behind the scenes

shoot_2

Hei lørdag! Jeg ble bare nødt til å ta meg fri fra bloggen i går, for jeg ga hundre prosent utenfor den – selv om all jobb jeg gjør i hovedsak alltid har med bloggen å gjøre. Vi holdt på i litt over 5 timer og Naia sov gjennom alt sammen, jeg ammet bare før vi startet. For et sovehjerte! Det fristet så lite å sette barna i hvert sitt sete og kjøre hjem så sent på en fredag, så vi ble heller hos tante Vivi til i dag, bestilte pizza og slappet helt av. Det var godt for både liten og stor tror jeg, så tar vi bilturen hjem nå snart i stedet. 


Her kommer noen bilder fra shooten jeg gjorde i går, og gjett hva som forsvant helt på slutten? 

shoot_3111116_Shoot_4999shoot_5shoot111116_Shoot_5046

Chop, chop! Så var a mor kort på håret igjen. Det var ganske deilig. Jeg innrømmer lett at de korte lokkene føles mer meg for tiden, jeg føler at det er lettere å kle seg og at det blir mer klassisk og rent. Det lange håret likte jeg veldig godt denne gangen, så du skal ikke se bort fra at det dukker opp igjen, men kanskje med litt mer spill i håret og en anelse kortere 😉 Det er uansett gøy å kunne forandre på det! Jeg gleder meg skikkelig til å fortelle dere formålet med shooten, men det får vente litt til 🙂 

Nå skal vi snart ta bilen fatt og så gleder jeg meg til å leke med Nelia i snøen når vi kommer fram til Siljan! Ha en deilig lørdag ♥ 

54 kommentarer

 1. Bilder uten sminke? Så veldig naturlig ut hvertfall! Så mye mer vakker og ekte du var på disse bildene!!

  1. Caroline

   Hadde i hvert fall veldig lite sminke 🙂 Og tusen takk, Eva 🙂

 2. Jeg synes du eeeer så mye finere med mindre sminke (spesielt øyesminke), jf. det første bildet her! Skulle ønske du så det selv, selv om det jo ikke har noe å si for min del, haha. Synes selv jeg ser friskere og yngre ut med mindre pudder og øyenskygge, man ser gjerne eldre ut enn man er når det blir for mye dill dall (og da mener jeg IKKE deg, men generelt. Du ser ikke eldre ut enn du er, men ser for meg at du ville fått en friskere og yngre look uansett uten all glitter og stæsj)

  1. Caroline

   Tusen takk, Renate! Det er vel noe med at sminke ofte er en vanesak, men det hadde jo vært greit å prøve med litt mindre også, så sparer jeg i tillegg tid 😉

   Klem 🙂

 3. Hei, jeg lurer på om du har link til den kremfargede joggedressen fra Asos? Finner den ikke!

   1. Takk skal du ha! Den virker litt snau i livet, lurt å gå for en litt stor størrelse?

    🙂

   2. Caroline

    Ja! Den er veldig kort, det samme er genseren. Jeg bestilte 2 strl. opp 🙂

 4. Jeg ser det med en gang, Caroline – den nye lengden kler deg SÅ godt <3
  S.U.P.E.R.T!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Om Nikola bare kunne bodd i skapet mitt og stylet meg hver dag 😉

 5. you look great with shorter hair. Really nice and fresh. I am also a blogger from Copenhagen. IF you ever need a Me day check out my suggestions on the blog post. 🙂

  http://mihabalan.com/2016/11/11/a-day-in-your-life-how-to-have-the-best-me-day/

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie 🙂

 6. Ragnhild

  Du stråler! Nydelige bilder av deg 🙂 Ha en riktig fin helg.

  1. Caroline

   Tusen takk, Ragnhild! God helg tilbake <3

 7. Personlig synes jeg du ser mer elegant og sofistikert ut med kortere hår (Men det er nå min mening da)

 8. Mye mer kledelig med den fasongen du har på det nederste bilde, knall fint rett og slett! Blir spennende å høre hva slags shoot du har gjort nå. God helg til deg og dine 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Trives så godt med den lengden 🙂

   Klem og god helg tilbake <3

 9. Tipper bildene ble fine 😉 Men du, jeg har et lite problem. Jeg leser jo bloggen din daglig, men det går ikke an å like innleggene :/ Jeg klarer det på andre blogger. Hmm så rart…
  Likevel GOD HELG!

 10. Hei! Hvor høy er du?
  Du kler det korte håret så godt! God helg 🙂

  1. Hun er 170 høy 🙂

  2. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Jeg er ca. 170 🙂 God helg tilbake 🙂

 11. Du var fin med det Lange håret men jeg syns du er enda finere med det korte. Er det klippet I bob frisyre eller klippet rett over? Har lyst til å klippe meg Slik. Elsker blogger din. Får så masse inspirasjon

  1. Caroline

   Så hyggelige å høre, Merete! Det er ikke klippet rett over, men er kortere bak 🙂

   Klem!

 12. Jeanette

  Ser ut som bildene ble veldig fine uansett formål!

 13. Beauty

 14. Gleder meg til å høre!:-)
  Hvor er dressen til Nelia fra? Så på snapchat:-)
  Den var fin!

  1. Caroline

   Den er fra Tiny Trolls 🙂 Første gang hun brukte den i dag, vi har en annen i barnehagen 🙂

 15. Tommel opp for det kortere håret! ❤ det ser så bra ut!

 16. Therese

  Du er utrolig vakker og ungdommelig med din egen lengde. Finere nå vakkre deg 🙂 ha en god helg med familien din

  1. Caroline

   Tusen takk, snille! En god helg tilbake <3

 17. Hei Caroline!
  Jeg fant et blad fra Det Nye fra 2014 der du hadde en reportasje, og jeg leste den gjerne en gang til ettersom jeg har fulgt bloggen din i ettertid. Det er så morsomt å lese fordi vi to er så like, men samtidig er du one of a kind. Jeg håper du finner din styrke i hverdagen og at du gjør det som gjør deg glad. Du inspirerer så mange jenter og kvinner, og det er så interessant å lese det du skriver der du går litt dypere.

  Xoxo

  1. Caroline

   Tusen takk, A <3 Og det samme til deg! En stor klem!

 18. Naturlig vakker! 🙂

 19. David Andersen smykkekolleksjon tipper jeg. Veldig likt som Camilla Pihl og Jenny Skavland sine bilder 🙂

  1. Ja helt enig! 🙂 Så det med en gang.

 20. Så utrolig flott du var på det første bildet med mindre og mer naturlig sminke. Sofistikert og klassisk vakker

 21. Hvorfor gikk du fra langt hår til kort hår på bare noen få dager ? Skjønte ikke den helt 🙁

  1. Oi, på det øverste bildet lignet du på Astrid S:) Nydelige begge to;)

 22. Madelén

  Synes du fremstår mer seriøs og kvinnelig med det korte håret. Det lange blondet blir liksom litt for ungjente, og jeg føler kanskje du med mann, snart nytt hus og barn er litt over den fasen 🙂 Håper du poster flere av bildene, for de gleder jeg meg til å se!

  God helg <3

 23. Merethe

  Så lik moren din du var på det øverste bildet?! 🙂

 24. Kristin

  Tommel opp for både hår og mindre sminke 🙂
  Jeg er helt enig, det ser mye riktigere ut med det korte sammenliknet med det lange!

  Ha en fin førjulstid – snart da. Kristin

 25. Hei Caroline 🙂 har lest bloggen i lang tid og elsker det korte håret du kjører nå. Men jeg stiller spørsmål til bruk av extentions her. Du har fått satt i nye lange lokker til mange tusen kroner for så å klippe dem av relativt kort tid etter? Hvis du fikk satt i extentions med hensyn til fotoshooten så kunne det vel blitt brukt clip ons eller lignende i stede for å «sløse» hår verdt mange tusen? Jeg henger meg normalt ikke opp i andres bruk av penger og lignende, men følte dette var litt sløsing av hår hvis man kan si det på den måten 🙂

 26. Ingrid Grace

  Veldig flotte bilder alle sammen. Det aller første bildet var overjordisk vakkert, du trenger jo ikke sminke for å være veldig flott. Det blir spennende å se hva fotoshooten handler om etter hvert. Smykker eller briller som er designet er det jeg klarer å tippe på nå, gleder meg til å se resultatet etter hvert. Nå er jeg veldig glad i langt hår, men du ble veldig flott med en kortere versjon av denne frisyren. Veldig flott og veldig kledelig det også, skjønner du ville klippe deg, det er sikkert lettere å håndtere en slik lengde.

  Ha en flott helg videre. 🙂

 27. Fine bilder. Kan det ha noe med hårdonasjon å gjøre kanskje? Det hadde i hvert fall hvert en utrolig fin ting å «reklamere» for! (Men kanskje litt motsigende for din del, som tar av og på hår oftere enn andre går til frisøren..)

 28. Serr? Var dette for samme reklame som flere andre bloggere? Du er forresten mye finere med kortere hår! Og det mener jeg uansett fotoshooten eller ikke.

 29. Christine

  Hei 🙂
  Striper( bleker) eller farger du håret lyst? Kan du evt. dele fargekoden, vær så snill 🙂
  Christine

 30. Veldig fint med kort hår igjen:D Hehe, jeg skrev jo i går at jeg likte det best kort. Blir spennende å se hva slags shoot dette er..

 31. Jeg klarer ikke helt å se poenget med å sette på store mengder løshår for å deretter klippe det av etter to uker. Finnes det ikke andre måter å gjøre håret langt for en stakket stund eller til en fotoshoot? Jeg kan ikke noe om hår som settes på, men har hatt venninner som blant annet har klipset på hår for en kveld på byen, for så å ta det av og ha det liggende til neste gang de ønsket mer fall, fylde eller lengde. Bruk og kast samfunnet brer om seg, og det syns jeg er trist.

  Når det er sagt kler du det korte håret veldig godt, lykke til med kampanjen fotoshooten skal brukes til!

 32. KamillaM

  Du kler så mye bedre kort hår, ser mer elegant ut 🙂 Første tanken som slo meg er at du skal lansere egen smykke kolleksjon for David Andersen. Kjente igjen bildene fra lanseringen til Camilla Pihl. Trigger en liten nysgjerrighet her 🙂 Gleder meg hvert fall til du kan røpe hva shooten var for. Ønsker dere en god søndag 🙂

 33. Syns kort hår kler deg bedre enn langt 😉
  Men jeg må bare spørre; fotoshoot uten klær? Hva skal du promotere som krever at du ikke har klær på? Synes bare det er så synd at man må kle av seg for å promotere noe, selv om du absolutt ikke har noe å skjemmes over 😉

 34. Når du skrev «gjett hva som forsvant helt på slutten?» var jeg sikker på at du mente bhen, ut i fra bildet som kom rett etter 😀 haha!
  Du kler så absolutt det korte håret best, selvom langt hår også er veldig kledelig 🙂

 35. Synes du kler den korte hårlengden så veldig mye bedre enn det lange. Flott eksempel på at kort hår er en sexy lengde på kvinner og ikke bare lange lokker. Du får liksom et annet uttrykk! Vakkert

 36. Hei! Jeg lurer på hvordan du holder overkneeboots på plass når du bruker de? Mine glir ned.. har du noen tips?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *