ingen flettemamma

flettefrid

Da var sesongens siste avspark på Skagerak gjort for flere timer siden, kampen er avgjort og det er mest sannsynlig veldig lenge til neste gang vi ser innsiden av areanen, og jeg må bare innrømme at det er veldig vemodig. Jeg har blitt så glad i klubben og ikke minst menneskene som jobber rundt, så jeg ble selvfølgelig altfor rørt etter at fyrverkeriet og alt hadde gitt seg og kunne ikke unngå å tørke tårene. Vi fotballfruene har planlagt jentenes julebord innen året er omme, så det blir i hvert fall innmari fint å få sagt ordentlig ha det til dem og skravle litt uten både barn og kamp å følge med på. 


flettefrid_1

Dere lurer sikkert hva disse bildene betyr og tror kanskje det har klikket litt for meg, men det har ikke det altså! Jeg har bare SÅ lyst til å bli en flettemamma! Og jeg MÅ snart lære meg noen flere fletter, for nå kan jeg bare vanlig standardflette og fiskebeinsflette – ingenting annet! Jeg må ha noen å øve meg på og ettersom min snart 3-åring sjelden klarer å sitte i ro, så kjøpte jeg meg rett og slett denne her fra lekebutikken. 

flettefrid_3flettefrid_2

Haha, så på oss da Hun heter Flettefrid og har egentlig altfor tykt hår, men det er bedre enn et hode i konstant bevegelse. Tror jeg. Vi får se! Haha, øvelse gjør uansett mester og det vil jeg så gjerne bli! Spesielt nå som jeg har to fine jenter ♥ 

flettefrid_4

Nelia synes selvfølgelig «den nye jenta til mamma» (jeg føler meg som en gal dukkesamler når hun sier sånn) er kjempespennende og da jeg skulle øve meg litt tidligere i dag endte det heller med at hun lekte med den 😉 Jaja, en annen gang jeg har 10 minutter til overs skal jeg starte! Hvis ikke får jeg øve meg på mamma og storesøster nå som vi likevel skal flytte nærmere. Å! Jeg gleder meg! 


Nå skal jeg hive meg rundt og pakke kofferten, for i morgen skal jeg på tur igjen! Håper dere har hatt en fin helg ♥ 

55 kommentarer

 1. Et tips, flett mens hun sitter å spiser og/eller ser på barne-TV eller noe. Da sitter hun nok i ro! 😉
  Jeg gjør som regel det! 🙂

  1. Caroline

   Hun beveger sånn på hodet med en gang jeg prøver meg :p Har ikke tålmodighet 😉

 2. Hei, lurer på om det er lenge siden du kjøpte vesten fra forrige innlegg? Lurer også på hvordan du gjør det med betaling når du handler på zara og evt sender tilbake noe? Betaler du via regning?

  1. Caroline

   Jeg betaler beløpet + frakten på fakturaen, altså det jeg har beholdt 🙂 Eller så betaler jeg alt med visa og får tilbake pengene for det jeg returnerer 🙂

   Vesten er fra h&m 2014 🙂

 3. Linn Kristin

  Haha bra det ikke bare var jeg som hadde den tanken om og kjøpe ett hode med hår Har så lyst og lære meg og flette ettersom jeg fikk ei lita ei i sommer og har gutt fra før❤ så her skal både hode å flettebok kjøpes inn

  Ha en fin kveld videre Caroline

  1. Caroline

   Flettebok har jeg også 😀 Får ta den i bruk 😉

   Klem 🙂

 4. Karoline

  Hvilken lekebutikk kjøpte du henne på? 🙂

  1. Caroline

   Tror det var BR? 🙂

 5. Nå har jeg sittet og lest side etter side på bloggen din, jeg blir helt slunkt inn! Du er så utrolig god, jeg blir så inspirert på så mange måter. Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske. Og jeg må bare si at som mor til to, ståler du! Det kler deg. Du har en helt ny glød ved deg og jeg syntes du ser helt fantastisk ut. Og jeg gleder meg til den dagen jeg selv kan dele min kjærlighet så fint som du gjør, med mine barn.

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å lese, Hedda! Tusen takk 🙂 Stor klem til deg!

 6. Sjekk ut instagram-kontoen og youtube-kanalen til norske Aurorabraids! De lager mange nydelige fletter 🙂

  1. Eller søke på Youtube på «flettemamma» Hun har også laget bok. Hun er utrolig dyktig og det er lett å lære seg flettene hennes siden hun er god til å forklare hva hun gjør 🙂

 7. Jeg har alltid vært veldig glad i å flette, og det har vel faktisk gått med litt tid på å lære seg alle teknikker og forskjellige fletter 😛
  Et lite tips er å se alle videoene på youtube, Instagram eller Facebook. Utrolig mange tips der ute. Mange fantastisk fine frisyrer, som faktisk er enkle og raske å lage. Hvertfall etter litt øvelse på Flettefrid!

 8. Hvis du lærer deg den fletta som går inntil panneluggen ned mot øret (innbakt flette eller noe) så knekker du koden. Den kan du fint gjøre på deg selv ned youtube kikking på badet. Pause og play.

 9. Hanne Lillevik

  Hvor er joggedressen din fra? SÅ fin 🙂

  1. Caroline

   Den er fra BikBok 🙂 Veldig rosa og veldig comfy 😉

   Klem!

 10. Synd LK ikke fikk spilletid i siste kampen, ønsker han lykke til i ny klubb hvor han får mer spilletid – det fortjener han, så dyktig fotballspiller som han er 🙂
  Spennende følge dere videre med nytt hus og det hele, ønsker dere masse lykke til 🙂

 11. Hvor er de rosa klærne dine fra? De var veldig fine 🙂

 12. SÅ genialt! Jeg har så lyst å lære meg å flette andre fletter enn de vanlige, så dette var et godt tips 😀

 13. Annette

  Hei! Legger aldri igjen kommentarer, men jeg følte bare for å gi deg litt ros! Jeg syntes virkelig du er imponerende flink og alt arbeid med bloggen din er så vanvittig bra gjennomført, ned til hver minste detalj!!
  Den kritikken du får til tider syntes jeg er skikkelig ufortjent! Keep up the good work Caroline, du er en stor motivasjon 🙂

 14. Hvor har du fått tak i den dukken? Har selv ei jente som elsker fletter men jeg får det ikke til. Skulle gjerne hatt en slik og øve på men aldri funnet en med så mye hår
  Ha en fin dag

 15. Hvor er tøflene fra?

  1. Caroline

   UGG 🙂

 16. I feel you! Jenta mi har hår til rumpa, og jeg klarer ikke fiskebein engang! Har prøvd mange ganger, men får det bare ikke til, og nå har jeg fullstendig sperre. Det flaueste er at pappan får det til!

  1. Ååå det syns jeg var veldig søtt da! :-*

  2. Caroline

   Aw 😀 Vet at Lars-Kristian sitt konkurranseinstinkt våknet da jeg kjøpte inn dette hodet, så tror kanskje han kommer til å prøve seg i smug 😉 Haha! 🙂

 17. medieviter

  Hei Caroline! 🙂
  Jeg studerer medievitenskap og er nå inne i en periode hvor vi diskuterer personvern og barn i media. Det sies at så lenge barna er så små er det dere som foreldre som bestemmer eksponeringen, men at alle burde bruke sunn fornuft, hvilket jeg tror dere også gjør. MEN grunnen til at jeg spør akkurat deg er fordi du legger ut mye bilder av spesielt Nelia og etterhvert Naia vil jeg tro. Og ikke bare bilder, men også litt tekst om begge barna. Du har tidligere sagt at det føles naturlig for deg at de er en del av bloggen men jeg lurer på om du VIRKELIG har tenkt over hvordan dette vil påvirke når de blir eldre? Du kan lett google Nelia og få opp masse bilder. Bilder andre kan lagre å gjøre hva de vil med. Nelia smiler kanskje ivrig foran kameraet nå, men hun er alt for liten til å skjønne hva som egentlig skjer. Jeg er 20 år, og var veldig glad i å bli tatt bilder av når jeg var liten, men hvis jeg hadde funnet mange av de på nettet nå…. da hadde jeg følt at livet mitt var brettet ut for alle. Når jeg ser i familiealbum er jeg veldig glad det er en ting familie/ venner kan ha privat, og jeg tror ikke du legger ut alle bildene du tar heller, men regner med at du forstår poenget 🙂 Hovedspørsmålene mine er da: Hvorfor synes dere det er greit å ta denne avgjørelsen for Nelia før hun er gammel nok til å gjøre det selv? Hvordan vil dere føle dere hvis Nelia avskyr at dere har eksponert henne for hele verden helt fra fødsel?

  Håper du tar deg tid til å svare ordentlig på denne kommentaren! Skriver på en oppgave som handler om dette, og det hadde vært fint/kult å få ditt synspunkt 🙂

  1. medieviter

   hvorfor vil du ikke svare på dette?

 18. Jannikke

  Åh hvor har du kjøpt de klærne?:))såå søtt antrekk!!

 19. Herlig. Det er et godt hjelpemiddel. Jeg vil bare opplyse deg om at det finnes frisør-hoder med stativ og uten stativ på Ebay. Disse fåes med både ekte og syntetisk hår. Har tenkt å kjøpe meg et slikt for å lære meg flere flettemetoder og oppsett av hår.

  1. Hva søker man på da?:)

  2. Caroline

   Takk for tips! Kanskje lettere med hår som ikke er så syntetisk :O

 20. Hei Fotballfrue <3

  Har et litt off topic spørsmål her.. men regner med du er rimelig ekspert på dette området så fyrer løs her 🙂

  Jeg har bestilt meg en jakke på nett.. ifra USA.. jeg har bestilt feil størrelse.. prøvde å kansellere orderen, men siden den allerede var sendt gikk det ikke. På kundeservicen sa de at om jeg ikke tok imot pakken så ville den omsider bli tilbakesendt til deres fabrikk og jeg vill automatisk få refundert mine penger tilbake på konto.
  Vet du om dette er standard prosedyre på leveringer at det fungerer sånn? At man alltså før automatisk refundert på sitt beløp dersom man ikke tar imot pakken?

  På forhånd takk <3

  mvh Odd Reidar

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Ja, det er ganske standard at de refunderer pengene. Noen nettbutikker trekker fra kostnadene i forbindelse med frakt, men de er jo ikke så store 🙂 Derimot kan du oppleve litt problemer med tollen, for der går det utrolig tregt i systemet :O Jeg vet ikke helt hvordan det blir i praksis hvis du ikke henter pakken, men om du returnerer noe og krever refundert toll og mva så er det normalt 3 måneders saksbehandlingstid hos tollvesenet.

 21. Husker ikke om du har gjort det før, men skulle så gjerne hatt et innlegg om innkjøp til Naia. For jeg har også et barn fra før og lurer litt på hva jeg trenger nå til nestemann som kommer snart. Hvis du har skrevet det før blir jeg glad for lenke, for får ikke søkt etter innlegg fra mobilen min (finner heller ikke kategoriene her). Men det aller kjekkeste hadde jo vært et innlegg der du vurderer nå hvilke av nyinnkjøpene du fikk veldig bruk for og ikke 😉 . Ha en fin dag!

 22. Veronica

  Hei!

  Mener å huske at du nevnte at dere var på det samme hotellet som Costa Del Kongsvik ble spilt inn på. Bare lurer på om dette stemte? Om dere var der?

  1. Caroline

   Ja, Sunwing på Gran Canaria 🙂

 23. Hei! Du kler den frisyren så godt! Mye bedre en den FFawcet fra 70 talls….med flat hodet på toppen…og firekantet krøller …

 24. Hehe synes det var en lur ide du gjorde jeg! Husker vi også hadde sånne dukke hoder, stor stas. Lykke til med å bli en god flette mamma, det blir du nok 🙂 Ha en fin mandags kveld fine du 🙂

 25. https://www.youtube.com/channel/UCQf32vE2VXqlB14p_q1aDnw hvis du vil ha noe å øve deg til 🙂 Håret til Nelia er jo helt nydelig, skikkelig Rapunsel <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 26. Hei! Kor er lampa fra ? 🙂 Så fin! klem

 27. Hvor er lampen fra? 🙂

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 28. ÅÅÅ ! så fin kosedress! Hvor er den fra?

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 29. Hvor er kosedressen din fra? 🙂

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 30. Fine klær og tøfler ! Hvor er de fra ? 🙂

  1. Caroline

   Tøflene er fra Ugg og klærne er fra BikBok 🙂

   1. Ååh tusen takk !

 31. Hei, Caroline! Du kan kjøpe boka «Flettemamma» – der er det både forklaringer og bilder til inspirasjon! Også en litt enklere seksjon for en «flettepappa» 😉 Lykke til!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 32. Jenta mi er nesten et halvt år gamlere enn Nelia og hun er kjempeflink til å sitte i ro mens jeg fletter 🙂 Det har hun alltid vært. Så er det full fart igjen når jeg er ferdig. Det er fint å flette mens hun spiser, ser TV, leker med hårspennene etc. Så må man minne de på å sitte i ro en gang i blandt. Favorittene her i huset er Elsaflette og Annafletter og i senere tid pippifletter. Til og med Dinosaurflette har vi kommet fram til at vi har lagd. Du får gjort mye med en flette om du så bare fletter den motsatt vei enn vanlig, altså i stedet for å legge håret over hverandre i det du flettee legger du det under. Det er veldig gøy å flette de små. De blir jo så søte og gjett om du slipper unna floker og matsøl! 😉

 33. oh my god… So amazing.. Love your blue eyes dear..
  you look so cute with this pink set 🙂

  togel sgp

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *