årets adventskalender

Nelia_trapp_17

Pjoh! Noen meter med bånd og en hel haug klistremerker senere: jeg ferdigstilte adventskalenderen helt da Nelia dro i barnehagen i går! Da hun sto opp hang det bare 10-12 pakker der, jeg rakk rett og slett ikke mer kvelden før. Men nå er den ferdig og jeg synes den ble så fin! Kanskje finere enn fjorårets til og med! Denne kalenderen er jo en stor del av julepynten i huset, så jeg bruker masse tid på å få den ferdig, på å dandere sløyfer og så videre. Kjempegøy! Lurer bare på hva jeg skal finne på til neste år.. Jeg elsker å ha pakkekalenderen hengende i trappen, men trappen i det nye huset er ikke sånn som denne. Kanskje de bare skal stå i trappetrinnene nedover? Det er jo også litt fint det også 🙂 Vi får se! Jeg har jo GANSKE god tid på meg til å komme opp med ideer 😉 

Nelia_trapp_11

Nelia_trapp_18

Nelia_trapp_12

Nelia_trapp_14

Nelia_trapp_13

Nelia_trapp_16

Nelia_trapp_15


Det er SÅ GØY at såpass mange deltar i kalenderen vår! Og tusen takk for alle tilbakemeldinger! Det er så koselig at dere liker det, vi har jobbet så mye med den 🙂 Nå skal vi ut og farte, dagens treningsøkt er unnagjort, rakk akkurat 30 minutter på mølla før jeg hadde en telefonkonferanse. Skal si det er nok å gjøre om dagen, gleder meg til litt roligere dager i romjulen 🙂 Stor klem! 

63 kommentarer

 1. SÅ fin! Du er så kreativ 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Rakel 😀

 2. Så nydelig hår nelia har! Har hun noen ganger klipt seg? God jul ❤️

  1. Caroline

   Ja, det er helt nydelig <3 Nei, ikke noen klipp ennå 😉

   Goood jul!

 3. Så nydelig Du er eit stort forbilde:)

  Ang julekalenderen du har,hvor annonserer du vinneren?

  1. Caroline

   De blir annonsert under filmen på youtube 🙂

   Tusen takk, Joh!

 4. Such a lovely adventskalender!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much Rena <3

 5. Likte godt innlegget med hva Nelia skulle få i julekalenderen sin. Så flott du har pakket inn og hengt opp. Alt du gjør er så delikat og gjennomført !

  1. Caroline

   Tusen takk, Stine! Det blir jeg så glad for å høre 🙂

 6. caroline where you have a figure of a deer in the living room and glass candlestick Advent? Calendar is beautiful !!!

 7. Husker den fra i fjor også, da du hadde liknende. Og jeg HAR så lyst å få til noe sånn her hjemme også, men gelenderet på trappen vår er så vanskelig å feste noe på da bjelkene er så tykke!
  Blir spennende å se hvordan det blir i det nye huset til neste år 🙂

  1. Caroline

   Ja, da kan det bli litt vanskelig ja :/ Gleder meg masse til det nye huset, kan nesten ikke vente :O <3

 8. Kristin

  Du som har hatt både iphone 6 og nå 7-eren, hva er egentlig forskjellen på dem? Er den ene lengre i bredden eller lengden? Synes de ser så like ut utenom designet bakpå 🙂

 9. Therese

  Så fin! Klarer hun å la pakkene være i fred da? Det pleier jo å klø litt i fingrene til en treåring Pakkene ser jo så spennende ut også

  1. Caroline

   Ja, det går helt fint 🙂 Hun spretter opp hver morgen og gleder seg til pakke 🙂 Har forklart at det bare er en hver dag / hver morgen, så da har hun slått seg til ro med det 🙂

 10. Duverden, dette var jo veldig stilig! Er alt dette til ett barn?

  1. Caroline

   Ja, det er en pakkekalender, så det er 24 pakker fra 1. desember til julaften 🙂

 11. Sara Katrin

  Hjelp, så fort håret hennes vokser. Så pent <3

  1. Caroline

   <3

 12. Hei! Hvor har du kjøpt de ulike størrelsene på posene du bruker? 🙂
  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   De største er fra bloomingville, de små er fra panduro 🙂

 13. Såå fiin Hva med å bruke en interiørstige til å henge pakkene i det nye huset? Det bruker jeg

  1. Caroline

   Takk for tipset 🙂

 14. Så utrolig fin! Wow! Du er så fantastisk flink med sånt, det er så inspirerende! Så flotte fargekombinasjoner, så kreativt, så fint med gaveposene og den grønne girlanderen under! Jeg liker rødt og grønt til jul. Du er flink!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ida 😀

 15. Hvor har du kjøpt båndene du har laget sløyfer ut av? Kjempefine 🙂

  1. Caroline

   På panduro! Det blir ekstra fint når det er ståltråd i båndet, da er det mye lettere å forme sløyfene 🙂

   1. Sååå fine sløyfer! Du altså… 😉

 16. Fin julekalender, Nelia er nok veldig spent på resten 🙂
  Når snuppa mi var 3-4 år snek hun seg ut i stua tidlig morgen å åpnet alle pakkene. Var ikke morro da, men i ettertid ler vi av det 😉

  1. Caroline

   Hahahahaa 😀 Herlig!

 17. Så fint det blir! Tipper det er ei som gleder seg til en ny pakke hver dag!:-)
  Jeg bare lurte på om Nelia har sluttet helt med bleier nå? Har ei på 2,5 år som jeg håper snart er klar for avvenning og lurte på om du har noen tips til det?:-) hvordan gikk dere fram? Potte, do-ring?:) hvis du synes dette er for privat og ikke vil svare på det, så skjønner jeg det altså:-)

  Klem<3

 18. Beate Nilsen Lode

  Så flink å kreativ du er! Kjenner meg så igjen når du skriver at du liker å styre med slike ting, jeg er helt lik. I år har vår kalendertre blitt sort og gull, jeg er såå fornøyd. Til og med mannen var imponert over resultatet vi sammen hadde laget. Han snekret treet og jeg malte + dekorerte med gaver. Mulig du kan lage kalenderjuletre selv til neste år som et godt alternativ? Her er hvertfall vårt, kjekt om du sjekker det ut : http://www.beatenilsenlode.no/2016/11/pakkekalenderen-var/

  God fredagskveld Caroline 🙂

  1. Caroline

   Kjempefin, Beate! 🙂 Tusen takk <3 Stor klem!

 19. Hvor har du kjøpt det fine grønne julepynten du har pyntet så fint nedover på trappen?
  Prøver og leter etter det, men finner det ingen steder.

  1. Caroline

   Clas Ohlson 🙂

 20. Smelter helt av den ungen der, og herregud hun har jo et hår en prinsesse verdig også da! heldig som får en så vakker kalender <3 god førjulstid

  1. Caroline

   <3 ha en nydelig førjulstid, Mari!

 21. Veldig veldig fin!!!! Du er utrolig flink! Klem

 22. Tenker unger får kanskje ikke samme følelsen av spenning den ene dagen- julaften når de åpner store pakker hver dag!?!? Holder litt på småsmå ting i kalendergaver, for skille de ifra «julegaver» .just my upinion…

 23. Omg. Så fint 🙂 🙂 :). Du gjør alt så gjennomført Caroline. Imponerende fin kalender. Du er så flink med alt du gjør. Takk for at du deler med oss. Morsom adventskalender dere har laget til leserne også. Gøy å følge med.

  Lurte på noe helt annet også. Da jeg så videoen av deg fra igår og idag la jeg merke til håret ditt. Jeg trodde du ikke hadde ekstension lenger. Men håret ser ikke ekte ut eller er det bare slitt?

  1. Caroline

   Nei, jeg har extensions! MASSE! Jeg pleier bare å ha noen i front, men ettersom jeg fikk langt hår forrige gang jeg var hos frisøren pga. fotoshooten jeg gjorde, så har jeg altså mye mer enn jeg pleier å ha nå. Derfor synes de litt nå også, jeg skal ta de av når jeg skal til frisøren neste gang. Klippet det bare etter fotoshooten da jeg hadde langt hår, vi rakk ikke å fjerne noen og derfor er det altfor mye nå :p

 24. Himla fint!! Väldigt kul idé, så kreativt!

  Jag tänkte lägga till en bild på pinterest. Men det gick inte. Är det med avsikt, vill du inte att man ska lägga dina bilder på pinterest? Annars vet du det nu 🙂
  Jag skulle vilja spara en bild som inspiration för när jag själv ska göra adventskalender för mina barn i framtiden ^^

  1. Caroline

   Nei, det har jeg ikke tenkt over! Jeg skal fikse en pin-knapp til bildene, jeg! 🙂

 25. Hei:) vet du når victorias fashion show vil bli vist på tv i år? og på vilken kanal?

 26. Veldig flott selvsagt og lekkert og innbydende laget. Men du verden så mange store pakker…. julaften blir rene nedturen etter disse 24 pakkene.

  1. Caroline

   Det er ikke så stort det som ligger oppi, men det var for stort til å passe i de små posene 😉 I fjor fikk alt plass i de små, men i år ble det noen større pakker som hun trengte og som vi hadde kjøpt uansett 🙂 Du kan kikke på videoen jeg la ut om du lurer på hva som er oppi 🙂 Tror ikke julaften blir nedtur for en 3-åring, hun er så takknemlig og gleder seg til hver eneste dag 🙂

 27. Christina

  Så fint! Får vi se julepynten i resten av huset? Trenger litt inspirasjon 🙂

  1. Caroline

   Absolutt! Kan gjøre et julestue-innlegg når alt er på plass 🙂

 28. Wow! Fineste kalenderen. Den lyseblå genseren du hadde på deg på Snapchat nå, hvor er den kjøpt?

  1. Caroline

   Den ER så fin! Genseren altså :p Den er fra Ganni 🙂

   1. Iselin

    Takk for svar 🙂

 29. Jeg skjønner ikke hvorfor pakkene skal stå i trappen. Da er de i veien og det er ikke noe praktisk når dere går i trapper, spesielt ikke når barna går der. Men du yter en stor innsats, og det er flott. Jeg har kjøpt meg en slik brodert julekalender nå i år. Det er vanlig at man broderer slike selv, men det kan ta år og dag kan jeg tenke meg. Men det er helt supre kalendere, og den fineste kalendertypen synes jeg. Du kan jo starte broderingen nå og se om du klarer 1 eller 2 til neste år, og Lars Kr. kan jo brodere en han også. Snakk om utfordring for en mann! haha 🙂 Jeg tipper man føler seg veldig stolt og glad når man blir ferdig med et slikt prosjekt. Syklubb neste?

  1. Caroline

   De står ikke i veien synes vi, og det blir jo bare færre og færre :p Haha, synes jeg ser Lars-Kristian sy 😉

 30. Martine

  Det er ikke rart du har en av Norges beste blogger, med den kreativiteten og gode smak for detaljer! Blir bare lei meg for at ikke jeg har trapp, akkurat nå
  God førjulstid

  1. Caroline

   Å, tusen takk MArtine! 🙂 <3

 31. Åh, for en sinsykt fin julekalender! Heldigste Nelia! Og, DET nydelig håret til Nelia da.. så skjønn.

 32. Kjempe fint, pakkekalenderen er en juledekorasjon i seg selv i trappa deres 🙂 Kreativt og flott pyntet 🙂 God adventstid 🙂

 33. Så utrolig dekorativt og fint! Kjempelurt å tenke på det som en stor del av pyntingen av huset, da kan man kose seg litt ekstra med det 🙂

 34. Susanne

  Så dekorativt og fint! Og så mye fint inni gavene

 35. Karoline

  Så nydelig vakker Nelia har blitt <3 Hun har jo ALLTID vært vakker, men hun blir jo bare vakrere og vakrere 🙂 God førjulstid!

 36. Annette

  Du er så utrolig flink! Slik skal jeg lage til min prinsesse neste år.

  Gleder meg sånn til å se det nye huset deres og alt dere skal gjøre:)
  Håper på masse blogging om det.
  Samt jeg gleder meg veldig til å se hva du har funnet på i forbindelse med Nelia sin overstått
  bursdag.
  Hipp hurra for skjønne Nelia 🙂

 37. Marianne

  Hei Når du har 30-50 min på mølla, hvordan bruker du dem? Intervall?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *