always keep track of time

151116_Black_DW_5481

Julen nærmer seg og selv om det faktisk er over en måned til selve dagen, kan det lønne seg å tenke på julegaver allerede nå – tiden går som kjent veldig fort når desember først banker på døren! Det er alltid et familiemedlemmer eller to som er mye vanskeligere å finne gave til enn andre, så hva skal du gi dem? Og hva kan du gi en som har alt? I know – en klokke! Jeg går nesten aldri noe sted uten en klokke på armen, det er utrolig hvor fort du blir avhengig av tiden, spesielt om du er travel og har full timeplan. Daniel Wellington har vært en av mine store favoritter i mange år nå og samlingen begynner å bli skikkelig fin – alltid en klokke uansett anledning! 

151116_Black_DW_5563

151116_Black_DW_5483

151116_Black_DW_5437

Nå har de nylig sluppet en ny kolleksjon, classic black collection, og dette er uten tvil min favorittkolleksjon noensinne. Den er så lekker, klassisk og samtidig er klokkene virkelig et blikkfang. De gjør mye for et enkelt antrekk og passer også perfekt til partysesongens mange fine kjoler eller dresser. Sjekk ut hele kolleksjonen HER

151116_Black_DW_5521

151116_Black_DW_5535

151116_Black_DW_5552

151116_Black_DW_5578 (1)

bukse gina tricot / genser by malene birger / sko bianco / jakke ganni / klokke daniel wellington  


Med rabattkoden CAROLINE får du 15 prosent rabatt på alt du finner hos www.danielwellington.com. Denne fungerer i alle land og varer frem til 20. desember. Daniel Wellington har  gratis frakt verden over 🙂 

128 kommentarer

 1. Hvor er buksen på mystorien din fra?

  1. Caroline

   Den er fra Ganni 🙂

 2. Har du 36 eller 40 mm på klokken på bildet?

  1. Caroline

   36 mm 🙂

 3. Hei Caroline! 🙂 Jeg har et spørsmål angående disse klokkene. I fjor kjøpte jeg en Daniel Wellington klokke til typen min, og den var bare helt nydelig. Men når jeg skulle hente den på posten, så fikk jeg helt sjokk! Det kom et beløp på 600kr pga. tollen… vet du om det er like dyrt hver eneste gang? Har du noe erfaring rundt dette?

  Ønsker deg en flott kveld videre, skjønne! Klem fra Stine 🙂

  1. Caroline

   Hvis du handler på Daniel Wellington så trekker de fra mva. på prisen som er oppgitt i butikken! Dvs. at hvis du kjøper en klokke som er priset til 1250,- på nettsiden deres, så betaler du kun 1000,- + frakt når du sjekker ut. Når klokken kommer til Norge betaler du vanlig mva. pluss et lite fortollingsgebyr. Normalt er det på ca. 100,-, jeg husker ikke helt.

   Så om du betalte 600,-, kan det være at du kjøpte noe som kostet ca. 2000,-? Da blir det ca. 500,- i mva. + gebyret 🙂

 4. Karoline

  Det er et kjempebra tilbud, har selv benyttet meg av det.
  Det eneste negative , som jeg ikke ble informert om var at det kommer toll i tillegg. Jeg trodde de sendte fra Norge.

  1. Caroline

   Det er ikke toll på klokker! 🙂 Om du har betalt det så må du si i fra til tollvesenet slik at de refunderer deg beløpet! Når du kjøper på Daniel Wellington så trekker de av merverdiavgiften på prisen som vises i butikken, og så betaler du normal mva når klokken kommer til Norge 🙂

 5. Jeg har kjøpt meg flere DW klokker på ebay, til under 50-lappen!! Og de er helt identiske som orginalene. Sambo fikk en klokke i innsatsgave på jobben, og begge klokkene både ser og holder seg helt like godt.
  Et lite tips til de (som meg) som ikke har råd til å bruke de pengene på ei klokke 🙂

  Du ser forresten flott ut som alltid, og jeg må innrømme at jeg ble veldig glad da jeg så at du har gått tilbake til kort hår. Sorry ordbruken, men du er griselekker med det håret!

  Ha en fin kveld <3

  1. Caroline

   Da har du nok kjøpt falske produkter, ja :/

   1. Ja så klart det er, det er jo ebay! Jeg syns klokkene er fine, og jeg bryr meg fint lite om merker, så da passer det meg utmerket 🙂

   2. Ikke alle som bryr seg om merker da… hvorfor bruke unødvendig mye når man kan få det til en rimelig penge.. og når dem uansett ser helt like ut..
    Tusen takk for tips stine, jeg skal gå inn på e bay å titte.

   3. Hvor i kommentaren kommer det frem spm om klokkene er falske ? 🙂
    Noe jeg har misforstått ?

  2. Takk for tipset!!

  3. Ellers takk

   Hvis klokkene kun ligner (ikke DW-logo osv) er det jo tipp topp, men om det er kopi synes jeg det er synd folk kjøper det. Personlig vil jeg absolutt ikke støtte folk som tjener penger på å stjele andres arbeid. Moralsk mener jeg det er forkastelig.

   1. Sølvi

    Enig!

   2. helt enig! samme med merkevesker og andre designer-produkter. den usle industrien er gigantisk, og ødelegger for motehusene. jeg synes ingenting om å støtte de som lever av å stjele andres suksess. faktisk er det ulovlig i mange land også. før i tiden var det mye lettere å se om ting var fake, men de har blitt så flinke på å kopiere nå at ofte må det et trent øye til for å klare å se om det er ekte vare. mamma kjøpte julegave (uggs) til meg på en nettside hun trodde var skikkelig. da hun fikk skoene var de tydelig fake, og ingen mulighet til å sende tilbake, og nettsiden var allerede lagt ned. hun var ganske lei seg, og følte seg lurt. har en ikke råd, så bør en heller kjøpe produkter som ligner men som ikke har stjålet logo og alt. caroline har ofte luksus vs budsjett der skikkelige butikker som DNA etc lager sko som kanskje ligner litt på designersko, men som ikke er fake likevell. heller det…

  4. Aleksandra

   Hvordan kan Man finne dem? 🙂

 6. Hei Caroline, for en stund tilbake så hadde du en video av en pakke du fikk fra zara.
  Den sorte med semsketskinn og sølv ring.
  Likte den så godt selv så bestilte. Er så usikker om jeg skal beholde den eller ikke.
  Har du din forsatt?
  Synes hengselen til å sette på stroppen er feil plassert.. blir så rar
  Jaja uansett du er en knupp❤❤❤❤❤

  1. Caroline

   Jeg synes det samme, så jeg sendte den tilbake i går faktisk :p Heldigvis er det lang betenkningstid!

 7. Mayliss

  Du så så stor ut her. Har du mange kilo igjen etter svangerskapet? Jeg synstes faktisk du er veldig fin nå når du har så mange ekstra kilo på kroppen. Husk at menn liker lubbene jenter 🙂

  1. Caroline

   Jeg har vel ingen kilo igjen nå, men takk likevel for det som skulle være et kompliment 🙂

   1. Therese

    Menn liker lubne kvinner faktisk!!! Min mann liker ikke lubne kvinner, han liker meg. Veldig glad menn liker forskjellige kvinner sånn at alle har mulighet å finne kjærligheten!

    Skjønner ikke hvorfor vi må kommentere andre sin kropp, uansett om det er positiv eller negativ kommentar.

   2. Veldig enig☺ Fatter ikke at folk gidder å skrive sånt engang.

   3. Du så IKKE stor ut her.. i alle dager..
    Syns det ser ut som du har fått mer muskler på beina og mer rumpe, du ser veldig bra ut!

   4. Omg for en små frekk ting og si, satt akkurat og tenkte på hvor tynn du er rundt ankelene og på lårene 😛
    Så bra at «andre menn liker lubbene jenter» for Caroline er jo gift med en som digger «henne» for hennes kropp, utseende og personlighet 😉
    Sytest det er litt upassende og komentere vekten til andre jeg da, men det er jo bare meg 🙂

   5. Jeg syntes også at du er mye finere nå :). Du ser og fremstår mye sunnere nå. Litt vektoppgang skader ikke. Har du forresten tatt Restylane i leppene ? 🙂

   6. Kjære Gud i himmelen. Jeg klarer virkelig ikke å forstå hvordan enkelte mennesker kan holde på slik? Jeg har aldri kommentert, men denne kommentaren fra «Mayliss» er jo helt grenseløs. Det er utrolig trist å se hvor vondt andre mennesker har det med seg selv – det er bare usikkerhet som tyr til slike angrep på andre mennesker… Antageligvis så har du lært å ikke legge vekt på slike mennesker som dette Caroline. Du gjør en bra jobb. Ha en veldig fin helg!

   7. Liv-Hanne

    Hvis det var et kompliment så var det virkelig dårlig formulert. Det fremstår mer som en person som av en eller annen grunn har lyst til å komme med et stikk. For å se så trent, velformet, slank og nydelig ut etter en graviditet som du gjør, Caroline, det skal mye til. Ingenting kommer gratis, bortsett fra gode gener. Men selv med gode gener MÅ man faktisk gjøre en jobb for å så flott ut som du gjør. Ønsker Mayliss lykke til med trening og kosthold. Håper det opplegget hun har er optimalt for henne, og at hun ikke er alt for tynn eller tykk for de mennene hun eventuelt omgåes med. Det viktigste er tross alt personligheten, så hvis kroppen er så som så kan man komme veldig langt med en vinnende personlighet.
    Riktig god helg, til deg Caroline!

   8. Ser så stor ut faktisk….Beklager, men det er det mest latterligste jeg har hørt!

   9. Det er vel slik mange opererer for å få gitt ett stikk i form av et «kompliment», man ser det hele tiden på Kvinneguiden. «Åh, så fin hun er når hun ikke utgir seg for å være perfekt,» «Se nå lar hun fansen gå til angrep på folk som legger igjen konstruktive kommentarer igjen» Jepp, den kom faktisk etter «Maylis» sin kommentar nå også. Men det er alltid gjennomsyrede kommentarer, og stakkars mennesker som da blir halshogget for sin uskyldige kommentar. Kvinner er kvinner verst.
    Du er slank og vel så det, så jeg tviler på at slikt biter på akkurat, hehe.

   10. Jeg tror kanskje Mayliss bare mente det som at du ikke er like skrapa som du var da du startet å blogge, selv om det var litt klønete formulert. 🙂 Kroppen forandrer seg gjerne litt i 20-åra og etter graviditet, og det er jo bare bra!

  2. Mayliss. Herregud for en kommentar :(, det er lov å tenke litt før en skriver . Og uansett så tror jeg nok ikke Caroline tenker over hva andre menn liker siden hun er godt gift.
   Caroline ser super flott ut, og hvordan skulle hun sett ut til vanlig om du mener hun har mange ekstra kilo her. Denne var stygg og lite gjennomtenkt

   1. Jeg tippet kommentaren var nøye gjennomtenkt. Kun for å være slem.

  3. Hva i alle dager er det for en kommentar? Caroline er da langt i fra lubben?
   Syns forresten du ser veldig sunn og frisk ut, Caroline 🙂 Ha en fin kveld!

  4. Camilla

   OMG sier jeg bare! Jeg håper du har blitt veldig hardhudet med årene, Caroline! Det er virkelig mye crap du må stå ut med. Blir lei meg på dine vegne:(

   God klem fra meg, fine du<3

  5. Mayliss, hvis du virkelig mener den kommentaren der og ikke bare er ude efter at provokere, så tror jeg virkelig du har en forstyrret forhold til kroppen.

  6. Elisabeth h

   Hvor er de kiloene, Mayliss?

  7. Eh? Jeg trodde ikke helt mine egne øyne.. Skrev du akkurat det der?

  8. Kristine

   Oj! Hvis Caroline har ekstra kilo på kroppen, lurer jeg på hvordan jeg ser ut i dine øyne:( Man kommenterer ikke andres vekt. Man er som regel klar over slikt selv.

  9. E da mulig??? Herrefred og djisess christ… Jodelkommentar!! 😉

   1. Til Mayliss…. sjølsagt… 😉

  10. Vet ikke helt hva du forsøker på her, men vellykket er det i hvert fall ikke.

   Tenker du på hvilke signaler du sender til unge jenter som leser denne bloggen?

  11. «Du ser så stor ut her»
   Unnskyld meg, men hva faen er det for noe å si til et annet menneske?
   Jeg blir skremt..

  12. Henny88

   Denne kommentaren må komme fra noen med et forvrengt kroppsbilde. Lubben? LOL Jeg må faktisk le litt, selv om jeg synes synd på vedkommende som kommer med et slikt utsagn… :/

  13. Lubben, faktisk? Det kan man vel neppe si at Caroline er? Jeg syns ellers også at du var veldig fin på disse bildene, Caroline! ♥️

  14. Rebecca

   Har så mange ting jeg har lyst til å skrive til denne kommentaren….men har lært av min mor at om man ikke har noe pent å si, skal man heller ikke si noe.

   Uansett. Jeg digger det korte håret Caroline. Jeg, med mitt Christina Yang hår, gråter litt innvendig for at jeg aldri kan ha det. 🙂

   Ha en fin dag!

  15. Spesiell måte å gi et kompliment på :p Vakker er du Caroline, og stor er du i hvert fall ikke 🙂

  16. Mayliss, jeg skjønner ikke helt om du er bare veldig ufin eller rett og slett ikke så smart. Sier du sånt til folk? Husk at menn liker classy og smarte jenter, så logg deg av nettet, gå på skole, les en bok, lær litt manerer og ha et fint liv!

  17. Altså, hva i hel……! Stor ut? Hun er jo veldig slank, og har en tykk genser. Du skjønner vel at en tykk genser ikke er det samme som å være «stor». Utrolig rar kommentar, og NEI, det er ikke alle menn som liker «lubne» jenter. Verste jeg har hørt. Selv om du selv kanskje er lubben og mannen din liker det, så vil det ikke si at alle menn liker det. Fy på deg !

   1. Å kommentere at andre er slank, tynn osv. er også å kommentere kroppen til andre. Det bør dere kanskje tenke litt over før dere sier det til noen. Man sier liksom ikke «Så tynn du har blitt» Det er det samme som å si «Så tjukk du har blitt» Det kan faktisk oppleves like sårende for mange av oss. «Hun er jo veldig slank» sier du. Synes du det er greit? Jeg hadde i hvert fall ikke blitt så veldig takknemlig for å få høre det :/ Og det har jeg fått høre mange ganger. Det er ikke særlig pent å si.

  18. Skulle gått til specsavers

   1. Elisabeth h

    He he, konge, Trine! ☺️

  19. wow! Frekkhetens nådegave….

  20. Så så stor ut? Heheheh.. du da. Kanskje du skal ta deg en tur til øyelege? Genseren er baggy, men å kalle Caroline stor er vel drøyt på alle mulige måter….. både overfor Caroline og for de som er større enn henne.

   1. Ehh, unnskyld meg, men «Både for Caroline og de som er STØRRE enn henne? Er ikke det å si at hun er stor? Oppfattes i alle fall som det.

  21. Haha, ja Caroline er jammen lubben og stor… x)

  22. Elisabeth

   Lubben?? Er du gått i fra vettet, eller er du kun ute etter å prøve å ta Caroline på noe? Hun er normalt slank og flott og jeg tror at de aller fleste ser det! Du må nok bare få deg noen andre å hakke på, for ingen hører på det du sier :p

  23. Ha, ha, ha. Snakk om skjult kritikk. Det er det dårligste forsøket på et råttent stikk jeg noen gang har sett. » alle de kiloene ekstra» og » husk at de liker lubbene jenter» hvor er de kiloene, og hvor i all videste verden er Caroline lubben? Jeg vet jo at det bare er tull, og at du vil provosere, men skulle det være noe snev av allvor i dette, så tror jeg du har ett uheldig forhold til kropp.

  24. susanne

   Kjäre vene! «ser så stor ut»?? «mange ekstra kilo»?? » hvor ser du de ekstra kiloene? Caroline er så slank som man kan bli, på grensen til tynn!

   1. «Caroline er så slank som man kan bli, på grensen til tynn??? Det burde du ha trukket tilbake! Det er ganske sårende for en person å høre om du ikke visste det. Personlig hadde jeg blitt GANSKE såret og lei meg. Så du burde tenkt deg LITT mer om før du postet kommentaren!!

  25. Dette må jo være tull? Lubben? Mange ekstra kilo, hvor hen? Ingenting galt med å være lubben, jeg er overvektig selv. Men kjenner jeg blir provosert over denne kommentaren, da Caroline er utrolig slank/tynn, og veltrent. Du burde se litt nøyere etter hva lubben er, Mayliss:) Er heller ikke alle som synes det å bli kalt lubben er så koselig.

   1. Utrolig slank/tynn?? Det er ikke mange som skjønner at også det er å kommentere kroppen til noen… 🙁 Tenk dere om!!!!

  26. Mayliss…..latterligste kommentaren ever!!

  27. Skjønner dere ikke at dette KUN er skrevet for at folk skal hisse seg opp !? Er det mulig å tro at noen mener dette seriøst….?! Neste gang: drit å i kommenter tilbake. Det er da personen oppnår akkurat det han/hun vil med sånne usakligheter.

  28. For en stygg, ufyselig og skadelig kommentar! Sier du sånn til et menneske som ikke har like mye selvinnsikt som Caroline, risikerer du faktisk å skade den personen psykisk for resten av livet. Skam deg…

  29. Stor ut?!v» Lubben? Hva i alle dager. Å få litt større muskler er ikke å være lubben. Og om noen ser én mm større ut etter svangerskap, så kan det være fordi hoftene og bekkenet kan bli bittelitt utvidet. Caroline er langt i fra lubben.. Heller sunn og muskuløs! 🙂

  30. Susanne

   «kammuflert» trolling på sitt beste.. :p

 8. Aahhh, kan ikke du være så snill og ta bilder fra litt forskjellige vinkler og sider.
  Kanskje litt forfra, bakfra og den andre siden din. Blir veldig kjedelig og ensformig å se bilder fra samme side, bare litt zoomet inn og ut.
  Jeg liker at du har mange bilder og bildene er veldig fine, men hadde vært enda bedre om du hadde kommet med litt variasjon

  1. Jeg har sååå tenkt det samme, alle er tatt fra samme vinkel! Skulle også gjerne sett deg forfra og den andre siden, det er leeenge siden!

   1. Caroline

    Kan bare scrolle litt ned for å se bilder av meg forfra, for eks. i innlegget «1 er som ingen..» eller innlegget om swiss eller videoen jeg la ut på søndag 🙂 Noen ganger blir det bare sånn at jeg er mest fornøyd med bilder tatt fra siden, så da velger jeg dem 🙂

 9. Lissconnie Paixao

  Er det virkelig mulig å være så frekk og sarkastisk som deg Mayliss….Du må ha fryktelig dårlig selvtillit som kan si slike ting til andre. Nesten så jeg må le,latterlig……Ønsker veldig gjerne å se et bilde av deg,du må være perfekt.Skam deg. Håper virkelig ikke du tar deg nær av slike lavpannede kommentarer Caroline. Du er superflott:) Klem

 10. Jeg må le, Caroline er vel ikke akkurat lubben.:))

  Den svarte og hvite buksa på snapen var kjempefin forresten

 11. Herregud Matilda ,eller hva du heter!
  Jeg er ernæringsfysiolog, ikke at det har så mye å si; men den kommentaren der tror jeg reflekterer heller over på deg. Caroline har en meget slank ( og veltrent ) kropp, så hva du sier nå er så riv ruskende tullete. Caroline er heller på den smale siden av BMI (KMI på norsk) uansett fødsel eller ei, så slike utsagn er så borte i natta!

 12. Mayliss: Seriøst? Synes du Caroline ser stor ut? Hun er da feiende flott og ser like bra ut som hun alltid gjør! Stor er ikke den rette beskrivelsen.

 13. Lubben ???? Mayliss : Tror du bør få sjekket synet! Caroline er jo som alltid slank!

 14. Har en DW-klokke selv, så blir nok ikke noen ny på meg med det første – men måtte bare kommentere disse bildene. Altså, SÅ FINE! For en stemning. Elsker den duse, fine effekten.

  1. Caroline

   Tusen takk, Oda 🙂

 15. Er det bevisst når du velger varm rosafarge på lepper til kald rosafarge på klær? Har sett det før, og syns det skjærer så fullstendig. Hadde vært mye finere med en rosatone som matchet genseren på en eller annen måte.

  1. Caroline

   Nei, det har jeg vel egentlig aldri tenkt over! Jeg synes liksom denne fargen går til det meste fordi den er så nøytral, så jeg bruker den nesten hele tiden. Men tusen takk for heads up, det skal jeg tenke litt mer over 🙂

 16. Du er bare så pen! Foresten superfine farger på bildene.
  stakk innom http://www.danielwelligton.com. Og jeg syntes klokkene var kjempefine!
  Jeg likte spesielt den du hadde rundt håndleddet!Den var nydelig!❤️

 17. Er klokkene en favoritt fordi du får de gratis kanskje? Personlig synes jeg klokkene er dritkjedelig og synes ikke de tilfører ikke et antrekk noe som helst. Men en annen ting. Var det noen som kalte deg lubben over her? OMG! Det gjorde i alle fall at jeg fikk meg aldri så liten latter for det er veldig langt fra sannheten.

  1. Caroline

   Jeg får ikke alle klokkene fra Daniel Wellington gratis, kun i forbindelse med innlegg. Både jeg og Lars-Kristian liker merket, og kjøper klokkene selv 🙂

   1. Hvor mange klokker trenger man? Høres ut som at dere har huset fullt hehe. Ikke slemt ment, selv eiet jeg ikke en eneste å det går veldig fint det. Ble bare litt nysgjerrig på hvorfor man må ha så mange klokker? Eller du kanskje selger videre når du kjøper ny?

 18. Vakre deg! Disse bildene var innmari fine og jeg likte så godt antrekket ditt også 🙂 Skikkelig høstete og fint! Lars Kristian blir forresten bare flinkere og flinkere fotograf etter min mening 🙂 God helg til dere!

  1. Caroline

   Veldig hyggelig å høre, Trine! Tusen takk 🙂 Og god helg tilbake!

 19. Solstråle

  Mayliss !!hallo i lukken caroline ser stor ut??? Har du sjekket synet ditt i det siste må jo være dagens frekkeste kommentar jeg har hørt:( du ser flott ut caroline 😉

 20. jeans brand:)?

 21. Ser stor ut?? Give me a break…. Dama er slank som et siv, og hvis hun er lubben da lurer jeg på hvordan lubne jenter ser ut i dine øyne.. Nå lo jeg godt!

  1. Unnskyld meg, men det å kommentere at hun er «slank som et siv» og lignende er jo også å kommentere kroppen til andre. Har dere tenkt på det? Så dere har ingenting dere skulle sagt.

 22. Camilla

  Hvis alle kan roe seg ned å la nettroll som «Mayliss» væee i fred, så hadde nok verden gått videre! Nettrollet oppnådde nøyaktig det «hun» ville nå .

 23. Benedicte

  Hei. Så du mener at hvis jeg bestiller denne klokken skal jeg bare betale mva når jeg henter den?

  1. Caroline

   Ja 🙂

   Hvis du klikker deg inn på siden og legger en av klokkene i handlekurven, så ser du at prisen som står i handlekurven er lavere enn den som står i selve shoppen 🙂 Daniel Wellington trekker fra svensk mva. når du betaler, og så betaler du norsk mva. når du henter den i posten 🙂 Toll er det ikke på klokker, vesker o.l 🙂

 24. Rå stilig og kledelig antrekk til deg og DEN buksa var rå kul, sitter som et skudd på deg 🙂 Jeg som flere andre her fikk meg en god latter over en dårlig formulert kommentar! You look smashing as always 🙂 Og besvarte den kommentaren helt perfekt! God helg til deg og dine 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Håper du har en fin helg 🙂

 25. Hei, jeg har veldig lyst til å bestille meg en klokke fra DW, og ser da spesielt på klokker med rosegull-detaljer, syns det er så fint! Men, så tenker jeg at jeg har en ring i hvitt gull og et smykke i sølv som jeg stort sett alltid går med. Er dette noe du tenker kommer til å kræsje, eller spiller det egentlig ikke så stor rolle?
  Jeg ser jo at du har ring i en annen farge på disse bildene, og jeg synes jo du ser fantastisk ut!

  1. Caroline

   Jeg synes ikke det gjør noe å blande, i hjemmet etc. synes jeg bare det er fint å ha både gull og sølv, men som regel når det kommer til antrekk så holder jeg meg til gulldetaljer på sko, veske og tilbehør. Ringen er gifteringen min, så den er liksom et unntak :p

   Klem 🙂

 26. Dette antrekket likte jeg og falt helt for genseren fra Marlene Birger Vet du hva modellen heter?

  1. Caroline

   Dessverre, den er 3 år gammel :/

 27. hvor er veksen fra? YSL?

  1. *vesken

  2. Caroline

   Ja 🙂

 28. Camilla

  Anbefaler deg å lese det innlegget angående 2 barn en gang til. Jeg tolket det overhode ikke slik. Jeg leser at hun sier at 2 er som 2, at hun av og til ikke mestrer det når hun må amme og nelia trenger henne. At det ikke alltid blir tid til hjemmelaget mat fra bunnen. At hun ikke får til å trene hver dag lenger, og at hun må takke nei til flere ting. Hvem tekst har du lest?? Har du barn selv, og personlig syns jeg 1 var som 10 og 2 som 2. Caroline sier det jo selv hun også. Selvfølgelig merker man at man har 2, det blir dobbelt så mye, men ikke som 10! Få av deg heksejaktbrillene å les en gang til hva hun skriver. Og btw… om hun hadde det fantastisk og aldri slitsomt, hadde ikke det bare vært flott. Må du lure av deg kjipe kommentarer av den grunn. Nei… forundrer meg over fokus på mobbing blant barn. Det er jo oss voksne det kommer fra. Kanskje flytte fokuset til oss, så vi kan klare å la være å oppdra mobbere! God helg

 29. Hei, hvor har du kjøpt genseren din? Den var så utrolig fin. Håper på svar 🙂 Og de klokkene var superfine 🙂

 30. charlotte

  Tittet just innom bloggen, lenge siden jeg har besøkt den 🙂 Så flott du er Caroline! Tenkte å titte innom kommentarfeltet også på turen, virker som du får rundt 50-70 kommentarer i hvert innlegg, «virkelig bra jobba», tenkte jeg og ble glad på dine vegne…

  .. det var helt til jeg så innholdet i noen av disse kommentarene. Ble fysisk uvell av noen av dem. Så mange småstikk/pirking, unødvendigheter og tidvis ren og skjær mobbing. En ting jeg kan vedde månedslønna mi på er at disse menneskene aldri ville funnet på å sagt disse tingene til deg om du stod i døra. Så nå er jeg målløs, og en smule kvalm.

  Jeg håper du har dannet deg et ordentlig teflonliknende skjold, Caroline, og at du er klar over at du ikke fortjener å bli behandlet slik som dette. Ingen gjør det. Du har sikkert mange flotte forsvarsteknikker allerede, men bare husk at disse menneskene er triste sjeler og absolutt verdens værste kilde til hva som er realitet og ikke.

  You do you, for du virker virkelig fantastisk 🙂

  1. Caroline

   Du er fantastisk <3

 31. Cathrine R

  Du er utrolig lekker med denne frisøren 🙂

  Fin helg til deg og dine <3

  1. Cathrine R

   evt.frisyren… 😉

   1. Caroline

    Haha :p Tusen takk 😀 Men enig i at Nikola er den beste frisøren 😉

 32. Madeleine

  Dette var utrolig flotte bilder!! Imponert over hvordan dere får bilder på en trist gråværsdag til å bli så fine å stemningsfulle!

  1. Caroline

   Tusen takk, det skal jeg hilse Lars-Kristian å si 🙂

 33. Hvor er den gode, gamle oppdragelsen? Jeg er mektig imponert av deg, Caroline – som greier å holde deg så til de grader rolig og behersket i kommentarfeltet. Hva slags mennesker skriver at at du av alle er lubben? Du er slank, veltrent og flott – utrolig at du kan se slik ut så kort tid etter fødselen. Og så kommer det kommentar om at det hadde vært finere i stua om gardinene var strøket – personlig mener jeg de gardinene ser helt flotte ut, kan ikke se at de er skrukkete. Er vårt samfunn blitt sånn at vi kan skrive alt? Hadde vedkommende spurt om det samme hvis de hadde møtt deg ansikt mot ansikt? Tenker en ikke at det sitter et menneske bak denne bloggen som legger hele sjelen sin i at dette skal bli bra? Jeg tør våge å påstå at dette er norges desidert beste og gjennomførte blogg. Kjenner jeg blir så provosert av sånne folk. Stå på Caroline – du er et forbilde for så mange med dine holdninger og kjerneverdier. Håper for all del du hever hodet og ikke lar deg påvirke av de negative – det er helt frivillig å lese det du legger ut – de som har så mye å utsette – finn på noe annet å gjøre!

 34. Du ser helt fantastisk ut, Caroline!! At folk kan lire fra seg noe så tragisk som en kommentar over her, er helt sjokkerende for meg.. Har vi ikke kommet lenger? Er det så mye sjalusi og misunnelse ute og går, at man skal prøve å rakke ned på andres utseende? Herregud, blir helt oppgitt. Jeg er selv tynn, og blir rett og slett forbanna over disse uttalelsene om at menn liker litt lubne kvinner. Min samboer liker MEG, og det er det som betyr noe <3 Du gjør en fantastisk jobb – jeg heier på deg! Du er flott, morsom og sjarmerende, fortsett å være den du er!

  1. Caroline

   Tusen takk, Charlotte <3

 35. Takk for tips! Den kolleksjonen i svart er jo råstilig til menn! Tror jeg har funnet årets julegave til mannen min, wohoo!!

 36. Hei Caroline.

  Jeg har bestilt og mottatt en klokke via bloggen din, men den passet meg ikke og jeg må returnere den. Det skulle derimot vise seg å bli veldig vanskelig… Jeg finner ingen informasjon vedr. retur (annet enn den infoen om at jeg kan returnere innen 30 dager), og heller ingen returadresse. Det stod ingenting om en evt. retur på følgeseddelen heller.

  Har du noe peiling på dette? Har du returnert til DW før?

  Tilføyer at jeg har sendt 3 mailer til DW uten å få noe svar…

  1. Caroline

   Jeg har sendt en epost for å høre med dem 🙂

   1. Cecilie

    Tenkte å bestille selv, men blir litt skeptisk når de ikke svarer kunder på Mail.
    Har du fått svar fra dem, Caroline?

  2. Caroline

   Hei Randi!

   Da har jeg gitt DW eposten din, og de sa de skulle ta kontakt med deg.

 37. Kristin

  Hei, ser du har på deg genseren fra by malene birger, og jeg kan se den har blitt «loete» og knopper på den. Jeg har samme selv, og det har skjedd med min og, er det noen måte å fjerne det på?

 38. Kristin Fremstad

  Så lekkert Elsket genseren fra Marlene Birger, sjekket nettbutikken, men så den ikke. Kan jeg spørre hvor du kjøpte den

 39. Ann-Jeanette

  Fikk en lite hyggelig regning på 468 kr for denne «rabattkoden». Sikkert jeg som er helt lø og burde visst bedre, men det kunne gjerne vert opplyst om 🙂 Kjedelig å betale MER for en klokke enn man hadde trengt..

  1. Caroline

   Hei Ann-Jeanette 🙂

   Det er mva. fordi Daniel Wellington sender fra Sverige, men du betaler det ikke ekstra, for ca. det samme beløpet blir trukket fra kjøpesummen før du betaler i nettbutikken. Det er bare å sjekke beløpet som står i nettbutikken og beløpet som står på kvitteringen 🙂

   1. Ann-Jeanette

    Ja, jeg sparte vel sånn ca 25 kr på å bruke din rabattkode… Som sagt burde jeg jo sjekket nøyere opp i dette før jeg bestilte med når det kommer «fri frakt + rabattkode» så tenker man jo at man faktisk har fått noe rabatt.. Så her må jeg si at jeg er litt skuffet over innlegget slik det fremstår :/

   2. Caroline

    At du kun sparte 25 kroner kan ikke stemme, da må det ha vært noe feil :/ Vi testet den selv ut før innlegget gikk live, og det fungerte fint.

 40. Ann-Jeanette

  Klokken ligger ute i nettbutikken til 1549 kr.
  Da var det 186 kr i rabatt for å bruke
  «Caroline». Og klokken hadde endret sum til 1239.
  Ved utsjekk da kostet klokken 1053 kr.

  Så gikk det noen uker, og i går fikk jeg regning i posten med 468 kr fra UPS.
  1053+468= 1521 kr for klokken.
  1549-1521=28 kr spart.

  1. Signerer denne. Fikk en regning fra ups selv i dag på 468 kr. Hadde dette blitt opplyst om hadde jeg ikke brukt denne «rabattkoden» da det ikke er noen rabatt. Prisen hos Bjørklund er 1549, og jeg hadde heller kjøpt den der. Ikke fått svar på mail fra Daniel Wellington heller, håper inderlig klokken ikke må inn til reparasjon! Dette er dårlig reklame av ei som driver en av Norges største blogger. Siste gangen jeg kjøper noe gjennom deg!

   1. Ann-Jeanette

    Veldig kjedelig synes jeg! 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *