  Håper alle har en riktig fin dag.

  – og Caroline; du gjør en flott jobb med bloggen din <3

  1. Man må da virkelig ikke LETE etter feil for å finne feil her. Helt ærlig Caroline, all konstruktiv kritikk du har fått for bursdagen, må jeg si meg enig i! Og jeg har kommentert mye fint på bloggen din før (som du sikkert kan se), så jeg er ikke en «hater». Synes det er helt utrolig at du avfeier absolutt all kritikken, og ikke klarer å se én eneste ting galt med dette opplegget?

   1. Renate. Hvorfor det ? Dette er et» opplegg «som hun laget i stand for sin datter, for å feire Nelia sin bursdag og i tillegg som en liten avskjeds fest i huset siden de skal flytte. Ser egentlig ikke mange kommentarer som er så konstruktive, mest negativ kritikk av de som føler de må ytre seg negativt. Hva er feil egentlig ? At hun delte det på bloggen ? Hun trenger ikke forsvare seg eller kommentere noe av det negative, dette er en fest for Nelia, en engangs greie fordi hun fikk muligheten. Hun har ikke skrevet noen steder at alle må gjøre det samme, og de som kommenterer at folk må føle ubehag omtrent av å feire sammen med dem eller lage bursdag som nestemann på listen, det er så stygge kommentarer. Ingen har da vel med å kritisere et bursdags selskap for en jente på 3 år som mange gjør her og andre steder,. Stor SKAM ,

 15. En nedtonet variant av denne ideen hadde vært fin. Dette er bursdag for en 3 åring, som blir helt borte i alt for mye pynt og stæsj. Det synes jeg både du og de som pyntet burde hatt fokus på. Koselig med pepperkakeburdag, men dette synes jeg ble «too much»for så små barn. Hvilke forventninger tror du Nelia får til neste bursdag, når du legger lista så høyt ? Det er små barn dette er snakk om.

 16. Bildet av Nelia og bestevenninnen er helt nydelig. Valkert å se hvordan Nelias ansikt lyser opp når hun ser på venninen sin. Håper de får holde kontakten når dere flytter 🙂

 17. Ser ut som dere hadde en fin drømme bursdag for små og store 🙂

 18. Hej Caroline,
  Sikke fine billeder af en smuk lille fødselsdagspige.
  Sikke flot du har pyntet, jeg gad godt at være en lille pige, som skulle med til Nelias fødselsdag, det ser
  virkelig greit ud. Tillykke med hende

  Og glædelig jul……….måske vi snart skal se et foto af lille pigen, hvor stor hun er blevet 🙂

 19. Synnøve

  Ser skikkelig bra og gjennomført ut! Synd at du må faktisk må forsvare hvorfor du gjør slike ting. At folk kommer med negative kommentarer handler kun om sin egen usikkerhet! Stå på 🙂

 20. Jeg syntes det så helt fantastisk ut Caroline og det viktigste er jo at du koste deg med familie og venner, som du sier. Jeg er også ekstremt glad i å planlegge og gjøre det lille ekstra. Jeg kan forstå at enkelte kanskje syntes det blir overdådig og stort men det som er så flott med denne verdenen er at alle kan få gjøre det de selv vil hehe 🙂
  Grattis på overskudd til Nelia!

 21. Jeg syns det er utrolig synd at du alltid må forsvare hver eneste ting du gjør eller valg du tar, fordi Mamma Politiet er på ferde igjen. Jeg syns det ser ut som en helt fantastisk blanding av bursdagsfeiring, juletrefest og avskjedsfest, og hvorfor skal du kritiseres når du faktisk slår sammen 3 fester til 1 stor fest! Jeg syns det er en mega god ide!

 22. Krøller du håret til datteren din på 3 år?

  1. Kristin

   Er det krise om man pynter barna sine i bursdagsselskap?

 23. Cecilie

  Regner med at de som kommenterer slikt som «Feiringen av Nelia forsvinner helt i all pynten!», var i bursdagen og vet hvordan feiringen ble.

 24. OMG Caroline!
  This is most beautiful birthday party EVER! Congratulations! Happy birthday to little Nelia! And I must say you two looks amazing! :*

 25. Du er jo så perfekt at det nesten er kvalmt;P Hehe;) Dette så utrolig flott ut! Du er så flink å ordne til og tar godt vare på deg selv og familien din. Du inspirerer meg til å gjøre det samme. Fødte faktisk min datter på 11.september jeg også! Å jeg syns det er kult at jeg fødte på samme dagen som fotballfrue; det har fler fått høre! Fulgte med bloggen din hver dag i hele svangerskapet mitt etter at jeg fikk med meg at du også var gravid (jeg så ikke like fantastisk ut etter jeg fødte sukk..), du har en veldig fin blogg, takk for at du byr på deg selv:) Ønsker deg og dine en fin jul<3 Hilsen fan:)

 26. Hei Caroline!

  Kan jeg spørre hvor kjolen din er fra? Har lett over alt og gått gjennom kommentarene, men ikke fiunnet det ut. Håper på svar og på forhånd takk! 🙂

  Hilsen Kristi

  1. Caroline

   Den er fra Zara! 🙂

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *