denne mandagen trenger jeg

mandag_trening_1

Hei mandag! Endelig en ny uke! Etter denne helgen kunne ikke mandagen kommet fort nok – eller den kunne jo det, for jeg hanglet fortsatt litt i går og da Nelia kom inn til oss i dag med absolutt alle bamsene hun sover med om natta i favnen, som hun lempet opp i sengen klokken seks, da var jeg litt usikker på om jeg var klar for at det faktisk var mandag. Men så gikk minuttene mens vi lå der og koste oss, kroppen våknet sakte til og så følte jeg meg helt ok. Litt uggen, men helt ok og da tenkte jeg det var helt innafor å prøve seg på en treningsøkt. Det VAR så digg! Jeg tok det veldig rolig, men bare det å bevege på seg etter å ha ligget i dvale (eventuelt i en krøll under dyna) siden natt til fredag – DET VAR SÅ BEFRIENDE! Kroppen min er så glad nå og humøret ble løftet til nye høyder. Bevegelse og trening altså, det er gull for kropp, sjel og sinn! 

mandag_trening_3

avocado med salt, pepper og majones in my ♥♥♥ 

mandag_trening_2


Det er lenge siden jeg har delt treningsplanen min med dere nå og jeg har jo faktisk startet å lage meg en oversikt over ukene selv (selv om det gaaanske ofte blir endringer underveis) så jeg tenkte at det kunne være gøy å dele den igjen! Slik blir min uke om jeg holder meg frisk og alt går etter planen ellers: 

treningsplan uke 472


Nå skal jeg hive meg rundt og starte arbeidsdagen i rolig tempo, så får jeg heller gi full gass fra i morgen. Viktig meg en rolig start etter denne helgen altså! Ha en nydelig mandag, dere ♥ 

29 kommentarer

 1. Elsker treningsplanen din! Hvilket program bruker du til å lage den? 🙂

  1. Caroline

   Picmonkey 🙂

 2. Cathrine

  Hei Caroline!

  Jeg har fulgt deg i 3 år nå og vil bare takke deg for mye inspirasjon i hverdagen! Du står på, er kreativ, super organisert og gjør deg flid med jobben din 🙂 Det er beundringsverdig! Vil bare ønske dere en fin førjulstid, og lykke til med alt det spennende som skjer fremover 🙂 Ha en fin dag!!

  1. Caroline

   Tusen takk for at du har fulgt meg så lenge, Cathrine <3

   Håper du har hatt en fin dag 🙂

 3. Ha en fin uke, Caroline! Fortsatt god bedring i heimen 😉

  1. Caroline

   Tusen takk! Ha en fin uke du også 🙂

 4. Hei, har du Iphone Plus eller vanlig Iphone 7?

  1. Caroline

   Vanlig iPhone 🙂

 5. Ingvild

  Hei 🙂
  Hvor har du kjøpt speilet som henger over sofaen i stuen deres? Og, hvor dyrt var det? 🙂

  Mvh Ingvild

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂 Det er lenge siden jeg kjøpte det, husker ikke helt, men du kan finne det på TM Design sin facebookside 🙂

 6. Kunne du lagt ut treningsplanen for uken din litt oftere? Fint å gå litt utenfor sin egen treningsplan og prøve noe nytt! 🙂

  1. Caroline

   Det kan jeg se om jeg får til 🙂

 7. Du ser så flott ut!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Hei! Spilte «Junior Fantasi» med dattera vår på snart 9 år i helgen. Hun skulle mime et yrke. Hun satt og latet som hun skrev på et tastatur, også innimellom kom hun med masse «pose’er»…noe vi ikke skjønte sammenhengen med der og da i alle fall. Klarte ikke gjette hva hun mente. Hun var rimelig oppgitt over at vi ikke skjønte at yrket var «blogging». Hehe. Kidsa har i hvert fall skjønt at det er et yrke på lik linje med noe annet 😉 Ha en fin uke 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Morsomt! 😀

 9. Sinnsykt fin kropp Rimelig sexy, stram og fin Og du er 2 barns mor, OMG

 10. Ranveig

  Frehs ny uke med trening, vi liker Har du oppskrift på fløtekarameller? Supert hvis du kan dele

  1. Ranveig

   Fresh, skulle det stå

 11. Hei, Caroline.
  Jeg lurer på en ting ang. trening. Jeg har inntrykk av at du trener relativt likt uke for uke. For å ta et konkret eksempel, jeg har sett den rosa kettlebellen på bildene over lang tid. Det gir meg inntrykk av at du trener for å vedlikeholde formen, få energien og andre fordeler trening gir. På den andre siden løper du jo en del intervaller og du har jo en god del kondisjon på denne ukens plan. Noe som gir inntrykk av at du trener hardt, for å bli i bedre form. Så- jeg lurer på hva målet ditt med treningen er? Presser du hardt hver gang du løper intervaller for eksempel, eller holder du en liten fot inne i komfortsonen? Øker du vekter eller tilpasser øvelser etterhvert, eller er styrkeøktene like?

  Jeg vil bare presisere at jeg ikke mener å være kritisk til trening her- så lenge man er i aktivitet synes jeg folk gjør en god jobb for seg selv, sin helse og faktisk samfunnet. Jeg er bare nysgjerrig på om du har noen mål, for eksempel et løp du trener mot eller en personlig rekord du vil slå 🙂

 12. Siden du har litt mer videoer osv fortiden, vil jeg gjerne komme med forslag 🙂

  1: vlogging, en dag i livet ditt 🙂
  2: Åpne «fan»-post. Mange vloggere som samler det de får i posten fra lesere og kikkere, og åpner det på kamera.
  3: kveldsrutine/morgenrutine

  Klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 13. Hei! 🙂 har du Pinterest? Trenger så veldig inspirasjon til oppussing……

 14. where that cap?:=)

  1. Caroline

   G-Max 🙂

 15. Ida Holter

  Kan jeg spørre hvor bordet og stolene er kjøpt? Så utrolig lekker kombinasjon Lykke til med nytt hus

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

 16. Kariann

  Ta det litt rolig nå Caroline. Fikk omgangssyke forgje tirsdag som slo meg helt ut. Har selv en liten som jeg ammer som tok det lille overskuddet som var. Så mandagen var første dag jeg følte meg så godt som normal igjen, så fikk jeg kjenne på tirsdagen hvor svekket immunforsvaret var. Haha. Hatt influensa siden. 😛
  Men ønsker deg en kjempe fin uke, og krysser fingrene for helsa di. 😀
  Stor klem<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *