antrekk, helsekontroll og hornhinnebetennelse

IMG_5437

Hei travle tirsdag! Altså, hva skjedde med tiden? Hver gang vi kommer hjem fra en tur borte, har jeg en million ting som må ordnes opp i og jeg henger alltid etter skjema, så nå jobber jeg på spreng for å komme i vater. Det blir ikke noe bedre av at vi skal bort igjen på torsdag, jeg føler hele tiden at jeg er på etterskudd, men samtidig så er det jo deilig å ha noe å gjøre! Så jeg klager ikke, jeg får bare en sånn rastløs følelse inni meg av å ikke ha orden i ting. Men på fredag – da kommer vi hjem for å bli her en god stund. Det blir veldig fint det også. Det har vært mye farting den siste tiden, både i forbindelse med jobb, men kanskje aller mest i forbindelse med huskjøpet. Fremover mot jul roer det seg i hvert fall litt før vi flytter på oss for godt i januar ♥ 


Slik så jeg ut i går! Og ja, før du spør: det var litt kaldt. Jeg pakket jo kofferten på lørdag og sjekket ikke værmeldingen, så bare ankler i 7 minus er ikke å anbefale 😉 Plusspoeng for at jeg alltid har ullinnlegg i bhen! Brystbetennelse høres alt annet enn godt ut. Og skjerfet da, det varmer godt ♥ 

IMG_5351IMG_5444IMG_5486IMG_5479IMG_5500

jakke boda skins / skjorte + bukse zara (egen kolleksjon) veske adax by caroline berg eriksen / sko HER / skjerf bianco by caroline berg eriksen 


I dag har Naia og jeg vært på 6-ukerskontroll! Vi henger 2 uker på etterskudd, så egentlig blir det jo 8-ukerskontroll, men det er basert på litt misforståelser og nye forhold her i Siljan. Uansett! Naia er så god, og så frisk og fin! Og så blid som hun er! Gliser fra øre til øre bare du sier hei til henne, gurgler og ler, så jeg tror det er helt topp å være henne Nelia var forresten så glad for å se lillesøster igjen i går, jeg gir meg helt over for kjærligheten hun viser og gleder meg bare til Naia blir gammel nok til å gjengi den ♥ Apropos overskriften, så gikk helsekontrollen plutselig over til å dreie seg om øyet mitt. Det har blitt knallrødt igjen og jeg tror jeg har nok et tilfelle av hornhinnebetennelse. Det er jo ikke lenge siden forrige gang og det stresser meg litt, så nå fikk jeg time hos øyelegen. Har ikke hatt tid til å gå til legen med det, så sist gang det bare over av seg selv. Kanskje ikke så veldig lurt, men sånn er det når man er nybakt mor og prøver å få til alt på en gang. Alltid helsa først, det er så viktig å ikke glemme det selv om jeg faktisk ofte glemmer det. 

Jeg skal henge i stroppen videre jeg, så håper jeg å skvise inn en liten løpetur senere i dag. Det hadde vært så digg! Vi sees senere! 

59 kommentarer

 1. Hei! Jeg lurer på om du løper hver dag? Isåfall på hvilken speed og stigning? Jeg må alltid ha en pause fra løpingen på 2 dager fordi jeg får så vondt i føttene dagene etterpå. Jeg har gode løpesko fra Asics, så jeg lurer på om det er en teknikk eller et tips som kan hindre det?

 2. Gjerne limen fra vippene du reagerer på

 3. Brystspreng eller brystbetennelse? For brystspreng får man vel til tross for ull-innlegg? Eller? 😛

  1. Caroline

   Haha, betennelse 😉

   1. Hehe, jeg har absolutt ingen erfaring, så da måtte jeg bare sjekke, tenkte at det måtte være fantastisk å forebygge melkespreng med ull-innlegg 😀

   2. …og DET er vondt,det….huff……visse ting husker man godt etter snart 20 år :’)))

 4. Herregud! Jeg fryser av å bare se på deg, men godt noen tåler mer kulde enn andre.
  Digget outfiten din, veldig kul jeans, vesken passet så godt til, skoene satte prikken over i’en men mest av alt syntes jeg at det mørke skjerfet var så fin kontrast til fargen og lengden på håret. Thumbs up! (y)

 5. Helsa først. Eller håret først? En time hos legen bør vel prioriteres før x antall timer hos frisøren?

  Det er forskjell på dårlig tid og dårlig prioritering.

  1. Haha..så enig!
   Gikk til frisøren for å sette håret i en hestehale,så ja,det handler om prioriteringer!

   1. Caroline

    Det var på søndag… 😉

 6. Horhinnebetennelse klarer du ikke å gå til det går over av seg selv. Det er et sant helvete.. Kanskje det er øyekatarr? Det er jo veldig smittsomt og ikke uvanlig når man har barnehagebarn og veldig lite farlig.

 7. Lisa Maria

  Fikk også hornhinnebetennelse da jeg ammet.. Fryktelig vondt og kan jo være farlig for øyet. Øyelegen jeg var hos sa at det oftere kunne skje ammende fordi man får tørre øyne da (iallefall tørrere enn vanlig) og man reagere ikke så kraftig på feks smuss eller annet som kan komme inn å på øyet. Det kan føre til hornhinnebetennelse. Men jeg bruker linser og øyelegen var ikke happy for det heller, de hater tydeligvis fremmedlegeme på øyet… Egentlig kanskje forståelig det…. Bor på bygda så jeg fikk bare tilfeldig en optikere her til å se på øyet, og han sa kom deg på sykehuset så fort som mulig! Men masse lykke til, håper du får sjekket det raskt Medisinene funker også rimelig umiddelbart, så da slipper du mer vondter

 8. Gå til legen, ta deg tid. Er dumt om man får lengre sykdom eller varige mén fordi man nedprioriterte det. Du får sikkert raskt time på en privatklinikk. God bedring!

 9. Så utrolig kult antrekk!! 😀

 10. Ta deg en pust i bakken kjære deg! 🙂 er helt imponert over alt du rekker over, men ikke glem deg selv i alt 🙂

 11. Loveice

  Den buksa var kul fins den hos zara ennå?
  Ditt eget hår er vel litt kort nå så hvordan får du extensions til å blande seg så fint for alt håret ser ut som det har samme lengde ! <3

  1. Caroline

   Det er Nikola som tryller :p Han er kjempeflink! Mitt eget hår ble ganske kort igjen forrige gang jeg var der (altså gangen før jeg satt på langt) I sommer vokste det så mye og jeg synes det ble hakket for langt, så nå er det vel rett over kragebeinet ca. Han tynnet ut mitt eget hår under for å unngå at det skulle stikke ut, og på toppen og ellers rundt gikk han over med en slags kniv og holdt på ganske lenge. Ikke spør hva han gjorde, men det ser veldig bra ut synes jeg, med tanke på at mitt er såpass kort 🙂 Ideelt sett burde det være litt lenger for en så stor forlengelse.

 12. Antrekket er superkult og du ser så fresh ut om dagen. Ingen tvil om at du kler å være nybakt mamma. But whats up with the hair?!

  1. Caroline

   Haha, tusen takk :p Jeg skrev om det i forrige uke, jeg skal gjøre en fotoshoot på fredag og håret er på grunn av den. Så jeg satt det på ved forrige frisørbesøk så jeg kunne kjenne litt på å ha langt hår igjen også 🙂 Tipper det blir chop chop på fredag 😉

 13. Hei Caroline.

  Bare lurer på en liten ting. Så en reklame for swiss clinic på nettsiden til seoghør med deg i. Er dette reel reklame som du har sagt ja til å være med eller har de brukt deg i reklamen uten lov. Vurderer veldig om jeg skal bestille dette, men vet jo ikke om dette funker. Har du testet dette produktet? Har sett at andre bloggere også er blitt brukt i reklamen.

  1. Caroline

   Ja, det er reel reklame, jeg er deres ansikt utad fra nå og ut 2017 🙂 Jeg bruker produktet akkurat nå og håper å bli helt kvitt pigmentflekkene i pannen min etter svangerskapet. Jeg har også brukt den før og synes det er et godt produkt, føler meg hakket freshere og synes huden ser friskere ut når jeg bruker den 🙂

 14. Christina

  Må bare si at du er rålekker på håret om dagen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Christina! Føles bedre nå enn forrige gang det var langt og blondt, men skal innrømme at det er litt i veien når jeg leker og holder på med barna 😉

 15. Oops, du må kutte både linser og vippelim. Synshelsen er viktig! Ta vare på deg selv!

 16. Irmelin

  Hvis det er tilbakevennende hornhinnebetennelse, så er det mest sannsynlig Herpes-viruset. Det er den mest vanlige grunnen til å få det. God bedring, og ikke vent med å gå til legen!

  1. Caroline

   Nooo :O Har fått time i morgen, så jeg holder dere oppdatert 🙂

 17. Syns du skal ta deg et par dager fri caroline, bare være med familien 🙂 nå har jo mannen fri og dere har akkurat fått større familie, legg vekk laptop og alt det som er og bare nyt litt 🙂 syns jeg du fortjener! 🙂 også ett spørsmål, kan ikke du ha mere videoblogg? Det er så gøy når du har det 🙂 elska det innkjøpsvideoen din 🙂 men husk, slapp av å nyyyyt! 😀

  1. Caroline

   Det er notert! Og tusen takk, Celina <3

 18. Stilig antrekk!
  På bilde nr to likner du veldig på søstra di 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Cala! Det tar jeg som et stort kompliment! Hun er det fineste og vakreste mennesket jeg vet <3

 19. Overhodet ikke ment som kritikk og jeg er sikker på at du har styr på alt, men jeg kan ikke fatte og begripe hvordan du har energi, ork eller tid til alt du gjør så kort tid etter fødsel. Det er ikke så lenge siden jeg fikk andremann og det tok laaaang tid før jeg følte meg som menneske igjen og kunne komme meg rundt.
  Men, folk er forskjellige og jeg skulle gjerne hatt litt av overskuddet ditt. Bare pass på at du også rekker å nyte <3

  1. Caroline

   <3

 20. Hei.
  Stiller det samme spørsmålet under dette innlegget da du ikke har godkjent kommentaren under ett tidligere innlegg.
  Hva tenker du om at det kommer opp 17.140 som falske følgere på din profil på denne siden: https://www.followercheck.co/carolinebergeriksenno

  1. Caroline

   Hvilket innlegg ble den lagt inn under?

   Jeg tenker at det er kjedelig, men at det dessverre er vanskelig å unngå :/ Glad jeg ikke har flere.

   1. Men er det ikke slik at du tjener mer penger desto flere følgere du har på instagram?
    Er disse falske brukerne kjøpt av deg?

   2. Caroline

    Nei, jeg tjener ikke penger pr. følger på instagram, så falske følgere har ingen verdi for meg :/ Har du mange følgere på instagram, så medfølger det dessverre en del falske følgere også. Det finnes norske kontoer med over 500 000 falske følgere i følge den linken som er vedlagt over her, men det betyr ikke at det faktisk er falske følgere eller at vedkommende har betalt for falske følgere.

 21. ha på deg sokker 😉

  1. Caroline

   Jeg har halvsokker :p

 22. Ja, ta det litt mer rolig og ikke styr med så utrolig mye forskjellig midt i babytid og amming. Antagelig sier kroppen fra til deg om at det blir litt vel mye – typisk at ulike betennelser og infeksjoner dukker opp når man er sliten og kroppens ressurser ikke er helt på topp. Skjønner heller ikke hvorfor du prioriterer så mye annet fremfor gå til lege og få sjekket øyet skikkelig.
  God bedring!!!!!

 23. Du gleder deg kanskje mer til Naia skal «gjengjelde» kjærligheten enn til at hun skal «gjengi» den? ;o)

  1. Caroline

   Nettopp 🙂

   1. Kanskje rette det i teksten da? Du skriver jo vanligvis så riktig. :o)

 24. Benedicte

  Er det den hvite delen på øyet ditt som har blitt rødt? Jeg husker jeg hadde det slik da jeg var rødruss. Lurer på om det faktisk har en sammenheng med stress (jeg hadde jo eksamener også på den tida).

  1. Caroline

   Ja, knallrød :O Har vært sånn før og fått antibiotika mot hornhinnebetennelse. Den siste tiden har det kommet med jevne mellomrom, men jeg har kuttet ut linser og brukt briller i stedet, og så har det gått over før det igjen har kommet tilbake :O Nå er det såpass ille, pluss at jeg er lyssky og det svir litt, så jeg må nesten sjekke det ut :O

   1. turnuslege

    På studiet lærte vi at når man mistenker hornhinnebetennelse/keratitt skal pasienten undersøkes av øyelege innen 24 timer. Ubehandlet keratitt kan gi varig synstap, men med behandling går jo dette bra 🙂 God bedring Caroline!

    Hvis du vil lese validert informasjon kan du sjekke her:
    https://lvh.no/symptomer_og_sykdommer/oeye/kornea/keratitt

    NB! Liker antrekket 🙂

 25. Uansett om du sjekket gradestokken eller ikke så er det tullete gå så lettkledd som det der. Du vet jo at det er november, og husker jeg ikke feil hadde du nyrekbekkenbetennelse da Nelia ble nyfødt.

  Pass på deg selv, jente. 🙂

 26. Vær obs på øyeskygge som drysser ved påføring, det kan kan legge seg bak linsene og skape irritasjon.
  Lurt med sminke og linsefri til du er bra igjen.
  God bedring 🙂

 27. God bedring med øyet ditt jeg leste hjernehinnebetennelse Og ble helt sjokket over hvor avslappet holdning du hadde til det

 28. Skjønner ikke hvordan kroppen din klarer det «kjøret»du driver på med…Full fart hele tiden, og du har akkurat født…Undrer meg over at du ikke tar mer vare på tiden som nybakt småbarnsmamma. den tiden kommer ikke tilbake..Rett og slett roe helt ned, og bare nyte tiden, det er jeg ganske sikker på kroppen din hadde vært glad for også…virker ikke som du tar hensyn til kroppen din før du ligger rett ut med en infekjson av noe slag….Hvem er det du vil imponerer egentlig….Må si jeg blir alt annet enn imponert over tempoet du holder..Men dette stopper seg vel noe når Nelia begynner på skolen, da er det ikke bare å ta fri og reise hit og dit…Da blir det lekser og en annen hverdag…

 29. Camilla

  Nå må du ikke glemme å bare være mamma. Den tabben gjorde du med Nelia..

 30. Herrgud -7 i Oslo ….brrrr ta være på deg selv ! Please

 31. Morsmelk mot betennelse i øyet er visst genialt. Husker ikke hvorfor, men kanskje verdt et forsøk 🙂

 32. Martine

  Fin blogg

 33. Marianne

  Det var jo snø i Oslo den 7. november?

  1. Caroline

   Hva mener du? :p

   1. Marianne

    Jeg bare så ikke noe snø på bildene, men kan jo hende du hadde tatt de tidligere da X)

   2. Caroline

    Nei vi tok de på mandag, men det var ganske så bart i sentrum 🙂

 34. Dritkul stil, men ikke noe typisk mammaantrekk ;)Lurer på hvorfor du går i korte bukser i november, sol eller ei, det er som å ønske å bli syk, og du som er såpass intelligent burde skjønne at det er svært risikabelt. Det er heller ikke noe pent å gå med bar hud på den måten i november, lys hvit hud som fryser er ikke pent. Du er flott på bilder, men jeg har aldri klart å registrere den ekte morskjærligheten selv om den garantert er inni deg. Du er bare fotomodell på bildene hvis du skjønner, hehe 🙂 Jeg kan si deg en ting ang. dette med bar hud og det er at det er mer vanlig å gå slik når man er i ungdomsalderen, for jeg gjorde nemlig det selv, altfor korte gensere for å vise frem min brune og flate mage da jeg var rundt 14-17 år, og det var altså så latterlig at alle snakket til meg en dag vi hadde et utearrangement med skolen og læreren og andre elever lo. Jeg fortsatte å gå slik kledd, men kunne aldri gjort noe slikt i voksen alder. Men du er nå stylish 😉

  1. Da ser vi ulike ting på bildene/tolker ulikt, «style», for jeg ser morskjærlighet på flere av bildene Caroline har publisert her på bloggen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *