happy halloween

Jeg hadde egentlig tenkt til å ta fri i dag, men jeg ble så inspirert etter en tur til byen og Skrekkeparken, at jeg fikk skikkelig lyst til å kle meg ut! Ble sittende og google litt halloweenkostymer da vi kom hjem og husket at Heidi Klum er HELT RÅ på det hvert eneste år. Se på henne da, til og med som gammel dame er hun rimelig hot 😉 Og fjorårets utkledning som Jessica Rabbit toppet nesten alle andre kostymer hun har hatt. Hun er ikke redd for å ta den helt ut og ser dødsbra ut i absolutt alt. Tar meg selv i år være spent på hva hun kler seg ut som i år. 

heidi klum

– foto: bulls – 

Det er mange år siden forrige gang jeg kledde meg ut, men jeg blir jo snart 30 år og har veldig lyst til å kjøre på temabursdag hvor alle må kle seg ut! Det blir så gøy 🙂 Jeg er rimelig sikker på hvilket tema jeg ønsker å ha allerede og gleder meg til å dele med dere når den tid kommer. Jeg fyller jo 28. januar, men tror jeg skal vente en stund etter selve dagen min med å feire den. Det blir så styrete dersom vi er midt i oppussing og flytting, selv om jeg har lyst til å leie et lokale i Oslo for å feire. Så ønsker jeg også at Naia skal bli litt eldre før jeg tar meg en skikkelig fest. Vi får se, bra blir det uansett 🙂 


Feirer du Halloween? Og hva kler du deg ut som? Del gjerne 🙂 

12 kommentarer

 1. nei, vi styrer greit unna det spetakkelet der så lenge vi kan 🙂 blir helt dårlig av å se alt rælet butikkene blir fylt opp med nå. det tar helt av. Nok en taktikk for å få oss forbrukere til å kaste mer penger i dassen.

 2. litt dumt spørsmål, meen! lurer på hvordan du gjør det når du bruker de emojiene som er lik deg på snapchat? har lastet ned appen, og laget ferdig figuren og får til å legge det på snapchat. MEN, det ikonet tar da hele bildet og jeg kan ikke foreksempel skrive tekst i tillegg! håper du skjønner hva jeg mener! jeg ser du kan legge ut film, med tekst og i tillegg et ikon 😮

 3. Hei! Jeg lurte på hvordan du får slikt design eller format på bloggen? Altså overskriftstype, kommentartype osv..

 4. Jeg kledde meg ut som zombie-Ariel! Det var veldig vellykket 😀

 5. Jeg feirer ikke Halloween, men møter jo opp hvis venner inviteret til fest. Det er ikke en tradisjon jeg vil lære barna mine, men om de ønsker å feire det så vil jeg heller arrangere et selskap for de og vennnene hjemme. Jeg synes ikke noe om knask eller knep. Spesielt ikke når barna er så små at de må ha følge av foreldrene rundt på dørene…det er flaut synes jeg. Jeg er altså ingen initiativtaker selv, men er heller ingen festbrems.

 6. Halloween er noe skikkelig tull, unødvendig og kun for handelstanden. Frekke barn og grising på hus. Vi åpner ikke døra! Men utkledning derimot, og temabursdag! Det er konge! Gleder meg til å se tema for din bursdag! God søndag!

 7. Ina Gauden Lid

  Jeg var et skjelett, kjøpte tights og body på HM. Overkommelig pris, også sminka eg ikkje heile ansiktet, berre frå munnen og opp! Markerte kinnbeina, det ble veldig stilig 😉

  Du kan sjekke Instagramen min for å se bilder 🙂 inagaudenlid

  Eg elske bloggen din, BTW! Du har så mye kul inspirasjon Stå på!

 8. Ja! Halloween er gøy 😀 I går var det Halloweenfest med jentene på universitetet, og da kledde jeg meg ut som the devil. Brukte en lang svart kjole som jeg hadde fra før, kjøpte en rød parykk som var litt djevel-aktig, også fikk jeg låne horn og hale fra en venninne 😀 Gaffel hadde jeg også 😉 Gøy å være djevel for 1 dag!

 9. Her elsker vi Halloween! 😀 Vi pleier ikke å kle oss ut, men vi skjærer ut gresskar, deler ut godteri til spente barn, ser på Nightmare before Christmas osv. Når vi får barn selv blir det nok utkledning også 😉
  Vi lager også ulik mat av gresskarene vi skjærer ut. Gresskar masala, gresskarsuppe, pasta med gresskar, gresskarpai osv.

  Jeg jobber på en skole, så jeg er også opptatt av å formidle opprinnelsen til Halloween for barna. Vi har gode samtaler, lager pynt, og vi får til og med trent på nedtelling har jeg funnet ut; barna har som regel full kontroll på hvor mange dager det er igjen til Halloween gjennom hele oktober:)

 10. Ranveig

  Halloween er det største tull i verden, liker det ikke i det hele tatt. Åpner heller ikke døra

 11. Jente 17år

  Hei! Jeg så videon din der du leste opp alle de stygge kommentarene som du får fra leserne dine!
  Jeg syns du er utrolig sterk tåakler all hatet hver eneste dag. Hvordan får du det til ?
  På skolen min er det folk som prater mye dritt om meg. Jeg har selvfølgelig gode venner som støtter meg, men jeg synes likevel det er vanskelig å takle. De snakker bak ryggen min! Dette er folk jeg ikke engang kjenner eller har noen sinne snakket til. Det er utrolig irriterende. Jeg har aldri gjort andre vondt, jeg bare går på skolen og drar hjem. Jeg har aldri gjort noe disse folkene, likevel prøver de å ødlegge mine forhold til andre elever på skolen.
  Jeg forstår ikke. Har du noen tips på hvordan man skal klare å takle dette? uten at det tærer på selvtilliten eller ødlgger skole hverdagen.

  Jente, 17år

 12. Elsker Halloween 🙂 Sitter nå med godterskåla på bordet og åpner for utkledde barn, synes det er så trivelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *