tripptrapp til baby og tripptrapp til barn

flettefridtripp trapp babyshop

Vi har virkelig elsket tripptrapp-stolen vår! Den har blitt flittig brukt helt fra Nelia var nyfødt og hun bruker den fortsatt, men nå har Naia tatt over spedbarnsetet og så har vi skaffet oss nye stoler. Babyshop har fått den nyeste fargen hazy grey i sortimentet og den er helt nydelig! Ikke minst er den perfekt til interiøret i det nye huset vårt, så nå som de to nye stolene har flyttet inn her, får besteforeldrene i Sarpsborg overta den hvite. Tripptrapp-stolene kommer jo i så mange forskjellige farger, og det jeg virkelig elsker ved denne stolen er at den vokser med deg! Nå har Nelia blitt så stor at hun ikke trenger bøylen og den ekstra ryggstøtten lenger, så det har vi pakket bort og hun bruker den bare som den er. Lille store jenta vår Jeg kan jo også bruke den innimellom, den er så behagelig å sitte på! Du kan sjekke ut hele sortimentet HER hos Babyshop. Er det utsolgt på nett, finnes det selvfølgelig i en av deres mange butikker også 🙂 

flettefridtripp trapp babyshop_1

flettefridtripp trapp babyshop_7

flettefridtripp trapp babyshop_2

hazy grey HER / spedbarnssete HER / tekstil til setet HER 


En annen ting vi har fått i hus som vi også brukte med Nelia, er denne fine vippestolen fra Baby Björn HER. Babyshop har også denne inne i flere forskjellige farger og modeller, men vi ønsket sort. Den kan enkelt slåes sammen slik at du kan ta den med deg på reise, den tar liten plass ettersom den blir så flat og i tillegg kan den stilles inn på tre forskjellige nivåer. Babyen kan nesten ligge i ett med gulvet og så er det to nivåer til – på disse bildene er den på det øverste, der får Naia oversikt og trives godt 😉 Bøylen med leker på får du også tak i HER

flettefridtripp trapp babyshop_3

flettefridtripp trapp babyshop_6

flettefridtripp trapp babyshop_4

flettefridtripp trapp babyshop_8


Så nå er altså stuen både baby- og barnetilpasset, og jeg synes alt flyter så fint sammen! 

29 kommentarer

 1. Cool:) … Is the new house will have dark floors? Do you already renovating the new house?

  1. Caroline

   We’ll start renovating the new house in january 🙂

 2. Hvordan er det du merker inleggende da de er sponsret? Ska se etter det før jeg leser et inlegg neste gång. Før er man ikke på utkikk etter babyutstyr så er de da ikke vits å lese om babyshop å deres fantastiske produkter

  1. Caroline

   Alle innlegg som er reklame er merket helt øverst 🙂

  2. Hvis du ikke er på utkikk etter babyutstyr så er det vel uvesentlig om innlegget er sponset eller ei. Bare å scrolle videre det.

 3. Cathrine

  Har du bare tatt frem stolene for dette innlegget? Har lagt merke til at de tripp-trapp stolene ikke er der på andre bilder av spisestuen :/ Da virker det jo ikke som om du synes de passer godt på stuen… Men fine var de 🙂

 4. Herlig 🙂 Begge deler står på handlelisten til vår lille som er på vei <3
  Jeg har også veldig lyst på Leandervuggen. Hvilke erfaringer har du med den? Den er jo så nydelig 🙂

 5. Ja tripp-trapp stolene er geniale. Vokser med barna – veldig god kvalitet så du kan ha de i generasjoner 🙂
  Og de blir ikke slitt på tre år så jeg tolker det slik at dere har kjøpt/fått nye fordi den gamle hadde «feil» farge?
  Skjønner at dere har råd til det eller har fått den men synes ikke det gjør saken noe bedre.
  Men fint at dere har funnet bruk for den gamle et annet sted da.

  1. Caroline

   Vi byttet den ut pga. farge, ja 🙂 Mamma og pappa skulle kjøpe en, men da trenger de ikke det fordi de overtar den «gamle» hvite.

 6. Kashma Mohammed

  Hvor er det nydelige speilet fra?

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 7. Æsj, jeg som håpet du skulle komme med rabatt på tripp trapp…

  1. De pleier å være på tilbud i desember 🙂

 8. Elisabeth

  Så fine stoler 🙂
  Er så spent på å høre hvordan dere trives med den nye vognen? Har dere hatt bruk for søskendelen? Vi får nøyaktig to år mellom jentene våre og valget står mellom Buffalo og Donkey. Det virker genialt å ha muligheten til å trille begge, men er så usikker på behovet. Er også så nysgjerrig på hva som gjorde at dere endret oppfatning av Bugaboo? Husker du sa dere ikke likte disse da noen anbefalte dem tidligere. Jeg synes de virker helt supre 🙂

  1. Caroline

   Vi er kjempefornøyd, men har ikke fått bruk for søskendelen for Nelia bare vil bruke brettet sitt 😀 Jeg tror vi endret oppfatning av den da vi var med Stine og Kevin til dyreparken i sommer. De hadde den og vi syntes den virket så god 🙂

  2. Kariann

   Nå er ikke jeg Caroline så skal ikke svare for henne. Men mine to skiller to år, og vi har Donkey vognen og jeg er strålende fornøyd. Bruker den for det meste kun til lillebror. Men har vært greit for storesøster å kunne sette seg i vognen når hun og blir sliten hvis vi er mye rundt en dag. Nå er storesøster veldig glad i å løpe og springe rundt, ‘en er jeg alene med de er det og litt godt å kunne lure henne fast i vognen så jeg har kontroll. Hehe.
   Som enkeltvogn så er jo den sidekorgen fantastisk!! Guriland den har mange utrykket sin misunnelse for. Jeg trenger ikke ha med hele stellebagen hver gang. Legger bleieetuiet og et par leker så kan jeg gå. Så logger alt fortsatt samlet.
   Vognen er god å trille, men jeg syns den kan være litt klossete å slå sammen. Den har og en veldig kort kalesje så en må nesten kjøpe de som er lengre, utenom. Også syns jeg glipen fra stormtrekket til kalesjen er for stor. Så solen og vind og vær treffer babyen litt lett syns jeg, forhold til Emmaljunga som jeg hadde til storesøster. Også er regntrekket til sittedelene håpløse å få på og bruke. De er akkurat skreddersydd og ikke en millimeter slingring. Så kanskje ikke den perfekte vogn. Men jeg er likevel så glad for at vi har hatt den til våre nå! Den har passet vårt behov som søskenvogn, selv om jeg kunne designet den anderledes for å gjøre den helt perfekt. 😛
   Vet ikke om du ble noe klokere på dette. Hehe. Men dette er min mening om vognen. 🙂

 9. Benedicte

  Overrasket over at du ikke valgte limited edition varianten, men fin den i hazy grey også 🙂

 10. Å men det er jo så deilig. Vi gikk og raskt til innkjøp av ny tripp trapp til lillebror, og det har vært så koselig og stas for storesøster at han har vært med. Her er nyfødt setet nettopp pakket bort og han har nå fått arve småbarnsettet (hvis jeg kan kalle det det). Og er så gøy når storesøster tar alt slikt så fint. Eneste vi trenger er nytt trekk til lillebror. Jeg syns stolene fort blir så kalde får jentas barnelår. Hehe.
  Men kjempe fin farge på stolene deres!! Blir spennende å se de i det nye huset. 😀
  Og lykke til med fletteprosjektet! Storesøster i hus har langt ifra tykt nok hår til å lage så voldsomme fletter, men hun sitter jo ikke stille lenge nok til at jeg kan få i et vanlig hårstrikk. Haha.
  Så vil jeg bare ønske deg og dine ei fin uke!! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Kariann <3 Ønsker deg og dine en fin uke også 🙂

 11. Er det mulig dere selger spisestuen? 🙂

  1. Caroline

   Det kan godt hende at vi gjør 🙂

 12. Skal gardinene i stuen henge igjen når dere flytter? Eller tar dere dem med dere? <3

  1. Caroline

   De kommer nok ikke til å henge igjen, men det er mulig at vi kommer til å selge dem 🙂

 13. Hvordan stoler man på dine rekommedasjoner EVER, når de er betalte annonser????
  Jaja du sier sikkert du rekommenderer ikke noe du ikke liker. YEAH right.

  1. Caroline

   Du har helt rett, jeg ville aldri anbefalt noe jeg ikke kunne stå inne for 🙂 Hvis jeg anbefalte produkter som ikke holdt hva det lovet, ville det til syvende og sist slå tilbake på meg selv. Det vil si at jeg har all interesse av å anbefale produkter som er gode og holder det de lover 🙂

 14. Utrolig lekkert hjem du har

 15. Hei!
  Hvor er speilet over sofaen fra? 🙂

  1. Caroline

   TM Design 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *