fluffy in the cold

261116_7129

Denne kjolen! Har helt glemt å gjøre en antrekkspost med den, men noen av dere husker den kanskje fra innkjøpsvideoen jeg hadde for noen uker siden? Jeg elsker den, men hver gang jeg tar den på meg kommer jeg på hvorfor jeg var så irritert på meg selv forrige gang jeg hadde den på – den er jo umulig å amme i! Men jeg løser det greit hver gang, må bare dra opp hele.. Ikke så godt egnet til sosiale sammenkomster kan du si 😉 Uansett, jeg elsker å kombinere den med den varmeste jakken jeg har i skapet om dagen toppet med en veske fra egen kolleksjon. Den nyeste fargen er så fin! Og så må jeg alltid ha en ekstra fluffy dusk på 😉 

261116_7085261116_7069DW261116_7055261116_7075

kjole zara / jakke ivyrevel / dusk zara / (egen kolleksjon) veske adax by caroline berg eriksen / sko bianco by caroline berg eriksen / (sponset) klokke daniel wellington 


Vi jobber på spreng med julekalenderen om dagen, altså fra morgen til kveld – har kun pauser ved middag og barnekos og snart er vi i mål! Gleder meg masse til luke nummer 1 om bare noen timer 🙂 

16 kommentarer

 1. såå herlige farger på antrekket <3

 2. Håper resten av kalenderlukene legges ut automatisk fra morgenen av, da det er det som er koselig med kalender – å gå inn med en gang det har blitt ny dag og sjekke hva som skuler seg i dagens luke. Synes nå jeg da 🙂

 3. Henny88

  Bilde nr 1. : WOW! :O

 4. Etter at jeg fødte, jeg følte at jeg måtte legge bort alle kjolene mine nettopp pga at det var umulig å amme. Men en stund siden noen spurte deg om amming i kjole og da svarte du at du hadde på ammetop og sorte strømpebukser og dro opp hele kjole. Og -voila- kjolene mine er i bruk igjen! Det var et bra tips 🙂

 5. Du ser fantastisk ut!!

 6. Nydelig!
  Kunne du skrevet et innlegg om «ammevennlige klær»? Jeg skal snart bli mor til min første, og kjenner jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg når magen forsvinner. Jeg gleder meg til å komme inn i mine vanlige klær igjen, og pynte meg mer enn jeg gjør nå. Men vet ikke hva som er praktisk å kle seg i. Synes du klarer det så bra!

 7. Så fint antrekk!! Hva heter camera du bruker? gir så fine bilder! hvor kan man kjøpe det? 😀 klem

 8. Fin er du! Lurer på om du kan dele litt bilder av Naia også? Eller ønsker dere ikke å dele så mye? 🙂

 9. Jeg brukte bare en sort tynn underkjole under vanlige kjoler slik at jeg kunne amme blant folk

 10. Kathinka

  Så flink du er som jobber så mye i en tid som egentlig skulle ha vært barselperm for deg! Må si du fortjener en STOR klapp på skulderen for det! Stå på:D

 11. Herlighet så flotte bilder og det nederste bilde av deg var bare rååå fint av deg 🙂 Og antrekket, smashing 🙂 Må skryte til fotografen her også, han gjør som alltid en flott jobb han også 🙂 Litt lett å glemme han bak kamera noen ganger, så heia Lasse! Heia begge to faktisk hehe

 12. Nydelig antrekk Også har du så elegante vipper, bruker du vippe extention eller løsvipper? Eller er det dine egne kanskje? Du stråler i alle fall

 13. Bruker dere ekstra lys og reflektorer på disse bildene? Ble veldig bra i alle fall 🙂

  1. Caroline

   Bruker en Profoto B2 med 2″ beauty dish 🙂

 14. Kjempe fint antrekk 🙂 Kan jeg spørre om hvordan blitz dere bruker? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *