my favorite footwear for those party nights

Bianco

Camilla og jeg inviterer til shoppingkveld i Oslo hos Bianco i Torggata førstkommende torsdag, og i forbindelse med det fikk jeg velge mine partyfavoritter – kanskje ingen overraskelse at jeg da valgte mine egne sko? Jeg har to stilletter i denne sesongens kolleksjon og disse ser du her! 

Bianco_1

Jeg elsker partyskoen illusional shade som kommer i både sort og burgunder og ble så glad da jeg fikk go fra Bianco til å lage en sko i velour. Den er helt perfekt å bruke i tiden fremover og de kan fint kombineres med både kjoler, skjørt og bukser. Spesielt kule synes jeg de blir i kombinasjon med skinn! Jeg har en kjole i nettopp skinn som jeg gleder meg til å bruke ved neste anledning og da blir det med illusional shade i burgunder på føttene 🙂 

Bianco_3

En annen sko som allerede har blitt en stor favoritt hos meg er intense eclipse. Denne kan også brukes i festsammenheng dersom du ønsker et litt tøffere og hardere uttrykk, og aller best passer den kanskje sammen med blyantskjørt og korte dressbukser eller en jumpsuit med vide bein. 

Bianco_2

Mine tre favoritter finner du selvsagt hos Bianco, både i butikk og online. Dersom du tar turen til Torggata på torsdag mellom klokken 17 og 19 får du 20 prosent på både dem og alt annet i butikken 🙂 Vi serverer alkoholfrie bobler i glasset, snack og goodiebags. Det er bare å komme! Håper vi sees 🙂 

28 kommentarer

 1. Hvor?:) Oslo?

  1. Caroline

   Ja 🙂

 2. when you bought those jeans Zara :)?

 3. Hei Caroline 🙂
  Jeg anbefaler deg å lese et blogginnlegg funkigine har skrevet. Det heter «nydelig uperfekt». Tenkte på deg da jeg leste det 🙂

  1. Caroline

   <3

 4. De pumpsene dine er såå lekre! Særlig fordi de er i fløyel, du er ikke den eneste som har dilla denne sesongen, haha. Utrolig fint sammen med skinn <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 5. Irmelin

  Hvorfor setter du skoene på en Valentino bok? Disse skoene fra Bianco har ingenting med Valentino å gjøre. Virker veldig misvisende å prøve å gjøre de mer lukrative enn de er.

  1. Caroline

   Det er bare en bok, jeg bruker ofte ting i bildene mine for å skape en fin ramme rundt. Helt ærlig så forstår jeg virkelig ikke hva som er misvisende med det, når jeg skriver i blogginnlegget at dette er sko fra Bianco? I tillegg skriver jeg jo om eventet som faktisk foregår i Torggata hos Bianco i morgen. Jeg føler at du forsøker å skape et problem som ikke eksisterer :/ Jeg forsøker virkelig ikke å gjøre skoene mer lukrative bare fordi jeg bruker en bok fra Valentino som underlag på et skopar. Men jeg forsøker å gjøre bildene flotte ved å bruke en bok som jeg synes er fin, det samme gjelder for blomstene.

   1. Det der er skikkelig komisk egentlig. Veldig mange bloggere som liker å fotografere «ting og tang» ved siden av/oppå bøker fra Valentino, Chanel osv. Skjønner at du synes det skaper en fin ramme rundt Caroline, personlig fatter jeg ikke greia 🙂 Men folk er forskjellige.

   2. Caroline

    Jeg synes det gir det lille ekstra til bildene å bruke bøker, blomster, smykker eller andre ting som egentlig ikke hører med i bildet 🙂 Men ja, folk er forskjellige :p

   3. Irmelin

    Jeg får den assosiasjonen siden du også ser ut til å foretrekke Rockstud fra Valentino. Sist gang på Kjendisgallaen for ikke mange dagene siden.

    Jeg ser at du skriver at det er sko fra Bianco, men på alle bildene står det VALENTINO med stor skrift, boka dominerer Bianco med liten skrift i innlegget. Personlig så skjønner jeg jo så klart at det ser mer lukrativt ut, hadde heller kjøpt meg sko fra Valentino eller Chanel.

   4. Caroline

    Jeg blir faktisk helt satt ut av dette. at noen i det hele tatt tenker sånn :/ de er fra bianco og jeg føler virkelig at det kommer tydelig frem i blogginnlegget.

   5. jeg trodde også først du reklamerte for valentino, siden jeg forbinder valentino med sko. Men skjønte fort at det var for Bianco da jeg leste innlegget 🙂

   6. Så rart hvor forskjellige man er, jeg så ikke engang boken før noen kommenterte det. 😉
    Jeg synes definitivt at det er skoene som får oppmerksomheten på disse flotte bildene.

    Stå på, Caroline, du er en inspirasjonskilde på mange måter!

   7. Mona M

    Hva folk henger seg opp i… Det kommer jo helt tydelig frem at det er sko fra Bianco,rålekre er de Caroline <3 Du er så dyktig i alt du gjør,i tillegg ser du helt fantastisk ut ALLTID!!! Ha en fin dag du flotte kvinne <3 🙂 Klemmer <3

   8. Ingeborg

    Jeg stusset umiddelbart litt selv da jeg så bildene. Ikke fordi jeg tror du vil villede, for som du selv sier, så fremgår det tydelig i teksten at det her dreier seg om Bianco -sko. Det som fikk meg til å stusse idet jeg så bildene var at dette aldri ville kunne bli gjort av Bianco selv i deres egne reklamer. Rett og slett fordi det grenser til utnyttelse av andres varemerke. Valentino ville nok heller ikke gitt tommel opp for slik sammenkobling av deres varemerke i reklame for andre varemerker. Når det er sagt, så tviler jeg ikke et sekund på at du ikke har lagt ved bokryggen slik fordi du vil villede potensielle kjøpere til å tro at produktene har noen som helst tilknytning til Valentino. Jeg tror du har gjort det for å komponere et stilig bilde, noe du har lykkes i. Likevel vil det gjerne være smartere å unngå å «forurense» bilene med andre varemerker enn det du selv ønsker å fronte. Men dette sier jeg ut fra et markedsførings- og immaterialrettslig synspunkt. Men jeg tror du har rett i at Irmelin oppkonstruerer et problem som ikke er der, når bildene må ses i sammenheng med teksten. Noen er dessverre vanskelige bare for å være vanskelige.

   9. Irmelin

    Jeg prøver ikke å være vanskelig og jeg skjønner at du ikke reklamerer for Valentino, men jeg sitter igjen med et inntrykk av at du ønsker å sette Biancoskoene i en mer lukseriøs setting. Jeg syns det er en uting og la merke til at du gjorde noe av det samme tidligere, bare da med en Chanel bok, da kommenterte jeg det forøvrig ikke. Ingeborg skriver det i grunn veldig godt når hun skriver at det er en uting å «forurense» et merke med et annet og jeg tror også at både Chanel og Valentino liker dårlig å bli brukt i et annonseinnlegg på denne måten. Bianco kunne aldri ha kommet unna med det samme. Jeg skjønner at man ønsker å bruke disse bøkene som rekvisitter, men i et rent annonseinnlegg så blir det ikke riktig.

   10. Caroline

    Takk for tilbakemeldingen, Irmelin! Jeg skal tenke over det neste gang 🙂

   11. Jeg skjønner ikke hva du er laget av Caroline, som klarer å svare så rolig og konstruktivt. Hadde jeg vært deg hadde jeg dunka hodet i veggen av at jeg var så oppgitt! Jeg forstår at alle har rett til å ha egne meninger, men er det så viktig å diskutere den boka? Det kommer jo frem både i tekst og bilde at dette innlegget handler om sko fra Bianco.

   12. Irmelin. Så fin og konstruktiv kommentar, da kjøper du det du har lyst til uten å måtte skrive det i kommentar feltet, hva er greia di egentlig ? Er det for å trykke ned Caroline, det at du kommenterer på dette med boka er kun for kvalme. Absolutt ikke noe annet og det skjønner alle som leser her inne med «gode » hensikter og som ikke må lete etter noe negativt å sette fingeren på. Snakk om å finne noe å pirke på uansett, noe så trist for dere som føler at dere bare må gjøre det. Gang etter gang. De aller fleste av oss som følger Caroline vet om sko kolleksjonen for Bianco og vet også å lese teksten før vi kommenterer

 6. De burgunder skoene ser ut som høyhælte tøfler synes jeg :p ikke pent
  Skolettene var lekre!

 7. Elisabeth

  Lekre og innbydende bilder er ditt varemerke Caroline, og jeg opplever ikke at du forsøker å lure deg til noe som helst. Du er seriøs og det mener nok de fleste som leser din blogg.
  Heier på deg! Varm hilsen Elisabeth<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Elisabeth <3

 8. Nå synes jeg det ble mye unødvendig oppmerksomhet rundt denne boka altså 🙂
  Det er da mye mer interessant å diskutere skoene, synes de burgunder-fargede helene var ordentlig flotte 🙂
  Skulle gjerne hatt de i vinter, men det spørs da jeg er 1,80 😛
  Jeg så de forresten ikke i str. 41, vet du om de evt. kommer inn igjen?

  Du har fått til en veldig gjennomført kolleksjon med varige sko, gøy at det er litt tilbehør med denne gangen også 🙂
  Ha en fin kveld videre!

 9. Anette S.

  Skoene dine et helt nydelige:-) jeg skulle derimot ønske at du «walked the walk» og hadde på deg dine egne i burgunder på kjendisgallaen – tror de hadde vært helt nydelige til den kule kjolen du hadde på deg:-)

  Ellers så er jeg imponert over alt du får til, til og med som nybakt 2-barnsmor! Jeg håper du tar deg tid til å bare nyte også innimellom, det fortjener du og dine:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, Anette 🙂

 10. Er enig i at du ikke skulle hatt Valentino boka på bildene. Den tar veldi mye fokus, og er litt misvisende.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *