natusan baby – konkurranse

natusan wipes_1

Visste du at noen av de beste stelleproduktene til babyen din faktisk finnes i dagligvarebutikken? Jeg får ofte spørsmål om hva slags stelleprodukter jeg bruker til jentene våre, spesielt i spedbarnstiden, og da Nelia var nyfødt brukte jeg lang tid på å finne det som skulle være det beste av det beste – men så viste det seg at også dette kunne fremkalle både det ene og det andre på helt fersk babyhud. Slike ting skremmer uten tvil oss som foreldre, for vi vil jo bare barnas beste og er livredde for å gjøre noe som er feil når det kommer til dem. 

natusan wipes_5

Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn føler jeg at folk alltid har sagt at produkter til baby som du finner i dagligvarebutikken ikke er bra nok. Men vet du hva? Det er de! Hvor deilig er det ikke å vite det? Så slipper du å reise langt eller bestille på nett når du skal handle til babyen din! Vi har nettopp begynt å bruke noen dråper fra First Touch Bath i badevannet, som er fra Natusan. De er Norges nr. 1 merkevarer innen hudpleie for baby og Natusan first touch er den er spesielt utviklet og tilpasset nyfødte babyers følsomme hud og egner seg til bruk allerede fra dag 1.

natusan wipes_4

Disse våtserviettene er helt supre! Storesøster trenger gjerne en omgang med våtservietten dersom hun har spist noe i bilen eller når vi er ute på kafé eller restaurant, mens de kan være kjempefine til bleieskiftet dersom vi er et sted uten tilgang til vann – som for eksempel ved bleieskift i bilen. Våtserviettene er merket med Astma & Allergi Danmark, Svanemerket, Dokumentert Mild og er fri for parfyme, alkohol og såpe. I tillegg går de under serien No More Tears, som betyr at de er like skånsomme som bomull og vann. Det blir vel neppe bedre? De er dermatologisk testet og utviklet for å ta vare på din nyfødte babys følsomme hud, så disse er trygge å bruke selv i ansiktet og skal hjelpe til å beskytte mot rødhet og irritasjon.

natusan wipes

natusan wipes_2

Wipes er en nyhet hos Natusan fordi de har oppdatert dem – designet er helt nytt og en av de største fordelene nå er at de er mye lettere å dra opp av pakningen enn tidligere, på grunn av det nye lokket. Et stort pluss for folk (les: foreldre) i farta 🙂 Du finner dem som sagt i alle dagligvarebutikker landet over, eller du kan bestille dem HER

natusan wipes_6

Nå kan du vinne gratis forbruk av disse ut året! Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar her hos meg 🙂 Husk også riktig navn + epostadresse så vi kan kontakte deg! United Influencers er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med denne konkurransen. 

525 kommentarer

 1. Caroline

  Ja takk det hadde vært supert! Venter en liten i desember ❤️

 2. Nina Merethe Mulstad

  Dette hadde vært supert å vinne til min gutt på 1 år

 3. Ja hadde vært helt supert å vinne disse produktene, har god erfaring med de, og stoler på merket! <3

 4. Susanne

  jatakk! minste gutten vår er 3 uker idag ♡ krysser fingrene:)

 5. Natalia

  Det hadde vært supert å overraske min beste venninne med, som endelig er gravid etter tre års prøving <3

 6. Gjerne 😀

 7. Jordmor33år

  Jatakk❤️ Til lillemor på 3 mnd

 8. Pernille

  Fikk en gutt 4 uker før tiden ☺️ Han er 11 dager idag. Allerede storforbruker av Natusan Hadde jo passet perfekt å vunnet

 9. Ine Mai

  Hadde vært supert å vinna te min lille gutt på 3 dager!❤️

 10. Pia Elise

  Det vil jeg gjerne vinne!

 11. Har to barn en på 1 måned og en på 14 måneder. Går masse produkter til disse små englene. Så hadde vært helt fantastisk å vinne dette

 12. Kristine Noet

  Ja takk, venter på lillebror og har termin om to uker

 13. Mathilde

  Hadde vært fantastisk å vinne produktene! 😀 Krysser fingrene… 🙂

 14. Ja takk det hadde vært supert! Venter mitt første barn første uke i desember ❤️

 15. Prøver lykken jeg også

 16. Sawika Mellemsæther

  Jatakk
  Sawika mellemsæther
  Sawika_93@hotmail.com

 17. Marie Bendiksen

  Hadde vært fantastisk å vinne produkter fra Natusan. Venter mitt første barn, en julebaby 25.desember. Krysser fingrene 🙂

 18. Therese

  Ååe ja takk det hadde vært helt fantastisk , blir en travel tid fremover med mye bading , tørking , bleieskift og vasking , venter tvilling-jente og gutt som kommer innen en måneds tid <3 <3

 19. Helt enig med deg Jeg gjorde akkurat det samme som deg med produkter da Neah ble født for 2.år siden, men nå bruker vi bare Natusan og vi elsker de Så det hadde vært perfekt å vunnet, samtidig som vi venter en liten lillebror i februar så det kunne jo ikke passet bedre

 20. Ja, takk 🙂

 21. Veronica

  Jeg ønsker ikke å vinne til meg selv selvom jeg har 3 barn! Jeg ønsker å vinne til ei god venninne som har hatt en kjedelig start på graviditeten og som blir sittendes igjen alene med baby når den blir født! men jeg lover å stille opp så godt jeg kan!❤️

 22. Anne helene Andersen

  Håper og vinne! Går mye våtservietter her hjemme. Og jeg elsker natusan sine produkter. Spesielt god natt såpa

 23. Kine Larsen

  Ja takk 🙂 venter ei lita jente, så det hadde vært perfekt <3

 24. Kristine Borge

  Det hadde vært flott, vi venter vårt første barn i desember/januar

 25. Jannicke Klavenæs

  Vil gjærne være med 🙂 venter tvillinger på nyåret og må kjøpe inn så sinnsykt mye. Så Det hadde vært deilig

 26. Camilla Vegge

  Åå, dette hadde vært helt supert, vi venter ei lita jente i desember 🙂

 27. Jennie Söderteg

  Åhh vilken toppenvinst det skulle vara att vinna

 28. Marianne Ånderå

  JatakkHadde passet fint til min 4. uker -gamle baby

 29. Hege anita qatto

  Hadde Vært fint å vinne, siden jeg skal bli bestemor. Fint å kunne ha hjemme når barnebarnet kommer ☺

 30. Ja takk ♡

 31. Siv Anita Engesmo

  Hadde passet perfekt til lillesøster i huset

 32. Mariann Sletten Høva

  Det hadde vært supert! Stort forbruk av våtservietter, og vi bruker kun Natusan sine. Veldig fornøyd!

 33. Hege Narum

  Det hadde vært helt topp!
  Termin var 5.nov. Så her kan det skje noe når som helst

  1. Caroline

   LYKKE TIL 😀 <3

 34. Har fått positiv test for noen dager siden, så da måtte jeg RETT inn på din blogg for å se om jeg finner tips til nettbutikker for babyklær og utstyr linket 🙂 Og så fant jeg denne koslige konkurransen, så da legger jeg navnet mitt og eposten i epostfeltet, men velger å være anonym under «navn». Håper det er OK 🙂
  Har lest bloggen din siden før dere giftet dere, og det har vært så kjekt å følge deg gjennom graviditetene og babytiden! ENDELIG blir det min tur til å få oppleve det fantastiske en graviditet fører med seg! Du er en stor inspirasjon, og nå skal jeg kose med videre med innleggene dine under kategorien «utstyr til baby og barn» og endelig kan jeg også begynne å tenke på hva jeg vil kjøpe til frøet!

 35. Kariann

  Vet ikke om konkurransen er avsluttet. Men det hadde var helt topp å vunnet. Er kun Natusan sine produkter som blir brukt her i hus. Gikk på samme «smellen» som deg. Ble anbefalt fra babyshop å kjøpe burt bees produkter når jenta var liten. De luktet jo så godt. Men sluttet rask da det kom frem at det ikke var helt best. Fikk så dårlig samvittighet. Men nå bruker vi som sagt bare Natusan på storesøster og lillebror. 🙂

 36. Jeg ønsker å vinne dette på vegne av min venninne som venter sin første jente i desember 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *