do the opposite

frisor_4frisor_6

Si hei til goldie locks! Jeg har elsket min korte frisyre som har vært veldig meg i over 1 år nå, og hadde ikke planer om å få langt hår igjen på lange tider. Samtidig kjente jeg at en forandring hadde vært veldig godt og spennende nå, så da ble det sånn 🙂 Hittil elsker jeg det! Det er veldig uvant og jeg er usikker på om jeg klarer å style det uten at det kjennes feil til meg, men forandring fryder! Dessuten skal jeg gjøre en fotoshoot om ikke lenge som krever en god del hår, så får vi se hvor lenge jeg kjenner at det fungerer etter det.  Nikola gjør meg jo alltid så fin når jeg er der, men jeg klarer det sjelden like bra selv 😉 

frisorfrisor_10

Hele familien er i Oslo og det er så koselig! Fire på tur i hovedstadenVi er her i forbindelse med møter, jobb og pleasure, Lars-Kristian og Nelia skulle egentlig komme innover etter trening og barnehage i dag, men så fikk han fri og da dro vi like gjerne alle sammen. Minner meg om da jeg var liten og var i Oslo med mamma, pappa og Anette. Har så mange gode minner fra den gangen og husker så godt at Oslo kjentes som verdens største by for en liten jente som meg. 

frisor_8frisor_7

Regnet øste plutselig ned utenfor, så vi tok like gjerne en lunsj på Eger også, fantastisk chevresalat! 

frisor_9

Håper dere har hatt en superfin start på uken ♥ 

94 kommentarer

 1. Du sa en gang du aldri skulle ha lyst lang hår. Hvis det skulle være langt måtte det være mørkere
  Personlig synes jeg du kler begge fargene, men du kler absolutt best kort hår! Det får frem trekkene i ansiktet ditt mye bedre.

  1. Caroline

   Ja, det stemmer! Føler egentlig litt på det ennå 😉 Kort er jo veldig meg nå, men jeg skal ha dette litt til, også ift. fotoshooten 🙂

 2. Så fint og fresht! Men jeg må også si at du er heeeelt nydelig med det korte håret også! Så classy og så DEG!

  1. Caroline

   Tusen takk, T! Det er veldig hyggelig å høre 🙂

 3. Så fint det ble! Flott farge også

 4. Alt kler den smukke! Men personlig synes jeg du kler kort håe mye bedre 😀 <3

 5. Å jaaaa 😀 endelig langt hår, jeg elsker det! Du er kjempefin med både kort og langt men jeg liker langt hår! :-* :-* :-* så nydelig!

 6. Kristine

  Ville kastet de lange lokkene etter fotoshoten, passet såååå mye bedre kort hår;)!!! Så syns jeg faktisk at dette extenisonhåret så utrolig kunstig ut desverre :/ kjøp clipon heller til anledninger som fest eller shot 😉 Ellers ser du strålende ut Caroline 😀

 7. Hallo!!! JAJAJA! Herreguuud å fint det var! Flotteste du har vært på lenge! (Selv om du kler alt såklart) <3

 8. Begynt å miste hår av amminga?

  1. Caroline

   Nei, merker ingenting til det ennå. Det er for tidlig. Da jeg ammet Nelia merket jeg det først etter 4 måneder 🙂

  2. Bare skyter inn her, man mister ikke hår av amming:) Det er hormonelt, da man ikke mister hår under svangerskapet, og det skal vekk når hormonene går ut av kroppen.

 9. Nydelig på håret, Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Pernille 🙂

 10. Veldig fin frisyre! Ser veldig naturlig ut <3

 11. Du är ju sååååå fin i det korta håret! 😮 Detta blev bara Barbie enligt mig. Hoppas att du går tillbaka till det korta håret när du är klar med det uppdraget du skulle göra, för det klär dig verkligen sjukt bra! 🙂
  Så tummen ner för långa lockar från mig helt enkelt.. :p

  1. Caroline

   Det gjør jeg garantert! Savner det allerede, selv om forandring fryder 🙂

 12. Du er så flott uansett du Caroline! <3 Ønsker deg og din familie en super uke 🙂
  Stor klem fra ei som elsker å følge deg <3

 13. Ingrid Grace

  Så flott som du ble! Jeg har i helgen lest i gamle blogginnlegg hos deg, og lurte på litt sånn for meg selv når du skulle bli langhåret igjen. Vel jeg trengte jo ikke å vente lenge, he he! Du kler både langt og kortere hår, og både lyst og mørkt. Sikkert godt å fornye seg litt innimellom, og endre både på lengder og farger og det som er. Flink den der frisøren du går til. Nå ble jeg forresten minnet på at jeg skulle gjerne vært hos frisør selv snart, så jeg får se til å bestille og få gjort et eller annet med håret.

  Ha en fin uke videre. 🙂

 14. Du er vakker med både kort og langt hår Hvor er skjorten din fra?

  1. Caroline

   Tusen takk, Merete! Den er fra BikBok 🙂

 15. Kjempefin på håret!

 16. Wow, You are so pretty! Long hair beter then short.

 17. Ragnhild

  Wææ, dette var uvant! 😀 Husker jeg var helt fra meg første gangen du klipte håret kort, og nå ble jeg nesten like sjokkert av de lange krøllene! Haha! 😀 til tross for sjokket- du ser flott ut!

  Håper dere koser dere på familietur <3

 18. Alt kler deg!!!
  Extentions var RÅ lekkert!!
  Du går rett inn med Victoria Secret englene !!!

 19. Henriette

  Beklager altså… Men du kler MYE bedre det korte håret!!! Du ser yngre ut og freshere med kort hår <3

 20. Cathrine

  Finere med kort hår!

 21. Ranveig

  Vakker som alltid du <3

 22. Så uvant å se deg med langt hår igjen! Jeg holder en knapp på det kortere håret, eller mørkt langt hår var du også veldig fin i. Men altså, du er nydelig uansett 🙂

 23. synes du burde ha langt hår og du kler det veldig godt Caroline 🙂

 24. Hei Caroline!
  Så fin du ble med langt hår, har savet det lange fine håret ditt!
  Jeg bare lurte på om du noen gang vil tenke på å farge håret brunt eller iallfall litt mørkere? Men du er også veldig fin med lyst hår! 🙂

  Mvh
  MJ

  1. Caroline

   Jeg har hatt brunt hår en god stund, fra ca. desember 2014 til sommeren 2015 🙂

 25. Syns det ble så fint! Hva sa Nelia når du plutselig kom med langt hår? Ser for meg at det fort kunneha kommet en artig kommentar fra barnemunn, hehe 🙂

  1. Caroline

   Hun er SÅ stolt fordi «nå er vi like på håret, mamma» 🙂

 26. Sara Katrin

  Veldig rart å se deg med langt hår igjen. Syns du er fin uansett hvilken frisyre du har, men etter så lang tid med kort hår, syns jeg nesten du er finere med det. Som du selv sier, så er det mer deg. Du ser mer voksen ut med det.
  Det lange håret gjør deg mer ungdommelig, og du er utrolig da også. Men nå som du er blitt tobarnsmor, syns jeg du kler bedre å være kort 🙂

  Må si jeg beundrer deg masse for å kle så mye som du gjør. Du kler kort, du kler langt, du kler lyst og du kler mørkt.
  Skulle ønske jeg kledde hårfarger og fasonger like mye som du, men jeg er nok mer brunette enn blondine, foråsidetsånn. Hehe.

  Vet ikke helt hva jeg syns om denne lengden..Generelt er du jo så fin med langt, men akkurat her virker håret litt tørt. Er det extensionshåret som er slik? Isåfall – hadde jeg vært deg, ville jeg gått noen toner mørkere. Kanskje mørkblond med highlights? Eller kanskje mørk brunt med karamellfargede striper? Det bruker jeg å ha. Det er så lekkert at gud bedre. Haha.

  Tenker nok at du blir enda finere når du styler det sjøl 🙂 Uansett syns du er kjempefin uavhengig hvilken farge og lengde du har, men kort er nok blitt mer deg enn det lange 🙂

 27. Nei nei nei! Var såå mye finere med kort!! Hollywood frue nå! Det kler deg ikke! Sorry ass

 28. Nei og nei. Så veldig fake ut. Noe det i grunnen er.

 29. Det var veldig uvant og veldig fint! Alt kler den smukke <3 kos dere masse i Oslo <3

 30. Åå, så fint! At man kan være så heldig, bare få langt hår når du måtte ønske:) Så misunnelig! Håret mitt vokser aldri:p Du kler langt hår!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ida! Jeg er utrolig glad for at jeg har muligheten 🙂

 31. Nydelig du er Kos dere iOslo

 32. Jeg synes absolutt du kledde det korte håret best! Det var skikkelig kult, samtidig som du så voksen og classy ut. Digget det både med og uten krøller. Sier ikke at dette var stygt eller noe, men kort var så stilig på deg!

  1. Caroline

   Takk, Anita! Føler meg mer «Caroline nå» med kort 😉

 33. Det ble ikke fint i det hele tatt 🙁 Du ser mye eldre ut enn det du er. Hvordan er kvaliteten på håret ? Pris ?
  Gjorde du det fordi det var gratis ? Og hvorfor betaler du ikke frisørtimene dine selv egentlig ? Med din solide økonomi har du fint rå til dette.
  Håper på svar 🙂 takk

 34. Du så plutselig 10år yngre ut! Helt nydelig:-)

  1. Men vil man egentlig se ut som man er tenåring når man er en godt etablert tobarnsmor? :p

  2. Bare min mening,dda...

   Jeg syns heller hun så 10 år eldre ut. Som en førtiåring som prøver å være ung og fresh, istedenfor en 30åring som faktisk er ung og fresh…

  3. Caroline

   Så gøy! Takk 😀

 35. Så fint det var og så prikk-lik du er på Britney Spears her! Du har aldri vært nydeligere, noe helt spesielt med din utstråling som er vanskelig å forklare! 🙂

  1. Caroline

   Haha, tusen takk es! 🙂

 36. Åh! Jeg har jo digget det korte håret, men nå kjenner jeg at jeg syns du er umåtelig fin med langt hår også<3 En deilig forandring!

  Det er så spennende å følge med dere fremover syns jeg. Det har vært en spennende periode med Naia i magen og fødsel og alt, og nå skal dere flytte etterhvert. Tusen takk for at dere tar oss med på så mye spennende! Det er alltid deilig å følge dere når du er så flink med oppdateringer og spennende og varierende innlegg:D
  Ha en fin dag, Caroline<3

  Stor kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre, Sarah 😀 Du er alltid så god! Håper du har en fin dag <3 Stor klem!

 37. Du ser mye eldre ut med langt hår, synsbdu kledde kort bedre. Smaken er som baken..

 38. Hilde A

  Så fint med det lange håret! Du kler virkelig alt 🙂

 39. Jeg eelsket håret ditt da du hadde langt, mørkebrunt! Mener det var da du ventet Nelia 🙂
  Men du kler jo alt!

 40. Du var fin på håret! Men det blir litt Barbie-look.. spesielt når det er fake. Tenker du er kjapt tilbake til kort hår igjen!

  Hmm.. må være rart å få så mange meninger om sin nye frisyre.. jeg hadde fått helt noia!! Haha.. håper ikke min kommentar gir deg noia :-/ For du var fin altså 🙂

  1. Caroline

   Litt rart er det jo 🙂 Men jeg får ikke noia, og heller ikke av din kommentar – tenker at du har rett 😉

   Klem!

 41. Jeg syns ikke det var fint med så langt hår. Du ser friskere ut med kort hår!

 42. Du er heldig – for du kler både langt og kort hår, mørkt og lyst! Men jeg syns dessverre at håret så veldig kunstig ut.
  Nesten litt sånn som dukkehår……men det er mulig det er stylingen som gjør det….

  Var jeg deg ville jeg droppet løshåret og spart det naturlige håret til det ble langt.
  For det er helt klart at du kler langt hår veldig godt 🙂

 43. Henny88

  Du er vakker uansett, det må du vite MEN likte skulderlangt utrolig mye bedre! =O <3

 44. Når man ikke har noe positivt å si så burde man holde kjeft, men her vil jeg allikevel gi en kommentar.
  Du var så uendelig myyye finere med kort hår enn dette. Det ser ut for meg som om du har en tung parykk på deg, det ser kunstig ut – og overskygger de fine trekkene dine.

 45. Jeg synes du kledde d korte håret mye bedre,du virket så selvsikkert og classy dette lange håret så også veldig fake ut på en måte .. Nei, hver som du er, finest slik

 46. Du er helt smashing med det lange håret!
  Du stråler mer enn noen gang.

 47. Syntes du kler langt hår, men det var noe kjemperart med det håret, ser liksom ordentlig «cheap» ut. Ser ut som en gammel parykk, som du bare har satt på hodet.
  Hadde jeg vært deg hadde jeg definitivt gjort noe med det. Fargen virket også så gul.
  Så om du har planer om å beholde lengden plz gjør noe med det. Gir bare min ærlige mening, ikke ta dette frekt. Hadde sagt det samme om du hadde vært min venninne. 🙂

 48. Dessverre så syns jeg man ser alt for godt at det er extension der, ditt hår og extensionet stemmer ikke helt overens:( Ser ut som fargene ikke er like.. men mulig det er pga jeg jobber som frisør.. Syns du er finere meg det korte du hadde.. 🙂

 49. Neineinei, du som var så elegant, flott og nydelig med kort hår! Det ser dessverre ut som du har satt på deg en billig sliten parykk..

  1. Caroline

   Håret er altfor blankt nå fordi det er nytt, det mangler tekstur og blir bedre etter noen vask 🙂 Men tusen takk, jeg blir jo kort igjen 🙂

 50. Jeg har næsten savnet dut lange hår :-))))) så smuk du er! Lidt underligt at så mange skriver at det er bedre med kort hår fordi du nu er mor… man kan nok høre lidt misundelse der.

 51. Litt artig at noen synes du ser eldre ut med langt hår, for jeg synes du ser mye yngre ut! Eller kanskje jeg bare forbinder det med Caroline-før-Nelia

  Alt kler den smukke, men jeg synes du er utrolig classy med det korte håret jeg. Håret ser lekkert ut, men ser for meg at det kanskje hadde vært enda finere med litt mer spill i fargene, eller evt.litt mørkere blond hvis du skal beholde lengden over tid. For det ble på en måte litt mye blondt hår.
  Spent på å se det uten krøller og!

 52. You look good no matter what 🙂

 53. Hollywoodfrue møter Barbie.

  Du er så pen i deg selv at jeg klarer bare ikke skjønne behovet du har for å klistre på deg så mye fake! Med store lepper og bleket kjøpehår fremstår du som mindre seriøs. Det er ingenting i veien for å pynte seg, men når alt fra tenner/lepper til hår må fikses på av profesjonelle blir det bare for mye. Husk at du er forbilde for to små jenter som skal lære å trives i egen kropp og med eget utseende.

  1. Håper ikke du selv er forbilde for noen, så dømmende som du er ovenfor hvordan andre ser ut, ekte hår og lepper eller ikke. Måman liksom se ut på en viss måte for å bli tatt seriøst? Trodde vi var kommet lengre enn det jeg.

  2. Her skulle det vært en «likerknapp»
   Veldig enig, det blir så SvenskeHollywood frueaktig.

   Vær deg selv, alle andre er opptatt!

 54. Aleksandra

  Jeg syns du ser så mye yngre ut med det lange håret! Enig med noen over at det kanskje er hakket for lyst til å være så langt, så kanskje du burde gjøre det mørkere og beholde lengden en liten stund? Ingen strenge regler, men er jo gjerne sånn at når man kommer «opp i årene» så blir man også kort på håret, og man føler kanskje at de lange løkkene er forbeholdt unge kvinner, så kanskje det er «siste sjanse» får du føler at du bør ha kort?

  Husker du hadde hjemmereportasje og en frisør hadde stelt det lange, mørket håret ditt – OG det begynner å blir en liten stund siden nå! haha, men herregud så fin du var da. Hva med å beholde lengden, gå inn for det mørke nå som vi går mot vinterstid, så klippe det slik at du også får svingt innom en mørk bob, og så eventuelt gå tilbake til det lyse kortet håret du har hatt en stund? Litt av en hårreise, både for deg og for leserne dine! 🙂

 55. Du kledde kort hår og ser mye eldre og mer markert ut med dette lange håret.

 56. Lissconnie Paixao

  Til alle dere sure misunnelige grinebitere..Kan ikke se at Caroline har spurt om deres mening i det hele tatt om ny sveis.
  Så har dere ikke noe positivt og hyggelig å si, så la det være. Kjenner jeg blir flau på deres vegne.
  Syns du er vakker,flink og veldig god så stå på du Klem fra Lissconnie

 57. Hei! Hvor har du kjøpt skjorten som du har på deg? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra BikBok, men jeg tviler om de har den inne lenger :/

 58. Ha ! Det ble fresh og du ser veldig ungdomlig ut!:) Jeg hadde ønsket meg at du kunne prøvd en nydelig aske blond farge som er kaldere i tonen….det hadde du kledd så godt! Og det er så in nå.. elegant og klassisk

 59. Oooh som jeg skvatt! Du ble superfin da, skikkelig hot (California-)mama:D Minner meg litt om Goldie Hawn. Som flere andre skriver, synes jeg du er heldig, det virker som du kler absolutt alt! Langt, kort, mørkt, blondt. Jeg vurderer Extensions selv etter å ha sett hvor godt du kler det, men tenkte da i en ganske mørk tone. Er noe med det at man ikke blir tatt så seriøst med langt, falskt, blondt hår (jeg har for så vidt langt blondt hår nå også, men det er mitt eget, så jeg innbiller meg at det er litt mer innafor). Litt synd egentlig. Men det er kanskje sånn fordi man viser at man ønsker og prioriterer et utseende med et ganske negativt stempel. Alle vet jo at det ikke trenger å være sånn, men man sender vel visse signaler når man faktisk går inn for å se sånn ut.

  Jaja, ble litt lengre enn jeg hadde tenkt dette. Skulle egentlig spørre deg om du kommer til å fortsette å reise inn til Oslo for frisør/negler/hud osv eller begynne hos noen i Østfold? Kan i hvert fall anbefale Cottage i Sarp for hår og negler, de er superflinke!

 60. Hei! Lurer på hvilken størrelse du har i den skjorten. kjempe fin på håret ble du;) Du var det fra før og da:)

  1. Caroline

   xs 🙂 Tusen takk <3

 61. WOW! Så fin du ble

 62. Nydelig du ble <3

 63. Finere med det korte håret:-) Og enig med resten, litt for lyst og barbie aktig det der…

 64. Hvilket extensionsmerke er det på håret?

 65. Charlotte

  Håret var dødsfint!! Vi satt her hjemme i kollektivet i går og den ene etter den andre: «har dere SETT håret til fotballfrue, wow!».

 66. Elisabeth

  Syns du er nydelig uansett. Mer ungdommelig med langt, litt mer classy med kort, men fint begge deler!!Må da kunne ha langt hår selv om man er har barn og er 29 år!!Haha. Men enig i at litt mer fargespill hadde vært fint. Klem

 67. You look gorgeous!

  Eneli
  Beauty – Travel – Lifestyle
  Do-Dolce Blog
  & Bloglovin

 68. Du er en fantastisk smart blogger! Jeg er så imponert:) Flott jente er du, Caroline:)

 69. Åh, måtte du lime på det livløse extansionshåret igjen? Trodde det var veldig 2012 nå jeg…det ser jo bare tørt og dødt ut, du er myyye finere med ekte hår.

 70. Hei.
  Veldig fin på håret. Hvilken type extentions har du brukt? Hva anbefaler du?

 71. Du ble plutselig lik Maria Arredondo synes jeg!
  Må si du kler kortere hår mye bedre, ser både yngre og freshere ut 🙂

 72. Nei nei nei, få av løshåret igjen! Du er så mye finere med ditt eget hår. Dette ser bare veldig fake, tørt og livløst ut. Skjønner ikke at du ikke ser det selv?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *