carolines jul luke 2 – avsluttet

– konkurransen er avsluttet og vinneren er annonsert HER –

Ho-ho-ho! Det er på tide med luke nummer 2 og i dag kan en heldig leser stikke avgårde med 1 års gratis forbruk av SB12! Hva du må gjøre for å vinne? Du må gjette hvilke julesanger vi gurgler med munnskyllevann! Haha! Det ble LITT sølete kandupentsi. Ikke glem at du må kommentere på videoen under YouTube for å være med i konkurransen 🙂 Masse lykke til!


om premien – sb12 

sb12_1

Jeg har nesten blitt avhengig av munnskyllevann og føler det gir den lille ekstra følelsen av renhet etter en tannpuss, og ettersom SB12 har dokumentert effekt i 12 timer er risikoen for å våkne med litt friskere pust så absolutt tilstede. SB12 har også tyggegummi som et supplement og disse er HELT supre å ha i vesken slik at du har frisk pust tilgjengelig før du for eksempel skal i et møte eller før du skal møte mennesker i det hele tatt. Jeg er i hvert fall veldig glad for denne tyggisen, ettersom jeg er over snittet fan av å bruke hvitløk når jeg lager mat 😉 Tyggisen er forresten kariesforebyggende og motvirker derfor hull i tennene. I tillegg skal den gi frisk pust i 3 timer 🙂 

sb12_2

Dårlig ånde oppstår av visse bakterier i munnhulen, hovedsakelig rundt tennene, i tannkjøttlommene og i groper bak på tungen. Disse bakteriene bryter ned blant annet matrester til illeluktende svovelholdige gasser (VSC) og det er her SB12 kommer inn! Det nøytraliserer nemlig disse illeluktende gassene og forhindrer dannelsen av nye og voila – du har frisk pust i 12 timer! SB12 er det første og eneste produktet på markedet som virker på alle de tre VSC-gassene og er også det første og eneste produktet på markedet som forhindrer dannelsen av disse over tid. Et helt supert produkt for deg som er opptatt av god munnhygiene! 

sb12-2


Boots Apotek har 50 prosent på SB12 duo og original fra og med i dag og frem til 9. desember. Dette er på nett og du kan lese mer eller bestille HER. Og du, dersom du henviser til bloggen min i butikk, så får du samme tilbud 🙂 50 prosent! 

61 kommentarer

 1. Helle Marie

  Når og hvor blir vinneren kåret? 🙂

 2. En stjerne skinner i natt og et barn er født i Betlehem

 3. Maren Andreassen

  LK: en stjerne skinner i natt
  Caroline : ett barn er født i Betlehem 😀

  Så kreativt og kjempe kjekt!!

  Lykke til alle sammen!

 4. L en stjerne Skinner i natt
  C ett barn är fött i Betlehem

 5. Hahaha så søte lo såå godt jeg nå

 6. Wilhelmine

  Så søte dere er! Veldig morsom kalender.

 7. Kristin

  Hahahahah! Jeg ler meg i hjeeeel!

 8. Hvor er t-shirt til Lars Kristian fra?

  1. Caroline

   Cubus 🙂

 9. L en stjerne skinner i natt
  C et barn er født i betlehem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *