red knit sweater

antrekk_mandag

Hei tirsdag! I dag kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er hundre prosent meg selv igjen og det føles så bra! Jeg startet dagen med en treningsøkt helt etter planen jeg lagde meg i går og nå sitter jeg klar som et egg foran dataen for å jobbe helt til Naia våkner 🙂 I går var vi i byen en tur og jeg fikk handlet siste rest til pakkekalenderen til Nelia. Det blir en blanding av ting hun trenger, ting hun ønsker seg, småting og godteri i år. Jeg synes det har vært enda morsommere å handle inn til årets julekalender kontra fjorårets. I fjor var jo det første året hun fikk pakkekalender og jeg følte at hun var akkurat gammel nok, men likevel forstår hun så mye mer av alt sammen i år og da blir det jo enda bedre 🙂 

antrekk_mandag_4

Her kommer gårsdagens antrekk, det var faktisk ganske mildt ute og denne genseren varmet noe helt vanvittig. Dårlig hårdag OG travelt hadde jeg også, så da ble løsningen favoritthodeplagget mitt. Vet at en del av dere ikke er så fan av den, men jeg virkelig elsker den. Min go to løsning når jeg har det travelt! 

antrekk_mandag_3

antrekk_mandag_5

antrekk_mandag_1

antrekk_mandag_6

vest mango / bukse mango / ringer hasla / sko bianco by camilla pihl / hatt tommy hilfiger x gigi hadid/ (annonselenker) genser HER / bukse utsolgt – lignende HER / veske adax by caroline berg eriksen HER 


Vi sees senere, ha en nydelig tirsdag så lenge! 

28 kommentarer

 1. Synes hatten din er tøff jeg 🙂

 2. Det bildet der du står inntil den røde veggen hadde vært kjempefin som header på bloggen! Du ser strålende ut som vanlig, ha en fin dag <3

  1. Helt enig! Synd at du tviholder på eksisterende header, når det er tatt så utrolig mange fine bilder av deg! 🙂

   1. Håller med! Enligt mig symboliserar den headern varken dig eller bloggen. Den är mörk och dyster och har aldrig fallit mig i smak :p LK tar ju så sjukt fina bilder, varför inte använda dem? 🙂

 3. Fy flate så «hårete» antrekk! Det likte jeg 🙂

 4. Hei du! Fyttirakkern, bilde nummer tre var skikkelig fint! Vakkert og ekte, det digger jeg. Synes også hatten er sabla kul – jeg liker at du kler deg i akkurat det du vil og ikke bryr deg om nettroll. Jeg er 20 år, men har lest bloggen din i årevis, og hver gang jeg går inn er det som et tonn med positiv attitude og stå-på-innstilling treffer meg. Stå på!

  1. Men i alle dager? Er man nettroll fordi man har svart på spørsmål fra Caroline? Hun har spurt direkte om hva leserne syns om hatten før. Om ikke jeg husker feil var det type «yey or ney».
   I dette innlegget opplevde jeg ikke at Caroline ytret det som at noen hadde hetset henne for hatten, men at hun visste at det var delte meninger – med et glimt i øyet.

   Det er like mye nettroll å kommentere at vanlige lesere er nettroll, som de som faktisk troller.

 5. Hei Caroline! Stilig antrekk. Elsker Nelia-veska og måtte selv gå til innkjøp av den for en stund siden. Dessverre så sverter foret inni veska, har du opplevd det eller noen erfaringer med det?

  Klem!

 6. Beautiful as always! I love these boots, love everything that you wear except that hat 🙂 don’t know why but I dooon’t like it.

 7. Du er så fin!:)
  Her må det også handles inn til pakkekalender:)
  Kanskje du kunne laget et innlegg om pakkekalenderen?:) hadde vært fint med tips!
  Tenkte jeg også noen dager skal vise til en aktivitetog som f.eks legge i en kjevle/kakeformer og skrive på en lapp eller si at vi denne dagen skal bake pepperkaker:)

  Ha en fin dag videre!

 8. Den hatten må du bare legge bort.

 9. Dette antrekket likte jeg svært godt 🙂

  Men jeg lurte på om du kunne lage en videoblogg eller snapchatte om hva du gjør i løpet av en dag, fra du står opp til du legger deg. Hadde vært artig å få lov til å være med deg fra minutt til minutt en hel dag. Ikke at du må gjøre det i den nærmeste framtiden, blir fort litt mye å filme en hel dag når man har to småunger, barnebursdag og jul rett rundt hjørnet.

 10. knitting brand?:)

 11. Hei 🙂

  Jeg lurer på hvor hjerteskålene du har er fra? Og om de finnes i flere størrelser?
  https://www.carolinebergeriksen.no/2015/11/11/oppskrift-onsdag-asiatiske-fiskekaker/

  Også lurer jeg på hvor disse glassene er fra
  https://www.carolinebergeriksen.no/2016/01/27/oppskrift-onsdag-valnottgrot/

  Synes du har så utrolig mye fint på kjøkkenet ditt! 🙂

 12. Hohoho, den hatten ja! Personlig liker jeg ikke hatten, men det er jo ikke jeg som skal bruke den, så det spiller ingen trille. Det viktigste er jo at du liker den! Dessuten så kler alt den smukke, er det noe som heter 😉 Digger ellers antrekket. Kule sko!

 13. Ranveig

  Synes du var kjempefin her, liker alt du har på deg, inkl hatten 🙂 Gikk inn på linken til genseren, men ser at den er utsolgt. Fikk ikke opp merket på den, hvor kommer den fra? Ha en fin kveld 🙂

 14. Fine boots, men hatten og vesten, nei.

 15. Jeg er sikkert kjempetreig,men jeg har i det siste hengt meg opp i at du kun fotograferer fra samme side, uten unntak. Og når man føret legger merke til noe blir man jo litt opphengt, så nå får jeg helt kula av å aldri se bilder ‘andre veien’. Hva er grunnen til at du kun viser venstre side? Det blir jo veldig lite variasjon i bildene når man scroller nedover siden.

  Når det er sagt tar dere veldig fine bilder, noe av det bedre man kan se.

 16. hahhaa, ja du har rett. den hatten er helt grusom. ser ut som en sånn hatt piloter eller de som jobber på svære skip bruker.

  1. Caroline

   Det ER en sånn hatt som piloter bruker.

 17. En ærlig og usminket tilbakemelding: For et grusomt antrekk, og da mener jeg alt, bortsett fra vesken. Du er strålende vakker som alltid.

 18. Love the sweater! The first thing what came to my mind was – Christmas sweater haha:)

  https://listiration.com

 19. Irmelin

  Veldig fin genser, og den passet godt sammen med buksa!

 20. Likte ikke dette antrekk i det hele tatt. Eller egentlig liker jeg alt (bortstatt fra hatten), men alt hver for seg. Synes ikke det er en fin kombinasjon. Men synes at du ser fint ut for det om 🙂

 21. lipstick brand:)?

 22. Ikke noe jeg kunne gått med. Og ja, for en forferdelig hatt

 23. Hatten er bare helt konge, det er resten av antrekket også. Ha en super uke videre

 24. Veldig fin genser

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *