christmas surprise – flash sale

gina

I dag kjører Gina Tricot FLASH SALE online som en tidlig Christmas Surprise eksklusivt for mine lesere! Det betyr at du får 20 prosent på HELE nettbutikken fra nå klokken 17 og frem til midnatt! Du bruker kodeordet caroline ved utsjekk, så får du rabatten 🙂 Sjekk gjerne ut innlegget jeg gjorde om deres Exclusive Collection HER også – den er superfin! 

gina_2

Der finner du også den skjønne pysjamasen som jeg har på meg her – perfekt for førjulstiden 😉 Men! Det kan jo også være veldig fint å kjøpe inn årets julegaver akkurat nå og jeg har plukket ut noen tips fra kategorien som heter Gift Shop til gaver under 100, 200 og 300 kroner 🙂 

gina

t-skjorte HER / burgunder choker HER / sort choker HER / t-skjorte HER / pompoms HER / bh HER / string HER / julegenser HER / polo HER / joggebukse HER / hettegenser HER / rosa genser HER / veske HER / bomber HER / morgenkåpe HER 


julegaver under 100 finner du HER / julegaver under 200 finner du HER / julegaver under 300 finner du HER 

gina_1

11 kommentarer

 1. Blir det kalender (salg/reklame/annonse) hver dag frem til jul? Litt kjedelig når det blir annonse/reklame hver eneste dag (så langt i alle fall) – og særlig når det blir «ekstra reklame» i konkurransene/innleggene (eks: vinn en Avent babycall, men husk at de også har andre bra produkter……).
  Ønsker også innlegg som jeg kan lese, liker ikke video innleggene – åpner dessverre ikke et eneste et.
  Gleder meg til innleggene om bursdagen o.a. De er veldig koselig nå før jul 🙂

  1. Caroline

   Alle lukene inneholder en eller annen form for sponsing eller reklame. Hvis jeg skulle unngått det så måtte jeg kjøpt inn premier av egen lomme :/ Jeg kommer til å blogge som vanlig i tillegg til julekalenderen, så det trenger du ikke bekymre deg for 🙂 Bursdagsinnlegg kommer i morgen 🙂

 2. Det er så mye reklame på bloggen din for tiden 🙁 . Kalenderen deres handler kun om å tjene penger :(. Og hva tjener du på at man abonnerer på YouTube kanalen din ?
  Syntes det er greit å vite hva det innebærer før man gjør det. Takk for svar 🙂

  1. Caroline

   Kalenderen handler ikke kun om å tjene penger 🙂 Jeg tjener selvsagt penger på den, men vi gir bort 20 prosent av overskuddet til et veldedig formål, i tillegg til at seere og lesere kan vinne fine premier og får gode rabatter på ulike steder.

   Jeg tjener absolutt ingenting på at noen abonnerer på kanalen min.

   1. Takk for svar 🙂 .
    Syntes bare det blir veldig mye reklame. Det er reklame i tillegg til kalenderen også. Kjenner det blir litt i overkant i julen når det meste handler om å tjene penger. Gleder meg til å lese bloggen etter jul.

  2. Anne. Hva hadde du egentlig trodd med jule kalenderen da ? Eller stine over her ? Det må jo nødvendigvis være sponset/reklame og hvorfor er det så galt at Caroline tjener penger på dette ? Leser også et sted at det spekuleres i dette med at Caroline tjener så mye ekstra i desember måned pga av dette, at hun får flere følgere på Youtube osv. Og bare gir bort 20prosent av overskuddet. Er det fordi Caroline er blogger at det forventes at hun skal gi mere , tjene mindre ? Jeg gir ikke bort noe av lønningene mine ,hverken i desember eller andre måneder i¨året. Ingen som sier noe på det. Syntes kalenderen er kjempe artig og annerledes, og så mye jobb som er lagt ned med filming, redigering osv. Alle innlegg kan ikke treffe alle, men tror garantert dette er noe de fleste liker.

 3. Annette

  Hei Caroline.

  Så fint du har ordna til Nelia’s fødselsdag. Håper dagen har vært fin ♡

  Vel, dette er kanskje et teit spørsmål, men spør likevel 😀

  Jeg har en spinningsykkel som jeg har alltid vært flink til å bruke. NÅR den stod i stua vel og merke Jeg syns det er så stygt at den står der så vi flytta den ned og det har den stått i fred og ro siden…

  Problemet er at den nå står på datarommet som er ved siden av vår datters soverom og det bråker veldig i den, så hun våkner. Vi har heller ingen andre steder å ha den. Å jeg har så fælt dårlig samvittighet for at jeg ikke har trent på stygglenge!

  Hadde du satt den tilbake i stua? Tips til andre treningsmetoder?

  Må spørre deg for du er så stor treningsinspirasjon for meg 🙂

 4. Gleder meg til bursdagbildene imorgen. Må forresten legge igjen denne linken. I og med at datteren din elsker frost. Sjekk dette huset!

  https://www.multitrend.no/kidkraft-disney%C2%AE-frozen-islott-dukkehus/cat-p/c1000027/p10505147

 5. Prints And Roses

  so nice!

  Printspirational and stylish wall art for your home!
  https://www.printsandroses.com/

 6. Skal du ikke ha luke hver dag ? Fant ikke luke 4 igår 😉

  1. Caroline

   De dagene den ikke kommer her, så ligger den på youtube 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *