video: behind the scenes

God morgen og hei farsdag! Håper alle husker å gi pappaen sin litt ekstra oppmerksomhet i dag, det trenger jo ikke å være mye! Kanskje bare et lite kort eller frokost på sengen? Eller en telefon hvor du forteller at du setter pris på og er glad i ham ♥ Jeg har i hvert fall sendt avgårde en tekstmelding allerede, men tenker at jeg venter med den telefonsamtalen – må jo få lov til å sove ut på farsdagen 😉 Uansett! Farsdag får det handle om på bloggen litt senere i dag, for vi har mekket sammen en video fra fotoshooten på fredag! Lars-Kristian får jo aldri vært med meg på slike ting, så det er gøy å få gjort både video og foto når han først har mulighet til å være med. Det er bare en kort film, men jeg tenkte likevel dere kanskje synes det var gøy å se hvordan det foregår bak kameraet live også 🙂 Abonner gjerne på youtube-kanalen min HER


45 kommentarer

 1. Rebecca

  Langt lyst hår, og atpåtil toppløsbilder? Sorry, men for meg blir det harry og tacky…

  1. Caroline

   Om du ser på bildene som vises på filmen så er det ingen toppløsbilder, Rebecca 🙂

  2. Rebecca, du aner jo ingenting om hva de bilder skal brukes til!! 🙂

 2. Ingrid Grace

  Så koselig videoblogg. Artig å få være med bittelitt på fotoshoot. Gleder meg til å se resultatet frem i tid.

  Ha en fin søndag videre. 🙂

  1. Caroline

   Hyggelig at du likte det 🙂 Håper du har hatt en fin dag <3

 3. Hei Caroline.

  Hvorfor gikk du fra langt hår til kort hår på bare noen dager ? Skjønte ikke den helt.

  1. Caroline

   Det var pga. fotoshooten 🙂

 4. Great session. (Do you choose your new kitchen already …?)

  1. Caroline

   We’re not changing the kitchen, just the colors and the oven 🙂

 5. Oi, for et kommentar du fikk! Men smak og behag. Jeg synes du er fin og filmen virker profesjonelt. Kos deg masse med din familie og ha en fin vinter dag Her har barna mine ute på bakken og stå på ski mens jeg selv skal bare slapper av på sofa. Sto på ski i går og merker i dag at jeg er ganske støl i kroppen. Vel, vel, sånn er det vel og blir gammel Klemmer

  1. Caroline

   Høres ut som en fin søndag, Mari 🙂

   Klem <3

 6. Synes det var flotte bilder jeg Du er nydelig Caroline <3 klem

  1. Caroline

   Så hyggelig at du syntes det 🙂

   Tusen takk <3

 7. Sååååå kult, takk for at du deler behinds the scene med oss 🙂 Gratulerer med farsdagen til LK, ønsker dere en strålende fin søndag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 Håper du har hatt en fin søndag også <3

 8. Morning Caroline from ireland

  I love watching your videos. Thanks for the English subtitles, do you think all future videos can have English subtitles? I watched the video on YouTube of you reading negative comments and it almost brought me to tears. It is sad that you have been attacked in this way and I hope it doesn’t discourage you from sharing with your followers. I find your blog so motivational and inspirational. Have a lovely sunday!

  Brighin

  1. Caroline

   Morning 🙂

   I think that I will try to have subtitles on all videos in the future! 🙂

   Hope you’ve had a nice sunday <3

 9. Kristine

  Så kult!! Hva var det «shoot» for? Looking fab!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg kan dessverre ikke fortelle det ennå :/

 10. Tenkte bare å si ifra om at du har nip-slip et par gangen i løpet av videoen, sånn i tilfelle du ikke var klar over det og/eller ikke ønsker det. Men om du er klar over det, og ikke bryr deg – go for it 🙂 Det er jo bare bryster.

  ha en fin dag!

  1. nip-slip?

 11. Blir spennende å se resultatet og hva det er til 😀

  1. Caroline

   Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet selv, og ikke minst fortelle hva det hele dreier seg om 🙂

 12. Åh, mitt frisørhjerte frydes over stylingen her! Du er så allsidig og kul, Caroline! Du kan jo brukes til alt du:D Ha en nydelig farsdag! Her går turen ut i Skogen med store og små!

  Stor kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Nikola er så flink 🙂

   Tusen takk! Håper du også har hatt en fin dag, det høres i hvert fall sånn ut 🙂

 13. Så Hot! Men jeg synes egent hvis meningen er a vise at det toppløs bilder men dekket med håret foran, så kan man ta på tube bh /topp og dra den heller litt lenger ned enn vise seg helt naken foran menna der selvom det sikkert er jobben deres..

  1. Johanne

   Herregud, kropp er kropp, det er da ingenting å bry seg om, disse «menna der» bryr seg helt sikkert ikke – og det burde ikke du heller!

   Jeg synes det er flott at Caroline legger ut video fra en shoot, artig å se hvordan det gjøres – bryster eller ikke 🙂

  2. Caroline

   Nikola og Lars-Kristian var de eneste mannfolka i studio da vi tok disse bildene, Lars-Kristian er mannen min og Nikola spiller på det andre laget, så for meg kjentes det helt greit ut 🙂

   1. Bra svart Caroline. Er ikke tiden over hvor vi skal skjemmes sånn og gjemme bort de kroppene vi har? Nå er vi i 2016, og slik gammeldags tankegang hører ikke hjemme. Jeg syns det er kjempebra at Caroline er så komfortabel i egen kropp, og vet du hva det hadde jeg vært selv også.

    Må få slengt med at under shooten hvor du hadde kort hår med mye volum var du slående lik Annasophia Robb i rollen som unge Carrie Bradshaw!

 14. Så kult:-). Takk som deler! Du er utrolig flott, nydelig stylet her.

  1. Caroline

   Tusen takk, Unni 🙂

 15. Kjempefint med video, blir liksom noe helt annet å se det sånn enn når man ser det via bilder! Får et bedre innblikk inn i hele dagen og egentlig spesielt et innblikk i «personligheten» din om du skjønner 🙂 Ser ut som det blir fantastiske bilder btw, digger at du kan sitte så avslappa uten topp på foran alle sammen!

  Hovedkonklusjon: Ja til mer video 😉

  1. Caroline

   Så hyggelig at du liker video! Jeg kommer definitivt til å satse mer på det fremover 🙂

 16. Hei Caroline! Er det fortsatt mulig å få tak i veskekolleksjonen din fra Adax? Ønsker meg så veldig Nelia-vesken, men sliter med å finne ut hvor jeg kan kjøpe den!

  1. Caroline

   Jeg er faktisk litt usikker ettersom det varierer fra butikk til butikk, men for eks. DNA, Morris, Bagorama, Citybag skal ha et godt utvalg. På nett finner du mange av dem om du googler 🙂

 17. Elisabeth L

  Så gøy å få være med deg på photoshoot 😀 Må bare si hvor imponert jeg er over Lars-Kristian, ser jo kjempe proft ut!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Elisabeth! 🙂

 18. susanne

  Flott alt! Er det ny header på g? 😉 Nydelige bilder!! <3

 19. Rimelig likt Camilla Pihls shoot for et par mnd siden…

 20. Lisbeth

  Så flott du er 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 21. Du er så fabulous! Veldig fin video også. Elsker at det endelig kan få være greit å ha pupper uten at de må gjemmes bort. En nippel er en nippel liksom. Vi ser jo mannenipler hele tiden!
  Synes forresten at kortere hår kler deg så utrolig godt! Gratulerer med farsdagen til LK 🙂

 22. Ja, men da fikk jeg svar på det. Var absolutt ikke no negativt ment, altså. Du har alltid vært classy i mine øyne, og du vet også at jeg ser opp til deg, så synes det bare virket rart at du var toppløs foran’ flere menn’ som jeg trodde da.

 23. Martine

  Så utrolig fine bilder!
  Vet du tilfeldigvis hvor krølltangen er ifra?

 24. jeg så noe brun nipple. Jeg lurer på hvorfor du viser frem brystene til han frisøren, det er veldig rart å gjøre slikt. Jeg synes du ser veldig pen ut, men du ser eldre ut nå. Hadde du brune eller hvite pigmentflekker i ansiktet? det er vanskelig å se.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *