gina tricot exclusive collection

261116_gina_tricot_6754261116_gina_tricot_6774

Rett før helgen slapp Gina Tricot sin Exclusive Collection som består av 10 feminine plagg i nydelig materiale som virkelig gir den lille ekstra følelsen om eksklusivitet. Volanger blandes med glatt stoff og du finner forseggjorte detaljer på plaggene som håndsydde broderier, perler og paljetter 🙂 

261116_gina_tricot_6746

Selv om jeg er veldig glad i kjoler til fest, elsker jegat det finnes andre muligheter også, som en kul dress eller en bukse som er pen nok å kombinere med en fin topp. Jeg falt helt for buksen med volanger fra denne kolleksjonen, så den står høyt på ønskelisten min og jeg håper at jeg får tak i den før den forsvinner fra butikkene! En annen favoritt fra kolleksjonen er selvfølgelig denne nydelige, løstsittende kjolen med perlebroderier. Så fin! Du finner hele kolleksjonen HER

261116_gina_tricot_6772261116_gina_tricot_6758

my favorites from the collection 

gina tricot collection exclusive

Og du, Gina Tricot kjører opptil 50 prosent på utvalgte favoritter online hele helgen! Dette kaller de Black Weekend Deals og de gjelder helt til i morgen 🙂 Sjekk det ut HER

37 kommentarer

 1. Hei Caroline ,

  Takk for svaret ,
  Skriver her 🙂
  Ja det var akkuratt det jeg mente , sølvplaten ,
  Jeg har bestilt en fin , håndlaget julekul men uten sølvplaten , vet du eller kan anbefalle hvor kunne jeg få kjøpt separat en sånn personifisert plate ?

 2. Benedikte

  Hvor er julegardinene fra?:)

  1. Caroline

   KID 🙂

 3. Jeg må bare kommentere og si hvor fantastisk flink du er! Jeg beundrer deg sånn, og ser opp til deg! Du er et arbeidsjern uten like, fantastisk flott dame og mamma. Alt du får tid, selv med to barn! Og du leverer i hvert eneste blogginnlegg, det betyr mye for meg som fast leser. Takk for at du er den du er, og ha en fin juletid fremover <3

  1. Caroline

   Takk for DU er den du er! Virkelig, Siri! Slike tilbakemeldinger betyr så mye for meg, de lagrer jeg i hjertet mitt og tar frem når jeg virkelig trenger det <3 Stor klem! Ønsker deg en superfin førjulstid!

 4. Du er så vakker at! Kan jeg spørre hvor det hvite reinsdyret med bling halsbånd på er kjøpt? Som du viste på snap? Det var så fint. Ønsker deg og din familie en God Jul

  1. Caroline

   Tusen takk, snille! Det er fra Mester Grønn 🙂

 5. Therese

  Har virkelig prøvd å få tak i denne kjolen, og ble utsolgt da jeg bestilte den 🙁 Den er så fin, og du strålte virkelig i den! Kanskje du vet om den kommer tilbake igjen i nettbutikken?

  1. Caroline

   Tusen takk, Therese! Det vet jeg dessverre ikke, men de skal ha den i butikk 🙂

 6. En kjole(i mine øyne tunika) til 699kr med håndsydde broderier, perler og paljetter… da lurer jeg på hvem som har gjort den jobben…, eller hva man legger i ordet håndsydd.

  1. Ingeborg

   Amen til det. Det er tillat å være kritisk til hvilken type industri man støtter. I dette tilfellet er det opplagt at Gina Tricot enten lyver om produksjonen (altså det er ikke brodert for hånd), eller at det er mennesker som ikke jobber på rettferdige vilkår. Jeg gikk inn og leste på Gina Tricot sine sider om deres påståtte ansvarlighet, «the good work», men det lovet ikke godt. «Løsninger» på problemene er pakket inn i fine ord, og flere steder er problemene er skissert, men ikke besvart. F.eks problemet knyttet til fremstillingen av viskose.

 7. Camilla

  Så fine sko! Hvor har du kjøpt de?:)

  Klem Camilla

  1. Caroline

   De er gamle, fra Nelly 🙂

   Klem!

 8. Nå ble det veldig lyst på toppen av bloggen din. Det nye bilde ble nesten borte pga stor reklame og lyst innlegg under. Fint bilde men det blir slukt av det rundt.

 9. Ny header. Yes!!!!

 10. Fin kolleksjon fra Gina Tricot. Liker at det er litt annerledes. Og elsker den nye «forsiden» din. Kult bilde, og hatten er rå 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Enig! Deilig med en litt annerledes kolleksjon 🙂

 11. Likte veldig godt det skjørte fra Gina! Ha en fin dag <3

 12. Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du kunne være så snill å dele noen av mageøvelsene dine, trenger litt variasjon 🙂 ellers lurer jeg på hvor du får all motivasjonen fra?

  Klem Elsa

  1. Caroline

   Det kan jeg! Jeg har en del ute fra før av også, om du søker i bloggen 🙂

 13. Henny88

  Her var du vakker + liker den nye headeren 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 14. Du passer kort hår veldig godt!

  1. Caroline

   Tusen takk, Jona 🙂 <3

 15. Gratulerer med nytt header-bilde! Fint! :o)
  Godt å bli kvitt det gamle… he he….

  1. Caroline

   Haha! Er litt enig :p Tusen takk 😀 Det var jo på høy tid!

 16. Kjempefint med ny header, men jeg savner virkelig arkivet jeg. Er det noen mulighet for å få det tilbake? Er så greit hvis jeg vil bla meg tilbake til noe som er tungvindt å finne i kategoriene og man ikke kan søke.

  1. Caroline

   Det skal jeg høre om! 🙂

 17. Christine

  Hei! Så nydelig du var i denne kjolen 🙂 Jeg har et lite innleggsønske, det hadde vært kjempefint om du kunne vist hvilke produkter du har brukt for denne sminkelooken rett og slett.
  Ha en deilig advent både hjemme og på besøk!
  Mvh C

  1. Caroline

   Takk for tips, Christine 😀

 18. Så bra med ny header! 🙂

 19. Hei

  Er rosene på bordet ditt plastikk?
  Hvor har du kjøpt de i tilfelle? 🙂

  Fik kjole 🙂

  1. Caroline

   Mester Grønn 🙂

 20. Burde ikke dette merkes som annonse/reklame?

  1. Caroline

   Jeg merker alltid annonser, og denne er merket 🙂

 21. Camilla

  Hei, du har så fine krøller☺️. Hvilken krølltang og produkter bruker du?

 22. Georgeous fashionable at home..
  Perfection high style, and love it 🙂

  bandar Togel sgp yang paling aman

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *