interiørprat: kjøkken

Hei i kvelden! Jeg tror faktisk jeg har tatt for meg det meste av endringene vi kommer til å gjøre i huset, det eneste jeg ikke har vært innom er vel kjøkkenet, så i dag må vi snakke om nettopp det! Vi hadde i utgangspunktet planer om å la kjøkkenet være ettersom det er relativt nytt. I tillegg er det et veldig flott kjøkken, men vi føler likevel at det krasjer litt med stilen vi skal ha i resten av huset, så etter å ha snakket med noen som kan det, har vi likevel landet på at det er mulig å gjøre små endringer som likevel vil utgjøre ganske mye – og som ikke koster skjorta. Vi beholder kjøkkenet som det er, men vi lakkerer frontene! Kjøkkenet har per i dag et veldig flott skipsgulv, så dette beholder vi selvfølgelig, men vi pusser det ned og lakkerer det i en mye mørkere tone, slik at det mørke gulvet blir gjennomgående i hele huset. Benkeplaten på kjøkkenet bytter vi ut, den er i dag i hakket mørkere enn det vi har på vårt kjøkken i dette huset, så denne tenker vi å bytte ut med en i sort skifer. 

kjokken

– alle bilder via pinterest – 

Kjøkkenet har allerede noen veldig fine sorte fliser, så disse beholder vi selvfølgelig, men vasken bytter vi ut med en som er innfelt og dobbel, kranen / blandebatteriet skal bli erstattet med en gammeldags superfin variant i sort messing fra IKEA. Ovnen som står der blir byttet ut med IKEA sin Tjänlig, jeg synes den er så fin! Du ser den på bilde nummer 6 i collagen 🙂 Jeg hadde egentlig utrolig lyst på en koketopp som går på gass, men etter litt frem og tilbake har vi landet på at det beste er å droppe det. Jeg har så respekt for gass og synes det er litt skummelt å ha i hus, så jeg vil sikkert føle meg mye tryggere med induksjon uansett. Jeg har siklet på ovner fra blant annet smeg og falcon for begge ville passet perfekt inn på kjøkkenet, men det får nok vente noen år. Og! Det siste jeg ønsker å gjøre, er å bygge en sittebenk under vinduet! Mellom de to kjøkkenskapene, det hadde vært så innmari hyggelig og fint! Så kan vi sitte der blant masse myke puter, spise klappa skive, drikke morgenkaffen og så videre 😉 Kanskje med et passende, lite bord foran også. Vi har ikke planer om noe bord og stoler der inne, det vil bli litt trangt føler jeg og derfor hadde en slik benk vært helt perfekt! 


Så der har dere kjøkkenplanene våre! Er så spent på hvordan det blir og når vi kan komme i gang 🙂 Alt til sin tid, jeg tror vi tar det litt etter litt og pusser opp i puljer. Vi får se, men gleder meg gjør jeg uansett! I år ønsker jeg meg ingenting til jul, jeg er bare så glad og takknemlig for at vi skal flytte akkurat dit vi skal ♥ 

68 kommentarer

  1. Sjekk ut JH Interiør.
    De lager spesiallaget kjøkken akkurat slik du ønsker det.
    Det er ikke modulbasert.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *