når huset gynger

smoothie_1

Alltid SmoothieXchange når vi er i Oslo og alltid favoritten deluxe med dobbel espresso, så ryker jeg i hvert fall ikke på en diger veipølse med alt mulig rart på 😉 Nå er vi omsider hjemme, jeg ble så ekstremt kvalm av bilturen denne gangen, noen dager er ikke balansenervene mine i orden i det hele tatt. Jeg sverger egentlig for at jeg ble født reisesyk, for som regel skal det ingenting til før jeg blir kvalm av både båt,  bil, tog og buss. Veien fra Siljan til Oslo er jo veldig svingete og jeg foretrekker som regel å være den som sitter bak rattet, men i dag var jeg så trøtt så jeg skulle prøve å få noen minutter på øyet. Det fikk jeg aldri til. Fly og bil – alltid en utfordring med søvn! Tenker hele tiden på at jeg skal ta med meg en diger pute til bilturene, men så glemmer jeg det hver gang. Note to self! Kanskje jeg bare skal ha en liggende i bilen. Uansett, vi skal lage litt kvelds nå og så håper jeg det hjelper på kvalmen. Tidlig i seng er i hvert fall en done deal! Du vet når hele huset liksom gynger? Grøss. 

smoothie_2

smoothie

IMG_4034234

skinnbukse zara / jakke ivyrevel / (egen kolleksjon) boots bianco by caroline berg eriksen HER / skjerf by caroline berg eriksen / veske adax by caroline berg eriksen  


Håper dere har en fin kveld! 

33 kommentarer

 1. Reisesyke er forferdelig! Håper det går fort over, god bedring! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Oda 🙂

 2. Prøv med en antistatisk stropp under bilen 🙂

  1. Dagens lille latter; jeg leste «antirasistisk» stropp. 😀

 3. Ugh, jeg blir også bil (og buss)syk med en gang jeg drar opp iPhonen for eksempel. Grusomt! Digger forresten dette antrekket, jeg har den samme buksen bare i fjorårets modell og bruker den såå mye 🙂

 4. Jeanette

  Hvilken str har du den buksa i? Den er så fin!!

  1. Caroline

   Den er kjempefin, blir dessverre fort vid når du bruker den, med fin likevel 🙂 Jeg har strl. xs 🙂

 5. Kristin

  La igjen en kommentar på innlegget med stokke-stolene som det ser ut til at du ikke vil godkjenne. Det har i alle fall kommet flere blogginnlegg og en mengde andre kommentarer er godkjent etter at jeg la den igjen, så det virker ikke som at det er tidsklemma heller. Kommentaren er kanskje kritisk, men saklig og konstruktiv. Hva er årsaken til at du ikke vil godkjenne og evt svare på den?

 6. Så fint antrekk – jakken var rett og slett nydelig!

 7. Du burde skaffe deg en Cuddlebug! Vi kjøpte en på flyplassen, men tror Enklere liv også selger den 🙂 den er helt super å ha med på flyturer og i bilen, liten og lett og sååå myk! Den er alltid med meg på tur hvertfall 😀

  1. Caroline

   Takk for tips, Elise 🙂

 8. Ååå kjenner igjen følelsen av gyngende hus ja for ikke å snakke om når hele verden går rundt… Hilsen en som sliter med Krystallsyke. God bedring til deg Karoline

  1. Caroline

   Uff, så leit :/ Tusen takk, er heldigvis bedre i dag 🙂

   Klem 🙂

 9. MaiaHelene

  Åh, Caroline! Wow! Sort kan være så elegant, og det er nettopp det du er. Vakker tobarnsmamma. Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Så hyggelig, Maia Helene! Klem til deg 🙂

 10. bom bom brands?:)

  1. Caroline

   I don’t remember exactly, but I think both are from Gina T 🙂

 11. Altså! Den jakken der var bare helt fantastisk Den må jeg bare ha! Gud så lekker! Er det ekte pels?

  1. Caroline

   Den er superfin! Nei, absolutt ikke ekte pels! Jeg bruker ikke ekte pels.

 12. Katrine

  Føler så med deg, Caroline! Kan hende du allerede har/vet om det, men anbefaler Sea Band armbånd som fås kjøpt på apotek. Klinisk bevist at det hjelper mot reisesyke:-)

  1. Caroline

   Jeg skal innrømme at jeg har mine tvil når det gjelder slike ting, så jeg har aldri forsøkt :p

   1. Kristine

    Jeg ville faktisk anbefalt på det sterkeste å prøve 🙂 Koster ikke så mye, og for meg har de hatt god effekt. Om det er placebo eller om de faktisk virker tør jeg ikke garantere, men jeg kan faktisk lese litt i bil igjen etter at jeg begynte å bruke dem 🙂

   2. Martha

    Lillesøsteren min bruker sånn. Det hjelper ikke LITT engang :/ Så det er så å si bortkastede penger!

   3. Tenkte å andbefale deg sea band jeg også.
    Jeg bruker det alltid når jeg reiser, uten om når jeg kjører selv.
    Koster ikke mye og veldig lett å bruke.
    Synes du skulle prøve 😉

 13. Åshild

  Hvilken størrelse har du i jakken? Veldig fin!

 14. Det lange hår er såååååå flot til dig !

 15. Kjenner meg så godt igjen når du ramser opp alle transportmidlene du kan bli reisesyk av!! Jeg har bare gått inn for å kalle det for transportsyk, eneste som hjelper er å selv være sjåfør 🙂 Men min kjæreste lærte meg at vi har noen punkter i håndleddet som under press kan bidra med å lette kvalmen. Og jeg har aaaaldri trodd på sånt tull, men etter at han bare grep tak i håndleddet mitt under en biltur og kvalmen gradvis forsvant må jeg innrømme at det er noe som funker! Tror han klemmer mellom senene ca :))

 16. Jeg bruker noe som heter Ginger Trips, kjøper dem på helsekost. Det er ingefær i tyggetablett form. Kjempegode, og virker godt ved reisesyke. Blir også reisesyk på null komm niks. Men dem hjelper når det er som verdt i hvert fall 🙂

 17. Har du satt på løsvipper?

 18. Det handler ikke om dette innlegge med jeg vil anbefale deg å sjekke noe som heter Static Nails – det finnes på Sephora eller Amazon. Det er et supert produkt for noen som sliter med å bite negler.

 19. Hei Caroline.

  Så flotte bilder du legger ut på bloggen din! Jeg ble veldig nysgjerrig på den grønne pelsjakken du har på deg til skinnbuksa. Går det an å få kjøpt den et sted?

  Klem Silje

  1. Caroline

   Tusen takk! Den er fra IVYREVEL.com 🙂

 20. Charlotte

  Dobbel espresso før veien til Siljan?? Og i en svær smoothie? Det er oppskriften på å bli bilsyk kjære Caroline. Tips fra en med grundig erfaring: Hold deg til vann med litt kullsyre og mat uten store utfordringer for mage og tarm før en biltur. Og min italienske familie sverger til øl mot reisesyke i båt. Da selvsagt med italiensk målestokk. Det funker (kanskje psykosomatisk)!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *