klar for kjendisgalla

kjendisgalla_2

Hei søndag! I dag er det kjendisgalla på meg og her i Oslo har jeg mamma og pappa som skal være barnevakt i kveld. Jeg har pumpet opp så mye melk denne uken at hele minibaren er stappet, livredd for at de skal gå tom! Haha 🙂 Det blir rart å være borte fra henne i flere timer, savner henne allerede! 

kjendisgalla_1

Jeg må bare beklage kløften på forhånd, jeg er klar over den! Jeg tenkte faktisk ikke over melkepuppene mine da jeg bestilte denne kjolen og fikk rimelig sjokk selv da jeg prøvde den på. Men! Jeg får bare strut my stuff mens jeg ennå kan 😉 

IMG_4018

Jeg var her allerede i går og brukte vel godt over 2 timer på grunn av snøkaoset, det var jo livsfarlig på veien og så mange biler som hadde kjørt i grøfta. Sånn føler jeg det er hvert år, vi klarer aldri å være godt nok forberedt på snøværet. Vi hadde heldigvis vinterdekk da! I dag har jeg bare tatt livet med ro og jeg har også vært en tur hos frisøren og fikset de lange lokkene mine med en kjempefin hestehale – tusen til til Malene hos Meraki Studio (sponset). Hestehalen er ikke så enkel som denne, denne satt jeg bare opp selv da jeg var i Oslo tidligere denne uken. Måtte bare knipse bilder av kjolen så jeg kunne vise dere i dag 🙂 Ca. slik ser jeg altså ut i kveld! 

kjendisgalla

Lars-Kristian er jo i Tromsø og spiller sin siste kamp med ODD i dag. Så da er det vel på sin plass at jeg sier HEIA ODD for aller siste gang ♥ Og så ønsker jeg dere en kjempefin kveld! 

88 kommentarer

 1. Du må da ikke beklage for noe sånt, Caroline! Du ser fantastisk ut, som alltid 🙂 ha en fin uke!

 2. Oh my så vakker du er <3 Kveldens vakreste vil jeg si!

  1. Caroline

   :O tusen takk, Ina!

 3. Strutt i vei! Jeg synes du er nydelig, overhodet ingen grunn til å beklage!

 4. Nydelig dame. Du hadde fortjent å vinne for du er den bloggeren som leverer best. Jeg koser meg m innleggene dine hver dag. Så ut som du hadde en hyggelig fest. vel fortjent.

  1. Caroline

   Tusen takk, det hadde jeg 🙂 Og jeg blir så glad for å lese at du koser deg med bloggen min 🙂

 5. Ingrid Grace

  Ikke beklage kløften, du ser fantastisk ut! De som evt kritiserer kløften eller puppene til en mamma i en ammeperiode kan rett og slett bare klappe igjen kjeften.
  Hadde håpet du skulle vinne over Sophie Elise, ikke ett vondt ord om henne, men jeg liker bloggen din bedre enn hennes. Håper det ble en fin kveld likevel. Det blir vel nye sjanser til å kunne vinne denne prisen og andre priser, du gir deg vel ikke med det første. Håper jeg.

  Ha en fin uke.

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid! Så hyggelig å lese 🙂 Håper uken din blir fin!

 6. Caroline, du ser helt fantastisk ut i den kjolen!! Kløfta er lekker og strutt i vei!! Kjempefin er du!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Nina 🙂

 7. Beautiful dress, Car! You look amazing:)

  1. Caroline

   Oh my God! I love my nickname 😀

   And thank you so much <3

 8. Så fin du er! Veldig fin kjole og fantastisk sminke. Du kler virkelig å bli sminket slik 🙂 PS: aldri beklag kløft, men tips til neste gang: ta bilde når begge puppene er ammeklar eller ammeferdig, nå ser det ut som en er ammeklar og en ammeferdig 😉 hehe

 9. For en nyyyyyydelig kjole! forelska!

 10. Martine Fimreite

  Så vakkre bilder av deg caroline . Du blomstrer nå for tide . Ser det veldig godt på deg :-). Kjempe flott kjole <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 11. For en utrolig lekker kjole! Syns den krasjet totalt med skoene, og det er jo utrolig synd når skoen egentlig er veldig lekre de også..

 12. Synes det er kult å se deg i noe såpass dristig 😉 Ingen grunn til å beklage, du kan bære kjolen med stolthet. Du ammer et barn – bare utnytt situasjonen for det den er verdt, du! Digger deg 😀

 13. Du såg helt strålende ut!! 🙂 🙂 Og jeg synes du hadde fortjent å vinne! 🙂 Du er så proff og grundig, og jobber på til tross at du «egentlig» skulle hatt mammaperm nå! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Hilde <3

 14. Så vakker på håret!

 15. Elisabeth

  Må bare spørre, den kjolen var helt fantastisk 😀
  Hva slags merke er den? 🙂

  1. Caroline

   Bronx & Banco, kjøpt på revolve.com 🙂

 16. Jeg synes ikke dette var noe vakkert. Overdelen på kjolen minner meg om en badedrakt tatt på bakfrem. Så forstår jeg heller ikke poenget med å blottlegge så mye, men det er en annen sak.
  Skjørtdelen var stilig, men helheten hadde vært så mye bedre med en vanlig rund hals.
  Jeg følte bare for å komme med en liten motvekt til alle kommentarer som hyller denne kjolen (eller kanskje dristigheten)

 17. Cecilie

  Oolala! Nydelig kjole,den kledde du 😉 Hvor er den kjopt? Hvilket merke?

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂

   Bronx & Banco fra revolve.com 🙂

 18. Marianne

  Hei Caroline 🙂
  Du ser helt fantastisk ut på bildene.
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt kjolen din?

  Mvh Marianne.

  1. Caroline

   Kjøpte den på revolve.com 🙂

 19. Veldig fin kjole! Hvor er den fra? Og du var utrolig vakker!

  Har du sølt noe på den på første bilde eller er den sånn?

 20. Hei! Jeg vil bare si at jeg syntes du er så ufattelig inspirerende. Du kommer med flotte mattips, barnetips og alt som egentlig innebærer en hverdag. Det er få bloggere som holder bloggen sin så fantastisk bra etter x antall år på toppen, men du klarer det virkelig! Jeg leser på kvinneguiden diverse tråder om deg og jeg syntes det er så forferdelig trist at så mange mennesker kan ha så ekle ting å si om en kvinne eller familie de absolutt ikke har noe personlig kjennskap til. Jeg vet at jeg bare er en av mange som sier dette, men du er virkelig en inspirasjon og jeg er veldig glad for at både du og bloggen din eksisterer. Du er ekstremt flink til det du gjør, så fortsett med det 🙂
  Mange klemmer fra meg

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre Celine 🙂

   Mange klemmer til deg også <3

 21. Kristne damer skal kle seg sømmelig. Dette her ble veldig ukristent. Bedre om det hadde vært rund hals og ikke så dyyyyp kløft. Kvinnen skal kun tilfredsstille ektemannen med sine pryd ikke ALLE menn. Jesus kristus!

 22. Digger kjolen, men skoene passet ikke helt til kjolen må jeg si bare.

 23. Wow! Nydelig og vakker som alltid! du er alltid så perfekt sminka, kunne du lagt ut sminkevide/kanskje sminketips til jul/nyttår også? Og et innlegg om julegavetips til kjæreste/familien/svigers? hvor er kjolen ifra? Den er helt nyyyydelig! stor klem!

 24. Wow så nydelig!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 25. Hei! hvilke strørrelse har du i denne kjolen? prøver å finne ut min egen str. tror jeg er like tynn som deg…
  Takk!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *