jul i vinterland

julemarked_8

Jeg hadde en helt fantastisk fin kveld på konsert med storesøster i går (Jake Bugg var helt amazing live) og Naia hadde også hatt det fint – hun holdt seg i hvert fall mett og fornøyd til mamma kom inn døren på hotellrommet igjen 😉 … selv om Lars-Kristian sendte hundre kriseSMS underveis i konserten, BARE for å tulle med meg. Ha.Ha.Ha. 

julemarked_6

I dag våknet vi heldigvis ikke før klokken åtte og da ventet frokosten på oss. Så gjorde vi oss klare, pakket alt i bilen og stakk en tur til spikersuppa for litt julestemning. Det er det nemlig julemarked hver dag fremover, hvor fantastisk er ikke det? I hvert fall for de som bor i Oslo, vi får ikke akkurat så mye glede av det når vi bor her, men jeg synes det er så fint å bare vite at muligheten finnes 🙂  Brente mandler, gløgg i glasset, masse deilige julete ting å se på, kandiserte epler, kakao, lys i trærne og pariserhjulet med Nelia er stikkordene for hva vi har gjort og sett og spist i dag. Selv om jeg virkelig har blitt pysete med årene, synes det var dødsskummelt på toppen av det de kalte Julestjernen og begynte å skjelve i hele kroppen da jeg kikket ned. Fytti. 

julemarked_10

julemarked

julemarked_9

julemarked_3

julemarked_2

julemarked_4

julemarked_5

(annonselenker) vesten min finner du HER / genser HER 

julemarked_7

julemarked_11


Så vinket vi ha det til Anette, gjorde hundre små ærender og kom oss ut av Oslo akkurat i tide til å møte rushen. Herlig! Men det er koselig å kjøre bil da, selv om jeg ikke var verdens beste selskap i dag. Sovnet minst ti ganger på veien før vi var hjemme 😉 Nå har vi nettopp fått i oss middag (LITT sent sa du?!) og jeg er så klar for sengen. I hvert fall veldig snart 🙂 Håper dere har hatt en kjempefin onsdag! 

23 kommentarer

 1. Ranveig

  For en fantastisk julestemning, til å bli glad av 🙂 Gleder meg til Oslotur før jul. Hvor er den superfine leopardvesten din fra? Den vil jeg så gjerne ha 🙂

  1. Ranveig

   Beklager, så linken nå 🙂

  2. Caroline

   Den er fra Ganni 🙂

 2. Oslo looks so nice and cozy. I have never been there but you totally come and visit Tivoli in the winter. It’s amazing:)

  Have a great evening!

  https://mihabalan.com/2016/11/23/women-in-menswear-ootd/

 3. Marianne

  Åå, det julemarkedet så koselig ut! Skal på en liten weekend med shopping og kos 16.des,vet du om det er der så lenge eller hvor jeg kan finne info om det? 🙂

  1. Caroline

   Forstod det slik at det skulle være ut desember 🙂

 4. Så nydelig! Hvor mye kostet inngang?

  1. Caroline

   Ingenting for inngangen, men vi betalte for karusellene etc. 🙂 Det var ganske dyrt :p

   1. Jeg og døtrene mine vurderer å dra dit nå i desember en gang 🙂 Hvor mye kostet det å ta den store karusellen? <3

   2. Caroline

    Vi betalte 150 tror jeg, men det er pakkepriser som inkluderer flere aktiviteter som ikke koster mer enn 269,-

    https://www.ticketmaster.no/event/jul-i-vinterland-julegaveverksted-billetter/514453

 5. Jeg husker jeg også skulle ta et sånn pariserhul i syden et sted. Jeg er kjempepysete når det kommer til karuseller, men var litt kjepphøy da jeg skulle ta pariserhjulet med mannen. Mannen på sin side var ikke begeistret og etterhvert som jeg syntes det ble vel høyt og så han satt og klamret seg fast kunne jeg ikke akkurat innrømme at jeg også var litt redd. Haha… Ganske letta når den turen var over. 🙂

  1. Caroline

   Haha :p Selv om det er skikkelig ille å bli redd når du ikke har kontroll :/

 6. Jeanette

  så utrolig koselig!

 7. Oh My God! How beautiful! i want to go there! Maybe one day I will 🙂

 8. Christine

  Du som er så glad i jul burde sette på P7 Klem,der spiller de julemusikk hele dagen lang. Har den kanalen på på radioen hele dagen lang nå,og jentungen er jo så fornøyd.

  1. Caroline

   Jeg veeet! Det er sånn hvert år, helt fantastisk 🙂

   1. Går det an i bilen? Eller må du ha DAB? 🙂

 9. Tina hult

  Nydelig! Så flotte bilder Caroline, fanger virkelig stemningen. Hvilket objektiv har du brukt? <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Litt forskjellige, men Sigma 50mm ART f1,4 og Sigma 105mm f2,8 🙂

 10. Så koselig! Kan jeg spørre hvor genseren din er fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Ganni, kjøpt på Boozt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *