swiss skin renewal

swiss_2

Som jeg nevnte i forrige måned har jeg nylig startet opp med å bruke Swiss Skin Renewal igjen. Jeg har noen pigmentflekker i pannen som jeg gjerne vil bli helt kvitt og vet godt at medisinske produkter hjelper, men så er det jo slik at jeg ammer, så da må jeg ty til andre løsninger. Løsningen min har blitt Swiss Skin Renewal og nå er jeg inne i min tredje runde med denne behandlingen. Jeg bruker den 1 uke på og har deretter 1 uke med pause. Hittil synes jeg det lover veldig godt, det mener jeg virkelig! Allerede noen dager etter fødsel synes jeg pigmenteringen minket betraktelig helt av seg selv, og nå som jeg har startet med denne behandlingen har det minket enda mer, så jeg håper at det derfor vil forsvinne helt når jeg fortsetter behandlingen. 

swiss_1

Disse bildene er tatt helt uten sminke på huden, så det er ikke vanskelig å se pigmenteringen i pannen min. I hverdagen bruker jeg sminke som dekker over, det er heldigvis ikke så ille at det er umulig å skjule det. 


Som nevnt er Swiss Clinic Skin Renewal helt trygt å bruke dersom du ammer og det skal behandle blant annet pigmentering. Andre ting dette produktet kan hjelpe med er å redusere arr, fine linjer og rynker. Huden kjennes også strammere og mykere etter noen runder, elastisiteten skal forbedres og grove porer kan bli mindre. Behandlingen består av tre produkter – sanitizing spray, roller og serum. Det er veldig viktig at du bruker Swiss Sanitizing Spray på området som skal behandles. Dette er en antibakteriell spray som desinfiserer huden. Den skal brukes til å rengjøre skin roller etter behandling også. Bruk god tid og rull 3–4 ganger på samme område, før du bytter retning. Rull minst 4 retninger: vertiskalt, horisontalt og diagonalt begge sider. 

swiss_4

Rolleren består av små pigger på 0.2 eller 0.5 mm. som du ruller ned i huden, disse piggene lurer huden til å tro at den er skadet, slik at den produserer ny hud og det er derfor eventuelle hudproblemer forsvinner. Ettersom rolleren lurer huden til å tro at den er skadet, er huden 330 ganger mer mottakelig for serum og kremer etterpå, og derfor anbefales det at du bruker Rejuvenator smører du på direkte etter behandling. Dette er en gel som skal jobbe med å fornye huden og den har nettopp blitt relansert og skal være forbedret. Du kan lese mer om alt sammen HER

swiss_3

Du kjenner virkelig at huden jobber etter at du har behandlet den, jeg blir i hvert fall rød som en tomat etter en treningsøkt når jeg er inne i behandlingsuken – det blir jeg aldri ellers. Generelt sett synes jeg huden får en mye finere glød med en gang jeg bruker denne rolleren og det har sikkert å gjøre med at blodsirkulasjonen stimuleres – hva vet jeg. Jeg sier uansett ikke nei takk til litt ekstra glød som nybakt tobarnsmamma 😉 Det tar ikke lange tiden ekstra, jeg baker det inn i kveldsstellet og bruker rundt 3-5 minutter på hele behandlingen. Den uken jeg ikke bruker Swiss Skin Renewal bruker jeg bare min vanlige hudpleie. 

swiss_7


Dersom du har lyst til å teste produktet kan du bestille HER. Alle som bestiller i november får Swiss Eyes med på kjøpet 🙂 

75 kommentarer

 1. Ingeborg

  Dersom pigmenteringen minket betraktelig helt av seg selv allerede noen dager etter fødselen, hvordan kan du da vite at det er denne behandlingen som medfører pigmenteringen minker enda mer, og ikke at det er fortsettelse av den naturlige prosessen som startet i dagene etter fødselen?

  1. Caroline

   Det vet jeg altså ikke 🙂 Men jeg vet at pigmentflekkene var tilstede før jeg ble gravid for andre gang, men at jeg ble kvitt dem ved hjelp av medisinske produkter. Da jeg ble gravid måtte jeg kutte ut disse produktene og da kom de sakte men sikkert tilbake. I sommer ble de veldig synlige, forståelig nok pga. sol og varme, selv om jeg brukte solfaktor og hatt. De ble, som jeg skriver, bedre med en gang etter fødsel, i hvert fall føltes det slik for meg, men helt borte vil de ikke bli uten behandling. Derfor prøver jeg nå Swiss Skin Renewal ettersom jeg ikke kan bruke det jeg tidligere brukte for å fjerne det helt. Jeg håper at denne behandlingen kan hjelpe meg på samme måte som de medisinske produktene, altså å fjerne pigmenteringen helt, men det må nok mer enn 3 runder med behandling til.

   1. Hei 🙂
    Jeg går til Beths for dermapen mot pigmentflekker. Samme prinsipp, men mye mer effektiv i salong. Det er dessverre ikke mulig at de forsvinner så fort som du skal ha det til i innlegget grunnet den rolleren. Det er ikke mulig. Å villede lesere blir feil Caroline. Men jeg tror allikevel at det er et bra produkt du reklamerer for 🙂

   2. Caroline

    Jeg mener absolutt ikke å villede noen, det har ingen hensikt. Om det er denne behandlingen eller om det er pga. hormoner at det har blitt mindre synlig nå 2 måneder etter fødsel, det vet jeg ikke. Om det derimot viser seg å forsvinne helt om for eks. ytterlige 2 måneder så er det på grunn av behandlingen, for som jeg skriver over her så trenger jeg behandling for at pigmenteringen skal gå helt bort. Og ettersom jeg ikke kan bruke det jeg med hundre prosent sikkerhet vet fungerer (medisinske produkter), så håper jeg denne skal hjelpe meg 🙂

    Men uansett er jeg glad for å høre at samme behandling har hjulpet deg! Hva er forskjellen på behandlingen i salong og den du gjør hjemme? 🙂

   3. Mine pigmentflekker forsvant etter jeg brukte derma roller, og var verken gravid eller ammende så jeg mener det virker asså!

 2. Exuviance har produkter mot pigmentering (både som kjemisk peeling i salong, og produkter til hjemmebruk) som kan benyttes under graviditet og amming. Fungerer veldig godt! Swiss Skin Renewal prøvde jeg lenge, så godt som helt uten resultat. Vil tro, som Ingeborg, at det du evt opplever av bedring nå skyldes naturlige prosesser uavhengig av SSR. Nei, kjøp noe som faktisk virker!

 3. Hei! Har selv kjøpt en sånn roller fra ame puré og den virker helt genialt mot pigmentforandringer.tok bort det jeg hadde i panna hadde en 2 mnd periode rett før fellesferien i år. Men føler nå for å ha en ny runde. Det står at man burde kjøpe nytt sett etter endt 2 mnd periode men jeg tenker at dette er noe de skriver for å få mer salg,så jeg prøver en runde på 2 mnd nå også men jeg tenkte å droppe den kremen man skal smøre på like etter og heller bruke cocosa olje? Hva tror du om det? Det skal jo være bra for det meste sitter knallrød i trynet her nå as we speak ! Svir som man er solbrent men såpass får man tåle

  1. Caroline

   Jeg hadde ikke turt å bruke noe annet enn dette serumet altså, og jeg vet ikke helt om kokosolje så dypt inn i huden er veldig bra :O

   1. Synes ikke du burde advare mot Cocosa Caroline. Cocosa er jo et helt naturlig produkt, så rent at man kan spise det, så det er ikke farlig å smøre på huden! Jeg smører meg med cocosa hele tiden 🙂 Cocosa er noe av det beste man kan bruke mot solbrenthet f.eks. Jeg ville heller vært forsiktig med bruk av serum der man ikke vet hvordan ingrediensene påvirker deg.. Etter et kjapt google søk, kan man lese om kokosolje her: https://www.melissaspania.no/40-gode-tips-til-bruk-av-kokosolje/ og her: https://www.minmote.no/#!/artikkel/22929073/hud-og-haar-10-maater-aa-bruke-kokosolje-paa

   2. Caroline

    Jeg mente ikke å advare, jeg synes bare det var et spenstig forslag og ikke noe jeg ville prøvd på selv 🙂

   3. Takk! tror jeg tar sjansen med cocosa etter rulling jeg! Koster jo ikke i nærheten av det serumet heller

   4. Birgitte

    Jeg ville vært forsiktig, for jeg måtte slutte med kokosolje i ansiktet etter å ha fått fettkuler flere steder under huden.

 4. Så fin du var uten sminke 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Inga! 🙂

 5. Kristina

  Hei, Caroline!

  Jeg lurer på om du kan uttale deg om det er trygt å bruke denne rullen og serumet hvis man sliter med utbrudd av rosacea og rødme? Takk på forhånd!

  P.s. Jeg synes du er like vakker og til og med vakrere uten sminke selv om de pigmentflekkene, men så naturlig vakker.

  Hilsen
  Kristina

  1. Caroline

   Hei Kristina! Tusen takk 🙂 Det blir jeg glad for å høre! Jeg tør dessverre ikke å uttale meg om dette, men forhører meg gjerne med Swiss selv før jeg kommer tilbake til deg! Eventuelt ville jeg ha kontaktet dem selv eller gått til en hudlege 🙂

   Klem 🙂

   1. Kristina

    Tusen takk for et ærlig svar, Caroline. Jeg har prøvd mange produkter, spesialister og medisiner, og igjen vurderer å gå til en hudlege, helst en god god spesialist, eller kanskje henvende meg til en god salong, en hvor jeg skal finne en som ikke bare skal reklamere for «sine» produkter og at jeg igjen ikke blir en prøvekanin, jeg vil jo bli kvitt problemet mitt selv om jeg må betale mye for det, og ikke det motsatte, betale mye men ikke få ordentlig hjelp. Foreløpig har jeg ikke lykkes, hvor og hvem er den (eller en av de) beste? Derfor spurte deg direkte da jeg tenkte at du kanskje viste om det fra før. Men jeg skjønner det godt, det er ikke det samme hudproblemet vi har. Hvis du kunne hørt med Swiss og gitt meg tilbakemelding på det, skulle jeg vært veldig takknemlig. Jeg kunne tatt kontakt med dem selv, men jeg har ikke samme forhold og tillit som du har, og er redd for at det kan bli svaret ja bare å få kjøpt deres produkt. Kanskje noen her som leser og kommenterer på bloggen din har samme problemet som meg og har prøvd ut Swiss produktet, og kan si noe om det?

    Takk og klem 🙂

   2. Hei!
    Hvis du har rosacea ville jeg gått for få produkter, som inneholder minimalt med ingredienser, og som beroliger huden din. Det å bruke mange produkter, mye aktive ingredienser, friksjon og varme er ikke å anbefale ved rosacea. Hadde jeg vært deg, ville jeg ha oppsøkt en hudlege, som kan se på huden din og gi deg riktig behandling av din rosacea 🙂 Hilsen hudpleier

   3. Kristina

    Tusen takk, Julia, det stemmer det du sier. Jeg har også tenkt å oppsøke hudlege igjen, hvis jeg bare finner en god en.

 6. Caroline, se deg selv skikkelig i speilet, du er nydelig uten sminke. Du trenger ikke å sparkle deg så mye som du pleier. Naturlig = best!

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn! <3

 7. Hei, jeg har også problemer med pigmentering i pannen, ligner veldig på det du har på bildet. Helt greit å bare sminke over, men utrolig irriterende når jeg går uten sminke. Hva brukte du for å bli kvitt det før du ammet? De medisinske produktene du nevnte?

  1. Caroline

   Skjønner så godt hva du mener! Ang. de medisinske kremene, så var det et hudpleieprogram jeg fikk av en hudpleier hos Cocoon 🙂 Snakk gjerne med dem. Jeg brukte kremer fra ZO Skin Care pluss en ganske sterk krem som jeg fikk på resept 🙂 Var gjennom litt flassing, men det var ikke veldig ille og problemet forsvant jo. Fikk utrolig fin hud 🙂

   1. Hva het den krem du fikk på resept? 🙂

   2. Caroline

    tretinoin 0,05 prosent 🙂

   3. Takk! 🙂

 8. Du er så nydelig helt uten sminke. Nordisk skjønnhet!! Klem

  1. Caroline

   Snille du! Tusen takk, Torill!

   Klem tilbake 🙂

 9. Hei Caroline:) Hvor har du kjøpe klær?

  1. Caroline

   Kimonoen er gammel, men den er fra Kappahl 🙂

 10. Flott å se deg så naturlig!

 11. Anniken

  Herlighet så nydelig du er uten sminke!
  Naturlig skjønnhet 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anniken! <3

 12. Martine

  Brukes Swiss Skin Renewal til vanlig, men er gravid nå og har ikke brukt den siden jeg testet positivt. Kan gravide bruke den?

  1. Caroline

   Nei, gravide skal ikke bruke dette! Lykke til med svangerskapet <3

   Klem 🙂

   1. Hva er grunnen til at det ikke skal brukes av gravide? Jeg er selv gravid og har brukt produktet jevnlig, så nå ble jeg litt engstelig! :O

   2. Caroline

    Det vet jeg ikke dessverre :/ Jeg var i dialog med Swiss da jeg var gravid og ble fortalt at jeg måtte vente. Det kommer nok bare av at ikke har testet produktet på gravide og derfor ikke kan si at det er trygt.

   3. Martine

    Tusen takk<3 og takk for så mye god inspirasjon!

 13. Du er forresten veldig søt uten sminke. Forstår ikke hvorfor du bruker så mye sminke :(. Trives du ikke best når du er naturlig ?

 14. Du er så fin uten sminke, Caroline! Virkelig! Jeg håper at du tar det til deg og viser deg sånn oftere på bloggen. Det er så godt å se den naturlige skjønnheten din!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ina 🙂

 15. Hei caroline!
  Kan jeg spørre om noe som ikke har med dette innlegget å gjøre?:) det er ang trening.
  Jeg fødte noen dager før deg og tenkte å sette igang med trening igjen nå. Jeg set du drikker proteinshakes og lurer på hvilken type du drikker? Lurer også på om du drikker dette kun etter trening eller om du drikker flere shakes gjennom hele dagen utenom trening også? Eller hvordan dette fungerer.. Er det slik at man drikker det istedetfor å spise noe proteinrikt etter trening? Og er det noe du kan anbefale til hvem som helst som skal trene styrke eller er det mer anbefalt til de som trener mye og hver dag og ønsker å bygge «store» muskler om jeg kan si det slik?
  Det ble mye spørsmål, beklager, er litt uvitende akkurat på det området (ape-emoji som holder seg for øynene), he he!
  Takk for svar uansett:)
  Klem fra meg<3

 16. Jeg har pigmentflekker i panna. Siden jeg er en trygg kvinne i 30årene tenker jeg at: «jeg er et menneske, jeg har ikke behov for å se perfekt ut.» Dermed slipper jeg å måtte sparkle meg for å gå ut dørene, eller å måtte bruke masse penger på å fikse det. Du aner ikke hvor deilig det er å ha kommet dit. Det unner jeg deg også. Om du virkelig ser deg selv i speilet så ser du hvor vakker du er uten alle disse lagene med sminke. Skulle ønske du ikke frontet dette ønsket/målet om perfeksjon, det er så mange jenter som tror man må sminke seg tungt for å vere fin nok…..

  1. Caroline

   Jeg har, som du ser på disse bildene, ingen problemer med å vise meg uten sminke 🙂 Men jeg liker å sminke meg, jeg synes sminke er gøy og jeg foretrekker huden i ansiktet uten pigmentering. Det har ingenting å gjøre med at jeg ikke er trygg på meg selv. Jeg nærmer meg 30 år og er mor til to, så tryggere enn jeg er nå blir jeg vel neppe, selv om alle år som følger selvfølgelig gir mer livserfaring. Godt vi er forskjellige og det er veldig flott for deg at du trives med deg selv 🙂

   1. Men du har jo vippe extensions?! Så helt uten sminke er det jo ikke…. Juks kalles det 😉

 17. Det er akkurat samme pigmentering som jeg har/hadde etter svangerskap, det er hormonelt og vil blekne i takt med at ammingen etc avtar 🙂

 18. Irmelin

  Er pigmentflekkene sånn at andre kan se de, eller er de bare som vanlige fargevariasjoner i huden?
  Du er uansett kjempeflott, og veldig vakker uten sminke! 🙂

  1. Caroline

   De er som på bildene her, men med sminke på synes de ikke 🙂 Tusen takk, Irmelin! <3

 19. Kjenner jeg blir lei meg av av folk hele tiden skriver; «Du trenger jo ikke sminke, hvorfor så mye sparkel i ansiktet? Naturlig er best!» Osv.. Hvorfor skal sminke stadig vekk sees ned på? Jeg er enig i at Caroline ser flott ut uten, men hvorfor er det så galt å sminke seg slik man vil? Kan det tenkes, at noen faktisk synes sminke er gøy å drive med?? Jeg bruker sminke, mye til tider, men ikke fordi jeg føler meg usikker på eget utseende. Men fordi jeg elsker sminke, alle fargene, å kunne utrykke meg forskjellig etc. Synes det burde bli mindre makeupshaming, da det faktisk finnes oss som synes sminke er en kunst/hobby/gøy. Dagens utblåsning;)

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg likte den «utblåsningen» 🙂 Å bruke sminke behøver ikke nødvendigvis å ha noen sammenheng med usikkerhet, faktisk tvert i mot.

 20. Dersom du ønsker å bli kvitt pigmentflekker så kan du også prøve nyperoseolje. Den skal virke bra for å redusere /fjerne pigmentflekker, arr, rynker og mer 🙂

 21. Hei fine Caroline! Jeg synes det er så flott at du legger ut et bilde som dette. Du ser jo så flott ut, pigmentflekker eller ei! Men så glad for at du viser at vi har alle våre «skavanker». Stå på!

  1. Caroline

   🙂

 22. Hei Caroline.
  Hvis jeg ser riktig så det det ut som du har hvite flekker. Det er ikke pigmentflekker. Hvordan kan denne behandlingen fjerne hvite flekker ? Det ser ut som du mangler pigment.

  1. Caroline

   Hvis du ser bedre etter, så er det mørke områder rundt de hvite prikkene. De hvite er hudfargen min 🙂

 23. Så vakker du er uten sminke, Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 24. Et lite tips…det gjelder ikke bare deg, men alle bloggere som tester produkter og merker med annonse. Det hadde vært mye mer troverdig for oss lesere hvis dere tok før- og etterbilder. Så hadde vi kanskje sett en forskjell…ellers blir det så veldig kjøpt og betalt.

 25. Det eneste som funker mot pigment flekker og problemer med pigmentering er laser behandling.
  Jeg slett med mange flekker…i mange år….har prøvd absolutt alt….2 besøk på salongen og problemet mitt er borte. Biligere, effektivt og raskt!

  Hilsner

  1. Caroline

   Fordi det var det eneste som fungerte for deg, betyr ikke det at det samme gjelder alle andre 🙂

   1. Syntes at du til tider kan være småfrekk mot leserne dine :(. Trist å lese. Husk at det er pga leserne dine du kan ha den livsstilen du har . Uten leserne dine er du ingenting.

   2. Caroline

    Det var på ingen måte meningen å være frekk, Anne, men det synes ikke jeg at jeg var heller 🙂 Selv om det kun var laserbehandling som hjalp Dolly, betyr ikke det at det er det eneste som hjelper for alle andre. Dolly har ikke noe grunnlag for å vite dette, kun basert på sin egen erfaring.

   3. Jeg skrev det som jeg skrev fordi jeg vet at du kan ikke bli kvitt de pigment forandringen ved hjelp av et serum eller en krem….det gjelder andre også….sånne produkter kan eventuelt redusere og dempe forandringer men ikke fjerne dem…

   4. Caroline

    Da lurer jeg på hvordan du «vet dette»? For jeg fikk det nemlig helt bort uten laserbehandling.

   5. Jeg svarte Caroline men litt usikker på om hun aksepterer svaret mitt og du får lese dette.

   6. Fordi jeg er kosmetolog og hudterapeut (med mange år erfaring i dette) og jeg vet fra min erfaring (over 20 år) at ingenting som man får kjøpe i butikker får fjerne pigment forandringen for alltid … Kun laser…spesielt de forandringene som er «gamle». Sånn er det bare ! Det kan jo bli mye, mye bedre da…spesielt mens man bruker serumet men ..plutselig kommer dette tilbake….spesielt når sola begynte å skinne….
    Vil gjerne får se din hud etter behandlingen og Photoshop 😉

    Ha en fin kveld!

  2. Kristin Asheim

   Påstand som ikke stemmer! Aldri prøvd laser, men blitt kvitt pigmentflekker ved bruk av høye doser c-vitamin. Har også brukt skingain i perioder ( inneholder c-vitamin), bruken av denne har fjernet pigment flekkene i tillegg til å stramme opp huden! Vil tro at dette er billigere enn å salong behandling.

 26. Hei! Du skriver at du vet at medisinsk behandling hjelper, men kan ikke bruke det fordi du ammer. Fint om du vil fortelle hva slags medisinsk behandling som hjelper (for oss som ikke ammer 🙂 ) Jeg har nemlig brukt altfor mye penger på swissrolleren for noen måneder siden og skjønner ikke poenget. Huden blir bare irritert og pigmentflekkene (mørke) forsvinner ikke. Så derfor kunne jeg tenke meg å høre hva som virker!

 27. Utrolig fin uten all sminken! Slik burde du gå oftere.

 28. Herregud så pen du er, helt naturlig!

 29. Hva tenker du om SSR sammenliknet med Dermaroller og Âme Pure?

  Er ikke Dermaroller originalen? Prøver å lese meg frem til hvilken jeg skal ønske meg til jul, og leser flere plasser at SSR bare har en falsk CE godkjenning? Jeg er ikke veldig god på dette, så jeg spør. Hvorfor har de valgt rundt 500 nåler når originalen(?) bare har rundt 190. Trenger de godt inn i huden når det er så mange, eller blir det litt spikermatteprinsippet?

  Trodde SSR var originalen siden som du og flere skriver har de vunnet priser for produktet sitt..
  Skjønner at du ikke kan snakke negativt om andre merker for å fronte de som sponser deg, men saklig opplysning hadde vært til stor hjelp 🙂

  1. Hilde Hansen

   min personlige erfaring med begge firmaene er :
   swiss clinic: problemer med å få svar,og man må purre gjentatte ganger,men 0,5mm face rolleren til de fungerte fint på lårene mine,men ble veldig sår og rød av 1mm body roller,så holder meg til de da,og face roller i stedet for body roller på lårene…

   ame pure: fikk fullt av blodige striper på lårene av 0,75mm body roller,selv om jeg ikke rullet hardere enn med 0,5mm i ansiktet,og det gikk helt greit i ansiktet… da jeg kontaktet de på facebook angående de blodige stripene,så nektet de å poste problemet eller å hjelpe på noen som helst måte…da jeg kontaktet kundeservice,så gadd de ikke å finne ut av hvorfor de nektet å hjelpe meg på facebook… da jeg klaget på hvordan de valgte å sette folk med problemer på mute for å selge en løgn til andre,så slettet de bare alt som var sagt…og jeg brukte ingen ufine kallenavn eller banneord,så de ønsker bare ikke at andre skal se at folk får problemer med produktene,noe som jeg mener er veldig uærlig mot kundene… 0,5mm body og face roller på lårene var like ille som 1mm til swiss clinic for meg,og 0,75mm var den verste,siden det så ut som at jeg hadde papirkutt over lårene i en uke… på toppen av det hele,så ringte daglig leder for å rope ut en haug med tilfeldige påstander mot meg,noe som er første og eneste gang jeg har opplevd dette eller lignende… så hvis du klager på blodige striper,så blir du ignorert på sosiale medier,og alt du sier blir enten ikke postet,eller slettet…hvis du klager på hvordan de behandlet deg da,så ringer sjefen med et sinneproblem,og tar alt utover deg kun fordi du forventer svar på hvorfor du blir behandlet slik når du kun stilte spørsmål rundt årsaken til de blodige stripene…

 30. Brukte swiss sin dermaroller og serum lenge, fikk færre kviseutbrudd, men fungerte overhode ikke på pigmentflekkene mine. Har nå gått på zo medical i 5 måneder og pigmentflekkene er så godt som borte. Dyrt, men verdt hver en krone!

 31. Takk for at du tipset om denne.
  Du kunne ikke laget en film som viser hvordan du sminker bort dette også? Er ,synge som sliter med deg og jeg sliter med det. Men føler et ofte ser møkkete ut når jeg sminker det.

 32. Hej Caroline Nyder at følge din skønne blog fra Danmark. Du er super smuk med og uden makeup Kan man tillade sig og spørge om du bruger botox/restylane? Overvejer det selv… Men er bange for «stift ansigtsudtryk». Håber ikke du tager spørgsmålet ilde op og vil dele ud af eventuelle erfaringer?
  God aften til dig og dine … Og tak for en meget inspirerende blog

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *