filmdag


I dag filmer vi til årets julekalender! Det er MANGE år siden forrige gang jeg hadde kalender med gavedryss hver dag her på bloggen, det blir kjempegøy 🙂 Det er mye jobb, så vi har satt av hele dagen til filming, men er ikke i nærheten av å komme i mål. Tipper at dette blir en lang dag 😉 Adventskalenderen kommer til å dukke opp her på bloggen, men noen episoder kommer kun til å gå på Youtube-kanalen min, så om du vil følge med lønner det seg å abonnere på den. Det gjør du ved å klikke HER 🙂 

Håper dere har hatt en fin ukestart! Se gjerne videoen over og kom med innspill ♥ 

202 kommentarer

 1. Til barnas stasjon eller stine Sofie stiftelse !! Hjertet mitt blør virkelig når jeg hører om voldsutsatte barn eller barn med rus foreldre

 2. Hei! prøvde å søke på nettet men fant ingenting. Lurte på om hvordan lys dere bruker til foto når det er mørk inne og ute?

 3. Sykehus klovnene eller stine Sofie stiftelsen

 4. Jeanett

  Sykehusbarna, Redd Barna, Kreftforeningen eller Voksne for barn! Det er godt å glede andre!

 5. Den nye headeren er litt for lav til å fungere bra på mobil. Ser ut som om man kommer inn på burgerking bloggen (den reklamen som var på toppen akkurat nå) Formatet på forrige fungerte bedre 🙂

 6. Barnas stasjon Kristiansand!
  Sykehusklovnene!

 7. Benedicte

  Sykehusklovnene!! De sprer så mye glede til barn som har en tøff hverdag på sykehus

 8. heart4kids http://www.heart4kids.no/
  anbefales veldig, Caroline!! Vær så snill og sjekk det ut.
  Dama bak det er helt rå, ho heter Cechell Oftedahl.

 9. Jeg jobber ved nyfødt intensiv på Ullevål og hvert år fødes mange barn for tidlig og/eller blir alvorlig syke. Foreldre står i sin største krise noensinne. Et bidrag til en av landets nyfødtavdelinger kunne gitt foreldre/barn og søsken en hyggeligere julefeiring i form av at vi sykepleiere kunne ordnet i stand noe hyggelig for dem. Kanskje litt ekstra god mat på foreldrerommet, en liten gave og godteri til søsken av barn som er innlagt i ukesvis/månedsvis og må greie seg uten mamma/pappa deler av julen. Eller kanskje et klesplagg til den bittelille babyen som foreldrene selv ikke har klart da disse fødslene kommer overraskende på dem.

 10. Anita Lavoll

  Hei Caroline! Kjempefint at dere ønsker å hjelpe barn, det viser igjen hvor stort hjerte dere har 🙂 Jeg har i flere år støttet New Chance som gjør så mye viktig hjelp for de utsatte barna i kongo som faktisk må sove sammen på skolen for å øke tryggheten mot å bli kidnappet, New Chance gjør en formidabel innsats for småmidler, og reiser selv ned for egne penger og bygger skole, og nå mener jeg prosjektet var helsehjelp. Jeg er fadder der for en liten jente. Jeg håper dere kan vurdere å støtte de, det ville bety så mye for arbeidet de gjør. Her er en link til de, og de kan også søkes opp på facebook på navnet. Riktig god jul til deg og dine 🙂
  http://www.newchancefoundation.no

 11. Pay it forward. Min kjære storesøster som startet det hele slik at barn (og voksne) som måtte være på sykehuset i jula også kunne få hyggelige gaver og overraskelser/oppmerksomhet. Storesøsteren min var selv kreftsyk i jula 2013, men slapp å være på sykehuset i jula. Hun overlevde dessverre ikke kreften og døde august 2014. Hun ble bare 34 år:(

  Nå er det hennes barn på 14 og 16 år som arrangerer det hele. Les mer på https://www.facebook.com/groups/417198928407898/?fref=ts

 12. Stine Sofie stiftelsen ❤️

 13. En veldig veldig viktig organisasjon som fortener støtte er stoppmobbingen.net! Dersom vi kunne fått hjelp av en organisasjon som dette for 15 år siden er jeg sikker på at min søster ikke hadde valgt bort livet sitt for 4 år siden 🙁

 14. Christine

  SOS-barnebyer

 15. Cecilie

  Stine Sofie stiftelse <3

 16. Så god ide!
  Min kjære venninne Ida har sin egen veldedighetsorganisasjon der hun hjelper barn i Guatemala. Det startet med at hun reiste på ferie, ble rørt av hvor mange barn som trengte hjelp, å bestemte seg for å samle in penger via Facebook for å reise ned igjen å hjelpe. Hun fikk inn så mye penger bare av sine venner og bekjente at hun til slutt startet organisasjonen Idas Hjelpefond. Nå har hun bygget barnehjem og hjelper massevis av barn hvert år! Sjekk ut nettsiden til Ida : http://idashjelpefond.no

 17. Stine Sofie Stiftelsen

 18. Ingvild

  Holder en knapp på de forslagene som innebærer barn og psykisk helse. Uten å sammenlignen en «fæl» ting mot en annen, så er virkeligheten slik at fysiske og synlige sykdommer skaper mer blest når det kommer til innsamlinger. For eksempel slik som sykehusklovner, innsamlingen til sykehusbarna og lignende, aksjoner til kreftrammede barn. Sjelden ser man det samme engasjementet når det dreier seg om barn og unge i psykiatrien, eller barn som er pårørende til psykisk syke. Håper du og din familie vil bruke dere stemme til denne gruppen, (som ofte også er samfunnsgrupper med høyere andel personer med lavere sosioøkonomisk status).

 19. Veronica Schmelck

  Da forslår jeg LUB, landsforeningen for uventet barnedød. Stor støtte for oss etter at vi mistet vårt første barn Isak. Bidrar til forskning og likestøtte

 20. Northern Lights Aid. En 100 % frivillig organisasjon i Hellas som hjelper barn som har flyktet fra krig. En ung norsk jente dro til Lesvos i fjor og jobbet først for Dråpen i havet for så å starte sin egen organisasjon.

 21. Kristine

  Sykehusklovnene 🙂

 22. http://www.napic.no/

  De hjelper de aller fattigste barna i Kambodsja!
  Men alt er avhengig av finansiell støtte fra bedrifter og privatpersoner i Norge og Asia. Jeg fikk samlet inn 8226 kr på Facebook da jeg hadde bursdag på mandag. Det dekker et fullt års skolegang, daglige måltider, tannlege og helsehjelp for ett barn, og to måneder for barn nr 2!
  Så da kan jeg bare drømme om hvor mange barn dere kunne hjulpet..<3

  Se film her: https://www.facebook.com/napic.no/?fref=ts

 23. Elisabeth

  http://dravet.no/

  Dravets syndrom är en hemsk sjukdom som inte många känner till. Forskning kring sjukdomen behövs verkligen.
  Bästa hälsningar Elisabeth

 24. Karoline

  Ååå hadde vært så fint av dere å støtte sykehusbarna <3 Er SIKKER PÅ at det er MANGE som hadde satt STOR pris på det! 🙂

 25. Tenk alle de barna som må være på sykehuset i julen i en kjedelig, steril sykehusseng 🙁 Håper dere velger sykehusbarna!! Tenk å feire julen på sykehuset!!? <33 For meg er det en fin ting å støtte, Caroline :-))

 26. Elsker det nye forsidebildet ditt på bloggen <3

  1. Støtt Stine-Sofie stiftelsen!

 27. Hei Caroline 🙂
  Jeg syns det er viktig å ikke glemme dyrenes rettigheter. Organisasjonen NOAH gjør en kjempe jobb for dyrene. De får ikke støtte fra staten så all donasjon utgjør en forskjell i riktig retning for dyrene. <3

 28. Kristine

  Star of hope- vårt oppdrag er å utdanne alle barn i hele verden!

  http://starofhope.no/

 29. Krisesenteret i en eller annen by i nærheten 🙂 leste nylig at de har svært mange trengende i julen. Og da i hovedsak minoritetskvinner med barn som opplever vold hjemmet. De har ofte ingen pårørende heller. Så jeg syns en fin jul for de som opplever hverdagen som et kaos hadde vært noe å gi bidrag til 🙂

 30. Stine Sofies Stiftelse <3

 31. Hanna Kristiansen

  Sykehusklovnene, Stine Sofie stiftelsen eller redd barna! Utrolig flott gjort av deg 🙂 Ha en fortsatt fin kveld og god jul 🙂

 32. Dyrs rettigheter
  Stine Sofie stiftelsen
  Sykhusklovnene

  Er uendelige mange som trenger penger for videre arbeid. Skulle så gjerne ønske alle kunne fått det de trengte.

 33. Stine Sofies Stiftelse❤️

  Mange er heldige og får en trygg juletid med glede og forventninger, andre barn gruer deg til jul og fyll fra foreldrene. Jul=juling. Håper dere kan støtte stiftelsen og være med å hjelpe andre barn til en tryggere høytid, det fortjener alle!

 34. Kristine

  Stine sofie stiftelsen fortjener det virkelig!

 35. Kjersti

  STAR OF HOPE!
  http://starofhope.no/

 36. Hei! Vi er flere som lurer på hva du egentlig mener med 20%, og jeg har ikke sett at du har svart på det enda. Betyr det at du skal gi 20% av inntektene du får på kalenderen til en forening? Overskudd betyr jo inntekter minus kostnader, men siden du ikke skal betale for noen av tingene skjønner jeg ikke helt hva du mener med overskudd. Jeg vil gjerne være med å støtte, men da vil jeg vite hvordan det fungerer først:) Andrea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *