et døgn her

continental_5continental

Her bor vi til i morgen! Det er jo så utrolig flott på dette hotellet og akkurat dette rommet er faktisk det samme som vi lanserte min første Bianco-kolleksjon på. Da var det dekket med sko, makroner og masse blomster 😉 Vi orket ikke å gå ut for å spise i dag, så det ble room service, og jeg må bare si: her kan de virkelig salat! Høstsalat med blåmugg og pære ble det på meg i kveld. Hvor digg er det ikke å endelig bestille hva som helst uten å tenke på at det kan være farlig fordi jeg er gravid? Det kjennes så bra, spesielt for en oste-elsker som meg! 

continental_3continental_4continental_8continental_6IMG_4042continental_9

Nå skal vi ta kvelden, så vi er i hvert fall LITT opplagt til i morgen 🙂 Sees da! Sov godt ♥ 

11 kommentarer

 1. Solveig

  Wow Caroline, du er helt nydelig med det lange, blonde håret! Kler deg utrolig godt

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. seriøst, jeg bare elsker det nye håret dit! Veldig gøy med forandring! 🙂 haha, blir ikke så excited over mitt eget hår engang vett. Hvordan reagerte Nelia?

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk 🙂

 3. Det så utrolig deilig og lekkert ut. Kos dere

 4. Hei 🙂
  Bloggen din har alltid vakre bilder, men hvordan tar dere så fine bilder inne? Syns det å få riktig lys er vanskelig. Har LK noen tips? 🙂 Jeg har speilrefleks, men er ikke så erfaren enda.

  1. Caroline

   Vi bruker som regel fotolys når vi tar bilder, men det har vi ikke gjort her. Det handler jo for det meste om å slippe inn så mye lys som mulig på sensoren uten å bruke for høy ISO, og stille inn hvitbalansen slik at bildene ikek blir for gule 🙂 Det siste kan du jo gjøre i etterbehandlingen, men greit å gjøre det før så slipper du det.

   1. Hei,
    Caroline bildene dine er super fine)))elsker de, har drømmen om ha like fine bilder som deg)) Er det noe fotokurs du kan anbefale i Oslo? jeg er ikke så flink med kamera ennå(((

 5. Nyt oppholdet, fine deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 6. Du ser helt smashing ut med langt hår ! Alt kler den smukke <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *