prinsessekakebaking

bursdagskake_1

DENNE DAGEN KAN IKKE SLUTTE ENNÅ! Jeg er MIDT i en bakeprosses og jeg er INGEN baker, så du kan si at jeg er rimelig spent på resultatet. Haha! Var innom Cacas før vi kjørte hjem fra Oslo i går og der kjøpte jeg med meg tidenes bakeform! Jeg skal nemlig prøve meg på en prinsessekake for det har 3-åringen bestilt.  

bursdagskake_2

Verdens beste jente fyller jo 3 år i morgen og vi skal ikke feire bursdagen hennes med en skikkelig fest før den 4. desember, men hun må jo få gaver og kake i morgen også! Kan du gjette hvilken prinsesse hun ønsker seg mest av alt i hele verden? Kanskje ikke så vanskelig om du blar deg videre nedover! Haha 🙂 

bursdagskake_3

Å bake er i seg selv en lek, det er pyntingen som er vanskelig og det er der jeg sliter. Det er jo pynten som er selve mesterverket og jeg kan ikke akkurat si at jeg har troa. Men det må jeg bare ha, for denne skal serveres klokken syv i morgen tidlig, så det er bare å henge i! Hvis det i det hele tatt blir et resultat, så skal dere selvsagt få se 😉 Håper dere har en fin kveld! 

28 kommentarer

 1. Christine

  Bare gjør ditt beste,det er det viktigste for Nelia. Jeg skal lage Elsa og Anna kake i morgen,jentungen har bursdag i midten av desember men skal ha barnebursdag med gjengen fra barnehagen til lørdag. Da må mor trå til og bake,bruker Toro mix da.

 2. Linda S. Johannessen

  Masse lykke til med bakingen! Jeg er sikker på at du får det til, og at Nelia blir fornøyd.
  Selv har jeg prøvd meg på akkurat det samme, og er veldig veldig dårlig på kjøkkenet *fnis* Den ble på ingen måte perfekt, men datteren min ble så glad, og da er det bra nok! 🙂 Slik ble min: http://lindasd.webs.com/27feb10_2.jpg

 3. Beate Nilsen Lode

  Lykke til, dette får du helt sikkert til slik som alt annet du gjør!
  Skulle kaken bli fiasko har jeg selv laget et nydelig Elsa kake som var enkel å lage og umulig å gjøre feil. Sjekk gjerne linken under her:
  http://www.beatenilsenlode.no/2015/09/how-to-make-a-girly-cake/

  Klem

 4. Hun kommer til å ELSKE den uansett om skjørtekanten ikke er rett og om ikke fargen er helt on fleek eller om noe sklir ned eller ut eller vekk. Seriøst, i hennes øyne ser den ut som en milliooon dollar, hun blir kjempeglad! Barn er veldig greie 🙂 Så ikke vær for kritisk til deg selv. Dette blir innertier! Masse lykke til 🙂

 5. Oi det var jammen meg litt av et prosjekt du har satt i gang med! Er det noen som får det til, så er det deg 🙂 Lykke til med pyntingen, håper 3 åringen blir fornøyd når hun våkner i morgen tidlig 🙂

 6. Heier på deg❤️
  Og gratulerer så mye med 3års dagen til Nelia

 7. Veldig sporty gjort! Gleder meg til å se resultatet 🙂

 8. Cecilie

  Ville bare si at jeg i går benyttet meg av koden CAROLINE på Daniel Wellington. De har et fantastisk Black Friday tilbud. En klokke og en gratis rem utenom. Når jeg i tillegg tastet inn CAROLINE ble det ytterligere et par hundrelapper i rabatt. Hele klokka med to remmer og gratis frakt kom på 900,- Så tusen takk for den rabatten og jeg gleder meg til ny klokke 🙂

 9. Happy Black Friday!
  Kikar in för att önska dig en fantastisk helg. Äntligen fredag!
  Miljoner kramar <3

 10. Hei,
  Jeg bare lurer på om du har sett «Helen flytter inn»? Når hun er på RASP på Ullevål.
  Har du noen tanker om dette? Jeg synes det er veldig viktig tema spesielt i en blogg som har fokus på å være tynn/slank og flink pike , eller «power women» som du sier, trening og mager kost.
  Det er ikke kritikk bare et sterkt ønske om at du har noen tanker om dette, spesielt siden du har fortalt at du har hatt et anstrengt forhold til mat.

  1. Caroline

   Nei, det har jeg ikke sett. Jeg har på ingen måte mager kost og mitt anstrengte forhold til mat hører fortiden til 🙂

   1. Vigdis

    Det var signalene du sender ut jeg tenkte på, ikke deg som individ.

   2. Caroline

    Jeg kan ikke se at jeg har sender ut signaler om mager kost eller om å være tynnest mulig. Flink pike-syndromet kan så være, men slik er jeg bare.

   3. Vigdis

    Håper du skjønner hva jeg mener ellers er sider ganske trist. Mager kost er en ting, men ha full kontroll på inntak av kalorier. Men om du ikke ser signalene har du svart på kommentaren min.

   4. Caroline

    Jeg teller ikke kalorier, og gir heller ikke signaler om at jeg gjør det. Faktisk har jeg vel flere ganger her på bloggen skrevet at kalorier er noe jeg ikke teller, så hvor du har det inntrykket fra vet jeg ikke.

   5. Vigdis

    Ok.. Men hvor mye karbohydrater du inntar har du god oversikt over 🙂 det er greit det. Du kan få kalle deg power-women og alt annet, skulle bare ønske du var mer bevist din roller.

   6. Caroline

    Det var en periode hvor jeg hadde kontroll på det, men det var ikke fordi jeg telte, men fordi vi «kun» spiste karbohydrater fra grønnsaker og da ble det så lavt at jeg uten å telle kunne si at det var ca. 50 gram. Men dette er jo en god stund siden, og ikke så veldig relevant akkurat nå.

 11. Spent på resultatet! Hadde endt opp med å se ut som noe fra en skrekkfilm hvis jeg hadde stått for pyntinga. NOskills..hehe!

  1. Caroline

   Hahaha! Kanskje du hadde overrasket deg selv! Det gjorde vi :p

 12. Gratulerer med dagen til Nelia som fyller hele 3 (!!) år i dag! <3 Kan du hilse fra oss lesere? 😉

 13. Kan jeg spørre hvor dere kjøpte de lysende ballongene vi så på snap? 🙂

  1. Caroline

   De er fra extra leker 🙂

 14. Anette Solheim

  Hvor er hettegenseren din fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra BikBok 🙂

 15. Så gøy,rart du ikke bare bestilte en slik superflott prinsessekake istedet 🙂 spent på å se res av kaka, blir nok bra. hvorfor sier d u at du ikke er en BAKER? gratulerer med prinsessa, hun var superskjønn og ser ut som en liten engel i den kjolen.

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Jeg er jo ingen baker – dvs. at bakst ikke er min sterkeste side. Eller kakepynt da, det er jeg virkelig ikke så trent i. Men det var kjempegøy å lage kaken! Har bestilt masse bakst til feiringen neste helg, gøy å lage selv også 🙂

 16. Er så spent på resultatet! Sikker på at den ble fin, men om den ikke ble helt vellykka, så er det enda morsommere å se resultatet! Har selv prøvd på en liknende kake, og resultatet ble mildt sagt komisk :´D

  1. Caroline

   Bilder kommer snart :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *