til den beste av de beste

farsdag_6

Prisen for verdens beste pappa går uten tvil til Lars-Kristian, selv om han selvfølgelig må dele førsteplass med pappa’n min 🙂 Akkurat her tipper jeg alle har delte meninger, og godt er det!

farsdag_7

Vi har alt vi ønsker oss og mer til, så i stedet for gave akkurat i dag, laget heller Nelia og jeg favorittfrokosten! Den består av avocadomos, stekte egg med knust plomme, varme rundstykker, minipannekaker og sjokoladepålegg! For å nevne noe. Så må man toppe det hele med juice, kaffe og et fint kort. Planen var å ha et lite kreativt verksted og lage et kort selv, men ettersom vi ble i Oslo en dag ekstra rakk vi aldri det. Nelia laget likevel en fin tegning inni kortet da, så pappa var mer enn fornøyd Tenk at dette er første farsdagen som pappa til to, det er så fint å tenke på. Naia sov mens vi feiret, men jeg tror ikke hun føler at hun gikk glipp av så mye. Hun ga oss i hvert fall verdens største smil da hun våknet til tross 🙂 Og dessuten,  neste år tenker jeg det blir andre boller! Da er hun all in! 

farsdag_8

farsdag

farsdag_12

farsdag_11

farsdag_10

131116_farsdag_5150

Dersom du lurer på hvordan du kan lage minipannekaker, kan du ta en titt HER

farsdag_9

Oppskriften på sjokoladepålegg finner du HER

farsdag_13

farsdag_5


Nelia ble så lei seg da hun oppdaget at den fine Olafsnømannen vi laget i går er i ferd med å regne bort, så derfor har vi en familiedate i kveld og vi skal se årets første julefilm sammen! Det blir The Grinch og julebrus, gleder meg allerede 🙂 Til uken kommer julegardinene og litt annen småpynt opp 😉 Håper dere har en fin søndag og at dere feirer pappa’n deres  Stor klem herfra! 

19 kommentarer

 1. Katrine

  Så fint å lese at dere har hatt en fin dag! Kjente også det var fint å lese at dere i stedet for gave lagde en hyggelig frokost, jeg er vokst opp med at vi ikke feirer farsdag eller morsdag noe spesielt fordi det er like viktig i hverdagen og takke foreldrene sine, og en hyggelig uventet overraskelse når som helst ellers. Likevel har jeg baket kanelboller pappa skal få kose seg med i kveld til farmen 🙂

  1. Caroline

   Det var fint sagt, Katrine 🙂 Og jeg er helt enig! 🙂

   Jeg håper dere uansett har hatt en fin dag <3

 2. Så koselig dere har det ^_^ Ble ordentlig glad av dette innlegget! Ønsker dere en videre fin dag! Klem fra meg

  1. Caroline

   Det var hyggelig å høre 🙂

   Klem <3

 3. Farsdags gave med omtanke og kjærlighet, helt perfekt farsdags gave 🙂 Nelia er bare hel skjønn og kan tenke meg til at hun har blitt en god hjelper, som virkelig koser seg med å få hjulpet til på kjøkkenet, sååå søt og herlig jente 🙂

  1. Caroline

   Hun er den beste <3

 4. The birthday breakfast is a wonderful idea! Happy birthday!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Elsker at dere har «faket» sjokoladepålegget 😉

 6. Så hyggelig! Tipper pappa’n ble glad 🙂 Her i huset ble det også pappas yndlingsfrokost før han måtte på jobb.
  Åh jeg gleder meg til å se hvordan du pynter huset til jul! Elsker å pynte til jul, og det er så fint med litt inspirasjon 🙂
  Jul <3

  1. Caroline

   Det tipper jeg også at han ble 🙂 Det blir litt vemodig å pynte til en siste jul her, men samtidig gleder vi oss veldig til å flytte til det nye huset 🙂

 7. Har du oppskrift på pannekakene og?
  De så veldige gode og litt crispy ut, kunne tenke meg å smakt selv 🙂

  1. Caroline

   Jeg har linket i innlegget 🙂

 8. Elisabethe

  Du har den beste bloggen Caroline.
  Jeg smiler når jeg leser din blogg. Leser innimellom et par andre bloggere også. Periodevis blir det for problemorientert og nærmest vulgært og lite seriøst, særlig fra respondentene. Jeg kommenterer nå kun deg. Du har et sobert og høflig sprog og delikate bildet. I en forvirret og kaotisk verden ønsker jeg å ‘velge mine kriger’. Du har mange lojale lesere og det skjønner jeg godt. Dine lesere speiler deg. Ha en fin uke, jeg heier på deg! Glad novemberhilsen fra Elisabeth ;-))))

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Så utrolig hyggelig med en sånn tilbakemelding <3

 9. ser ut som att det blev en riktigt trevlig farsdag med frukost och pussar <3 fint!

 10. For en nydelig og god jente Nelia er 🙂 I alle fall slik jeg har blitt kjent med henne på bloggen din og på snap! Vil si dere har gjort en god jobb med oppdragelsen der i gården. Og så virker jo foreldrene hennes også som to varme og fine mennesker, så det ligger vel litt i genene. Jeg er en pappajente så til de grader, og det bildet hvor Nelia kysser pappan sin på kinnet traff meg langt inn i hjerteroten. Gleder meg til å gi min egen pappa en god klem neste helg <3

  1. Caroline

   Hun er så herlig <3 Så snill, omtenksom og empatisk <3

   Tusen takk, Ina 🙂 Skjønner godt at du gleder deg <3

 11. thea nilsen

  Må si jeg blir litt rørt av å se hvordan Lars Kristian leker med Nelia på snappene dine 🙂 Helt magisk.

  1. Caroline

   De leker så godt sammen,det er så fint å være tilskuer til <3 Eller å være med da 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *