get inspired – black friday

getinspired_1

Du har garantert fått med deg Black Friday-bølgen som herjer i disse dager? Get Inspired følger selvfølgelig trenden og startet allerede i går (!!) med sinnsyke priser, så her gjelder det å få ut fingeren om du skal få tak i fresht treningstøy til lave priser! 

collage black friday

topp casall HER / sportsbh nike HER / sportsbh stay in place HER / genser nike HER / topp nike HER / topp röhnisch HER / genser kari traa HER / sportsbh röhnisch HER / tights röhnisch HER / tights nike HER / genser craft HER / tights kari traa HER / sko new balance HER / topp nike HER / sko HER 


getinspired

Jeg har på meg ull fra Kari Traa, det finner du  HER og HER. Det er perfekt for kjøligere dager og morninger, spesielt på hytta, men også i huset. Men ekstra digg er det å ha under bobledressen hvis du skal ut på ski! Det varmer så godt og ser i tillegg superfresht ut om du blir for varm og må droppe jakken 😉 


– happy friday – 

5 kommentarer

  1. Hvilken størrelse bruker du i det settet og hvor høy er du?:) (Har fulgt deg i maange år så burde vel vite det, men).. Jeg er 175 og har veldig lange ben, så er så usikker på størrelse.

  2. Iseline

    Et spørsmål til ang Disney Store, hehe 🙂 Ser ut som om de ikke har noen norsk side, kun dansk og svensk som det nærmeste. På den svenske siden står det at dersom man bestiller til Norge så må man som kunde selv være ansvarlig for å betale evt moms, skatt, toll osv til den norske staten. Dette høres jo litt vanskelig ut, og jeg blir usikker på å våge å bestille.. Hvordan fungerte dette når du bestilte fra danmark?

  3. Sitter faktisk å vurderer å handle inn litt nytt til treningsgarderoben. Pga sykdom i familien har det blitt lite trening siden før påske i år, og mye av treningstøyet er blitt ganske slitt, og brukt til maling av hus i sommer… eh… Så funderte på om et par nye freshe plagg villle få treningsspiriten tilbake… Hehe 🙂

  4. Kari Traa sitt ull antrekk ser helt nydelig ut. Klør den på huden?

  5. constance

    når kommer bildet av prinsessekaken?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *