you are invited to a gingerbread cookie party

invitasjoner_1

Er det lov å si at jeg faktisk ble inspirert av mitt eget juleinnnlegg? Haha! Inspirert nok til å finne frem juleskjorten min fra i fjor i hvert fall og nå er det vel bare et spørsmål om tid før the ugly christmas sweater blir trukket frem fra skapet også 😉 

invitasjoner_4

Da vi kom hjem fra Oslo på tirsdag stod et par kjempefine esker fra Hancock og ventet på oss, og oppi der lå invitasjonene til årets bursdagsselskap for Nelia – pepperkakefesten! Ble de ikke fine? På baksiden er det en klistrelapp med selve invitasjonen og selv om det er en måned frem i tid, gleder vi oss så innmari til fest! 

invitasjoner_3

invitasjoner_2


Nå er det Frikjent på skjermen og så må jeg sove. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om sesong 2 altså, irriterer meg grønn over at de liksom skal spille videre på Aksel sin skyld i det hele. Men vi får se .. Plutselig ER vel han faktisk den skyldige også. Vel! Sweet dreams  I morgen er det helg 🙂 

35 kommentarer

 1. Fin med rettet, langt hår slik som på disse bildene! Litt mer voksen versjon enn krøller og volum. Kan bli litt mye av det gode! Veldig fint dette 🙂

  1. Helt enig, mye mer voksent (ikke-fjortis) og sofistikert med rett hår!! 🙂

 2. På første bildet er du klin lik Bree Van der Camp fra frustrerte fruer! En blond utgave av henne vel å merke 🙂

  1. Caroline

   Har hørt den før 😀

   1. Kan jeg godt forstå, dere er virkelig like!

  2. Kristine

   Haha! Jaaa!:D jeg tenkte, så lik hun er en jeg «kjenner» på det bildet:p Kjenner ikke Bree, men der hadde du den! Halloween neste år!:) rødt hår og kokkeforkle:D

  3. Jeg synes du ligner mer på Keri Russell Caroline, og den må du vel ha hørt før vel?!! 😀

 3. Utroooooolig fine bilder av deg! Du ser ut som en prinsesse! <3

  1. Caroline

   Søte deg, tusen takk 🙂

 4. Jennifer

  The cookies are sooo cute!

  Your hair looks so fabulous long!

 5. Hei Caroline. Sjelden jeg kommenterer blogger, men idag måtte jeg 🙂
  Bloggen din er utrolig inspirerende, både innen trening og kosthold, Interiør og mote. Bare det at du får til så mye med to barn, er veldig inspirerende.
  Jeg bare lurte på om du ikke kunne lage en egen kategori for «Jul», siden du selv sier du elsker julen, og jeg (sikker mangen andre også) finner dine innlegg om jul utrolig inspirerende. Er mye enklere å bla tilbake på dine eldre innlegg når du har en egen kategori, enn viss vi må bla igjennom hele november og desmber flere år bak i tid 🙂

  Ha en fin helg, kos deg med den fine familien din 🙂

  1. Jeg skriver under på denne! I det siste har jeg gått innom flere blogger for å lete etter kategorien jul. Det er så gull.

 6. Ragnhild

  Så kreative invitasjoner! 😀 gøy at du gjør litt ekstra ut av slike småting

 7. Du ser flott ut 🙂
  Jeg gleder meg så mye til jul! Lurte på om du kanskje vil ha et innlegg med gavetips til kjæreste og famile? Jeg står litt fast på gavefronten i år.. 🙂 Ha en strålende helg! <3

 8. Har du tatt kosmetiske injeksjoner i kinnben og lepper? Og botox? Du ser så annerledes ut nå enn før.

  1. Caroline

   Nei, det har jeg ikke gjort. Jeg tok restylane for 1 år siden.

   1. Ok, var ikke stygt ment altså 🙂 bare for å understreke det.
    Takk for svar, ha en fin helg 🙂

 9. Irmelin

  Så fint det ble når du rettet ut håret 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Har du sett serien The Fall som er på Netflix? Utroolig spennende og litt annerledes serie, med Jamie Dornan i hovedrollen:) Sesong 3 har nettopp kommet ut, tenkte bare å tipse!

  1. Caroline

   Takk for tips 😀 Har ikke sett 🙂

   Klem!

   1. Den er skikkelig bra! I hvert fall 1, og 2 sesong!

 11. Hvor har du kjøpt den sorte skjorten? 🙂

 12. This hairstyle looks amazing on you! ;D

 13. Jeg lurer på en ting jeg lurer litt på, du får heller la være å svare. Det er heller ikke ment som stikk eller kritikk, bare så det er sagt.

  Jeg ser at disse innbydelsene er sponset (som en del annet), og lurer på om det er du som tar kontakt og spør om de kan sponse, eller om det er de som lager disse innbydelsene (i dette tilfellet) som spør deg?
  I såfall, hvordan vet de at du skal ha pepperkakebursdag?

  1. Caroline

   Helt i orden at du spør! Jeg ble kontaktet i etterkant av at jeg skrev om temaet jeg hadde lyst til å ha i bursdagen til Nelia, det er jo en stund siden jeg skrev om det nå 🙂

   1. Amalie

    Men hender det noen ganger at dere tar kontakt selv? 🙂

 14. Tror nok ikke du er helt ærlig når du svarer at det er ett år siden du tok Restylane. Du tar nok det jevnlig for å opprettholde resultatet. Dine naturlige lepper er jo ganske så smale. Er det ikke bedre å være ærlig? Det er også ganske tydelig at du har filler i kinnbenene. Synes godt det. Fint er det. Botox har du vel ikke tatt, vil jeg tro med tanke på din unge alder..

  1. Caroline

   Jo, jeg er nok helt ærlig 🙂 Restylane har jeg ikke tatt siden før jeg ble gravid, og jeg har kun tatt det i leppene, aldri i kinnene.

  2. Altså… Elena: fillers kan faktisk holde veldig lenge! Jeg har ikke tatt på over 1 år jeg heller, likevel ser leppene fyldige ut som om jeg nettopp har fylt på. Så du trenger ikke insinuere at Caroline lyger, du kan jo heller opplyse deg selv litt mer på området før du trekker feile konklusjoner…

 15. Caroline, hvor har du kjøpt t-shorta?

  1. Caroline

   Den er fra i fjor, Cubus 🙂

   1. Andrea

    Den var bare super morsom! Tusen takk for svar:)

 16. Kristine

  Hei Caroline

  Lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå. Ble plutselig en slags pause som nå plutselig er over.
  Og synes det er så hyggelig å komme innom her igjen.

  Gratulerer som tobarnsmor. Du stråler og virker som du elsker mammalivet!
  Hyggelig for oss andre småbarnsforeldre å lese innleggene dine som omhandler temaet barn og mamma.
  Har du lyst til å fortelle mer om bursdagen du planlegger? Hørtes så spennende ut. Har selv en som fyller i slutten av november så ble litt inspirert da vettu 😉

  Fantastisk at dere flytter «hjem». Ingenting er som masse god familie rundt seg når man selv har stiftet familie. Det kommer du til å merke godt! Gleder meg masse på dine vegne og ønsker deg en nydelig adventstid og superduperkoselig 3 års bursdag.

  Klemmer fra Kristine

  1. Caroline

   Tusen takk for at du stikker innom <3

   Det kommer masse om bursdagen når det nærmer seg, men før det så ønsker jeg ikke å dele så mye om den :/

   Ja, vi gleder oss veldig til å flytte nærmere familien! Det tror jeg kommer til å bli veldig bra 🙂

   Ønsker deg og dine også en fin adventstid og bursdagsfeiring <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *