verdens herligste 3-åring

201116_Nelia_3_ar_6094

Jenta mi Tenk at du allerede har blitt 3 år gammel! At det allerede er 3 år siden jeg møtte deg for første gang. Tiden går så fort. Det var kjærlighet ved første blikk, den type kjærlighet som ikke kan forklares med ord. Helt fra den dagen jeg møtte deg har du vekket følelser i meg jeg ikke visste fantes, som får hjertet mitt til å flomme over bare av å se på deg. Det er jo umulig å ikke le av alt det rare du sier og gjør, eller å ikke ta til tårene når du viser en så ærlig kjærlighet som den du viser. 

201116_Nelia_3_ar_6021

201116_Nelia_3_ar_6048

nelia_bursdag

Du gjør meg stolt hver eneste dag, du har et hjerte av gull og vil alle godt. De siste månedene har du også vært en helt fantastisk storesøster som forstår alle endringene i hverdagen og som synes det er helt topp at vi har enda en vi kan gi kjærlighet til. Da du marsjerte inn på barselavdelingen med hode i sky for å treffe pappa, Naia og meg den 12. september var du så innmari klar over hva som hadde skjedd og hva du hadde blitt. Du viste en forståelse som jeg aldri hadde sett for meg og plutselig hadde du blitt så stor. Lille jenta mi var plutselig ikke så liten lenger. Da du så på meg før du kastet armene dine rundt halsen min, måtte jeg ta meg sammen for å ikke ødelegge øyeblikket med altfor mye tårer. Du var så stolt og det har du vist oss hver eneste dag siden. 

201116_Nelia_3_ar_6003

Du er så flink, rettferdig og takknemlig og alt du gjør, gjør du med hele deg. Du er så herlig ærlig! Hver dag med deg er et eventyr og jeg er så glad for å få være med inn i din lille verden hvor alt fra maur og fluer til dukker og bamser er venner. 

201116_Nelia_3_ar_6031

Du er min lille gledesspreder, min lille entertainer, min lille danseløve, min lille sjarmør, min lille filosof. Min lille, store jente! Du er virkelig helt unik og jeg er så uendelig stolt over å få være mammaen din Gratulerer så mye med dagen! Verdens vakreste Nelia Du fortjener alt godt i denne verden! 

73 kommentarer

 1. Karoline

  Hipp hurra for nydelige Nelia! Og FOR et fantastisk vakkert innlegg – jeg som ikke engang er mamma selv ble kjempe rørt :’-)

 2. Stort tillykke med Nelia og hvor er hun henrivende i den røde kjole 🙂

  Meget smukke ord til/om din datter, bliv ved hermed, det vil hun sætte pris på når hun bliver større.
  Min mor og jeg gør det stadig.

  Glædelig weekend og juletid og nyd lillepigen 🙂

 3. Jeg har ingen vanskeligheter med å forstå at Nelia er en vanvittig herlig jente tvers igjennom
  og at hun har en ibonet godhet for alle rundt seg. Empati er en ting som begynner å bli mangelvare
  i vårt samfunn og derfor utrolig godt å være født med 😉

  Gratulerer med vakreste Nelia, til DERE og GRATULERER med dagen – vakreste NELIA <3
  Hun er virkelig en perle.

 4. Gratulerer med dagen til din nydelige 3 åring og til flotte foreldre❤️ Vakre ord som fikk fram en tåre Håper dagen og pepperkake feiringen blir super

 5. Åh, for et nydelig innlegg, ble sittende med tårer i øynene. Gratulerer så mye til både Nelia og dere foreldre.
  Hun er virkelig så skjønn, må jo bare smile tilbake til henne via skjermen 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg! Hun er virkelig så vakker både inni og utenpå, den fineste jeg vet om <3 Stor klem til deg!

 6. Gratulerer så masse med dagen til superskjønne Nelia!! <3 <3

 7. Måtte ty til tårene her, altså. For et rørende og fint innlegg <3
  Gratulerer med vel overstått til skjønne Nelia!

  1. Caroline

   Tusen takk! Vakre jenta vår, hun er så god <3

 8. Så utrolig fine ord til en utrolig skjønn jente. Ble nesten på gråten av å lese dette, så rørt ble jeg ❤

  1. Caroline

   Tusen takk, Lene <3

 9. Gratulerer så mye med dagen til Nelia <3 Så vakker og så stor hun har blitt! All grunn til å være stolte av denne lille sjarmøren !

 10. Gratulerer med dagen til vakre Nelia <3 Jeg bare lurer, har dere satt opp juletreet eller er det en bakgrunn? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ba <3 De er en bakgrunn 🙂

 11. Så fantastisk fint skrevet <3 Nelia er veldig heldig som har deg som mamma

  1. Caroline

   Tusen takk, Kanela <3 Hun er bare så god!

 12. På disse bildene ligner Nelia gulltopp fra reisen til julestjernen

 13. Pernille

  Herlighet på disse bildene minner hun meg om prinsesse Gulltopp i Reisen til Julestjernen! Såå vakker jente!

 14. lille mini-Caroline det der <3 Hun har nesten helt likt hår som gulltopp i jakten på julestjernen jo! Vakkert, passende på en så vakker og snill liten storesøster! 🙂 Gratulerer med dagen Nelia!

  1. Caroline

   <3 <3

 15. Gratulerer på etterskudd til den vakre jenta deres! <3

  1. Caroline

   Tusen takk <3

 16. Jeg begynner alltid å gråte hver gang du skriver ting til døtrene dine! Du virker som en helt fantastisk mamma og Nelia er en så fin jente at det ikke skulle vært mulig… All kjærlighet til fine dere <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *